0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 10:30

12.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Proměňování šancí, to byl v Benešově kámen úrazu. A střelecké trápení se ukázalo i při penaltách


Branky


0

Benešovští fanoušci se branky za devadesát minut hry nedočkali, přitom oba týmy si gólové pozice v utkání vytvořily. Nakonec rozhodovaly penalty, při nichž zklamala hned čtveřice z devíti exekutorů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mezhiev svůj tým podržel

Hra převážně ve středu hřiště a k tomu spousta nepřesností na obou stranách – to byla nepříliš lichotivá charakteristika prvního poločasu. Proto se také ani neurodilo moc šancí, až v jeho závěru. Domácí sice začali aktivně, ale brankář Havránek získal jistotu hned při první střele Hrebeniuka. Na těžkém terénu se spíš bojovalo než hrál fotbal. Ve 34. min. měl našlápnuto k sólovému úniku na domácí bránu Hašek, zastavil ho ale ofsajd. O čtyři minuty později Hrebeniuk nastřelil tyč Havránkovy brány, také jemu byl u toho odmáván ofsajd. Až na konci poločasu se dostal do skutečné gólové šance střelec Vyšehradu Čtvrtníček, ale neproměnil ji. Brankář Mezhiev ho vychytal.

Benešov měl v závěru blízko k výhře

Druhý poločas už proběhl ve svižnějším tempu. A šemíci měli v 53. min. štěstí, když Telnarovu střelu zastavilo břevno. Vzápětí na druhé straně Mezhiev chytil hlavičku osamoceného Madeje a Klesa po akci Drobílka pálil vedle.

 

Poté se fotbal opět načas vytratil, přibylo však nervozity a ostřejších zákroků. V 82. min. Klesa přece jen dostal míč za záda domácího gólmana, radost ale byla předčasná, byl mu totiž odmáván ofsajd. Naopak ve čtvrté minutě nastaveného času se dostal do sólového úniku benešovský forvard Telnar, Havránek šel včas ven z brány a vynikajícím zákrokem zachránil Slavoj od prohry!

Penalty? Vyšehrad je v nich neporazitelný

Brankář Vyšehradu se potom blýskl i v penaltovém rozstřelu. Uspěli proti němu jen v prvních dvou sériích benešovští hráči Čapek s Vrňákem, zatímco Ngimbi, P. Ježdík a Neuberg ho nepřekonali. Za Vyšehrad hned napoprvé sice neproměnil kanonýr Čtvrtníček, nicméně Jakab, Matějka a Drobílek už byli úspěšní. Slavoj proto zvítězil v rozstřelu 3:2 a připsal si druhý bod.

 

 

Včetně jarní části sezony 2016/17 Vyšehrad uspěl už v šestém penaltovém rozstřelu za sebou; naposledy se to nepodařilo před rokem právě proti Benešovu, to ale bylo doma. A Drobílek si letos na podzim připsal už třetí gól za rozhodující proměněnou penaltu v rozstřelu.

 

Zdroj: slavojvysehrad.cz



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Roman Veselý (trenér, pro slavojvysehrad.cz): „Bod je v naší situaci málo, protože jsme domácí utkání chtěli zvládnout. Už takhle máme lazaret, a v tomto zápase jsme měli navíc tři vynucená střídání, která ovlivnila ve druhé půli organizaci naší hry. V závěru utkání skosil Čapka hráč hostí, byl to faul na kriminál, za který by měl rok stát, ale dostal jen žlutou kartu. Jinak se ale opět se projevilo, že nám ve finální fázi chybí kvalita. Situace jsme si vypracovali, ale zase nevyřešili. Zejména Telnarovy šance volaly po gólu. Navíc jsme neuspěli ani v penaltové loterii.“

FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra, pro slavojvysehrad.cz): „Dva body z Benešova jsou pro nás dobré, protože jsme tam podali jeden z nejhorších podzimních výkonů. Po herní stránce to z naší strany nebylo dobré, nebyli jsme sto přihrát si víckrát za sebou. Pokud bych měl přesto někoho pochválit, pak Hradeckého, který byl naším nejlepším hráčem, slušný výkon podali také oba beci. A podržel nás samozřejmě i brankář Havránek.“



Sestavy


SK Benešov
A. Mezhiev [-] - J. Neuberg [-] , P. Ježdík [-] , J. Laštovka [-] (46. M. Ngimbi [-] ) , Z. Vrňák [-] - L. Balata [-] , V. Ježdík [-] , I. Hrebeniuk [-] (74. D. Farkaš [-] ) , M. Bohata [-] (74. D. Filip [-] ) , P. Čapek [-] - M. Telnar [-]

FC Slavoj Vyšehrad
J. Havránek [-] - D. Matějka [-] , J. Čtvrtníček [-] , F. Drobílek [-] , V. Máče [-] (80. J. Jakab [-] ) , D. Hašek [-] (86. K. Kulhavý [-] ) , O. Kostorek [-] , T. Madej [-] , M. Klesa [-] , J. Doležal [-] , D. Hradecký [-] (90. T. Junek [-] )

ŽK: 42. Z. Vrňák , 78. D. Filip - 27. D. Hradecký , 39. D. Hašek , 63. O. Kostorek , 88. J. Jakab .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Němec Václav - URBAN Michal, VRCHOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.