Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jirny vyučily Ústecké, Melechovský má první gólový zářez


Branky


0

Nováček z Ústí nad Orlicí si musí na první body, ale i na první vstřelený gól v ČFL, počkat minimálně do třetího kola. Jirny nakročily k výhře už v prvním poločase, nejprve dokončil obléhání brány Čepelák, pak vytrestal brankáře Krátkého Melechovský, který skluzem vypíchl míč při pokusu o rozehrávku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Melechovský uspěl při napadání brankáře

Fotbalový tým Jiskry si v ČFL „užívá“ opravdu těžký los, po MFK Chrudim narazil ve 2. kole na dalšího velkého favorita celé soutěže.  Úvodní minuty zápasu, na který se přišlo podívat poměrně velké množství diváků, nevypadaly z pohledu domácích špatně. Hra se odbývala převážně ve středu hřiště, velký výkonnostní rozdíl nebyl znát. V 11. min. po pěkné kombinační akci dokonce Ústí vsítilo úvodní gól, ale radost Náglovi překazil hlavní rozhodčí, jenž odpískal faul na brankáře.

 

První důležitý moment přišel v 18. min., kdy po zbytečné ztrátě míče před vápnem musel Coufal faulovat. Po následném přímém kopu od rohového praporku vznikl ve vápně Jiskry obrovský zmatek, který skončil nedůrazným odkopem na vápno, kde číhal Čepelák a jeho rána prošla hradbou těl do sítě – 0:1.

 

Hosté se uklidnili, převzali iniciativu a dostali další dárek v 36. min., v níž si jinak výborný gólman Krátký neporadil se zpětnou přihrávkou, v tísni napálil odkop do dotírajícího skluzujícího Melechovského, od jehož těla doskákal míč z hranice šestnáctky do prázdné branky – 0:2. Málokdy vídaný gól, ale platil! Domácí pak dohráli úvodní poločas v útlumu a málem v 45. min. inkasovali další gól, když střelu Melechovského z vápna vytáhl Krátký konečky prstů na roh.

Hruška potvrdil výhru Jiren

 Po přestávce naskočil do hry domácí Jan Nikodem, jenž v pátek doplnil tým na hostování z FK Pardubice. Ani on, ani další střídající hráči však velký obrat nepřinesli. Velká šance na případný zvrat však přece jen přišla v 53. minutě, kdy po rohu krásně hlavičkoval Jeníček, ale z prázdné branky odvrátil jasný gól stoper Hruška.

 

Definitivní konec ústeckým nadějím učinili hosté v 74. min., kdy nejprve parádní zadovku Melechovského skvěle vytěsnil zpod břevna Krátký, ale vzápětí po rohovém kopu obrana neuhlídala Hrušku, jehož hlavička byla přesná – 0:3. Domácí se pak moc snažili vsítit premiérový třetiligový gól, ale na ten si musí počkat do příštích zápasů. V příštím kole se fotbalisté Jiskry představí na hřišti SK Zápy.

 

AUTOR: Jan Skácel



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Vladimír Chudý (trenér): "Zápas se nám nepovedl. Bohužel jsme se porazili sami, hlavně v prvním poločase, kdy jsme soupeři darovali strašně laciné branky a proti tak zkušenému soupeři už se pak hraje těžko. Jirny už si to zkušeně pohlídaly a de facto už jsme neměli šanci to nějakým způsobem zvrátit. Před první brankou jsme zbytečně ztratili balón a faulovali, standardní situaci jsme ani natřikrát neodvrátili. Přísnější měřítko od nás snesl Souček, který se snažil a bojoval, jinak zatím propadáváme."

SK Viktorie Jirny
Aleš Čvančara (trenér): "Zasloužená výhra, v prvním poločase jsme předvedli velmi kvalitní výkon, kluci pracovali zodpovědně,vítězství si zasloužili. Hra domácích nás nepřekvapila, byla v ní agresivita, entusiasmus z prvního domácího zápasu, měli nebezpečné standardní situace, na které jsme ale byli dobře připravení. Byl to z naší strany velmi dobrý týmový výkon, kluci pracovali výborně, je pro mě složité vypíchnout jednotlivce."



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - M. Kukla [-] (53. V. Habrman [-] ) , L. Smejkal [-] (46. J. Nikodem [-] ) , A. Nágl [-] , Z. Vaňous [-] (72. M. Opina [-] ) , J. Souček [-] , P. Falta [-] , P. Langer [-] , P. Jeníček [-] , J. Strnad [-] , M. Coufal [-] (70. M. Mareš [-] )

SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , L. Hruška [-] , J. Procházka [-] - J. Vondráček [-] , M. Mareš [-] (79. L. Křeček [-] ) , P. Vandas [-] (88. M. Parys [-] ) , D. Kocourek [-] (72. M. Stockner [-] ) - A. Melechovský [-] , M. Klán [-]

ŽK: 83. P. Jeníček , 85. J. Strnad - 50. M. Čepelák , 63. M. Klán , 87. J. Vondráček .
Počet diváků: 488. Rozhodčí: Štěrba Václav - ŠTĚRBA Martin, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.