2:4
(1:0)
49. J. Kučera
59. L. Kopecký (p.)
90. L. Kopecký
90. J. Franc (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

11.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudim musela otáčet, výhru si zajistila gólem v poslední minutě!


Branky


30. J. Benda , 85. J. Benda - 49. J. Kučera , 59. L. Kopecký (p.) , 90. L. Kopecký , 90. J. Franc (vl.)
0

Lídr tabulky sehrál v Brozanech náročný zápas, ve kterém se už už schylovalo k dělbě bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Utkání začalo z obou stran opatrně a hra se odehrávala mezi pokutovými územími. V 6. minutě byl včas u míče domácí brankář a překazil tak Kopeckému možnost postupovat na branku. Hosté kombinovali a drželi míč na svých kopačkách. Domácí odolávali mírnému tlaku. V 9. minutě zastavil průnik Kopeckého praporek asistenta, neboť se chrudimský střelec ocitl v ofsajdu. V 11. minutě zastavili domácí čistě průnik Dostálka.

 

Ve 22. minutě se k sólu rozběhl po pravé straně Řezníček, ale jeho centr adresáta nenašel a domácí zadáci nebezpečí odvrátili. Ve 23. minutě hlavičkoval nepřesně Krčál a k dalšímu ohrožení domácí branky nedošlo, jelikož se chrudimští provinili proti pravidlům přílišným důrazem. Ve 27. minutě zahrával Mastík standardní situaci. V pokutovém území našel Krčála a ten hlavou v souboji poslal míč těsně nad branku domácích. Ve 30. minutě nechali chrudimští na chvíli neobsazeného Bendu a ten střelou zpoza šestnáctky trefil přesně k tyči Mrázkovy branky - 1:0. Hosté po inkasované brance zvýšili aktivitu a výsledkem bylo několik centrů. Bohužel pro chrudimské bez zakončení. Obrana domácích pracovala a veškerou snahu o zakončení eliminovala. Ve 44. hostující Kučera postupoval sám na domácího brankáře, ale byl v ofsajdu. V poslední minutě kopali domácí standardku z poloviny hřiště, se kterou si chrudimští zadáci poradili. Poločas tak skončil vedením domácích 1:0.

Napínavý závěr

Druhý poločas začali chrudimští fotbalisté aktivně. Ve 49 minutě po centru Řezníčka domácí obránce Franc sklepl hrudí míč k brankáři, ten to nečekal a jeho zaváhání využil chrudimský Kučera, který byl u míče dříve a vyrovnal na 1:1. Tlak Chrudimských sílil a přišly i standardní situace. Střelu Kopeckého brankář domácích Lipš vyrazil na roh. V 54. minutě zahrávali domácí standardní situaci, kterou zakončil domácí hráč hlavou. Míč skončil sice v brance, ale domácí střelec se v době nahrávky nacházel v ofsajdové pozici a tak gól nemohl být uznán.

 

V 56. minutě kopali hosté trestný kop za faul na Kučeru. Kopecký však vyslal svůj projektil nad domácí branku. V 59. minutě obcházel Kopecký v pokutovém území domácích kapitána Cibulku, ten netrefil míč a chrudimského hráče podrazil. Nařízený pokutový kop chrudimský exekutor Kopecký proměnil a otočil tak skóre utkání ve prospěch Chrudimských - 1:2.

 

V 65. minutě se ke zablokované střele Řezníčka dostal Kučera, ale jeho střelu z otočky domácí brankář kryl. Hosté kontrolovali hru, přesto se domácí dostali do šance, ale střelu domácího útočníka stačil zblokovat Mastík a tak k ohrožení Mrázka nedošlo. V 72. minutě mohl ohrozit domácí branku Kesner po centru Mastíka, ale jeho střela mířila vysoko nad. V 74. minutě se ocitl sám před domácím brankářem Lipšem chrudimský Dostálek. Jeho technickou střelu však zastavilo břevno domácí branky. V 75. minutě po centru Kesnera hlavičkoval Drahoš a brankář domácích jen tak tak vyrazil na roh.

 

V 81. minutě se po souboji v domácí šestnáctce dostal k míči Kučera a poslal ho do opuštěné branky. Jenomže si v souboji počínal nedovoleně a tak byl oceněn ŽK a gól pro předchozí faul nemohl být uznán. V 84. minutě přišel od domácích nákop. Domácí útočník Benda se obtočil okolo Řezníčka a střelou k tyči překonal brankáře Mrázka 2:2. Domácí z minima vytěžili maximum.

 

Hosté se však nevzdali a v závěru utkání zatlačili domácí na vlastní polovinu a do jejich šestnáctky. V minutě poslední zahrávali Chrudimští Kesnerem standardní situaci. Drahoš se nejlépe zorientoval a poslal míč za brankáře Lipše 2:3. V poslední minutě utkání tak chrudimští vstřelili Drahošem rozhodující gól. Ve druhé minutě nastavení se ještě k míči v šestnáctce domácích dostal chrudimský Kopecký a počtvrté rozvlnil síť za domácím brankářem 2:4. Chrudimští tak zvítězili na hřišti Brozan 2:4 a získali další důležité tři body do tabulky ČFL.

 

ZDROJ: mfkchrudim.cz



Sestavy


SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - T. Bubeníček [-] , R. Cibulka [-] , R. Dunderović [-] , J. Franc [-] - M. Studecký [-] , P. Hovorka [-] (56. M. Marič [-] ) , R. Slanička [-] (77. B. Spirkoski [-] ) , P. Barnat [-] (56. I. Šollar [-] ) - J. Benda [-] - J. Stehlík [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - L. Kopecký [-] , J. Krčál [-] , D. Vodrážka [-] (87. D. Vašulín [-] ) , L. Mastík [-] , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , D. Vavrouš [-] (64. O. Kesner [-] ) , S. Langr [-] , J. Kučera [-] , T. Dostálek [-] (81. M. Ptáček [-] )

ŽK: 28. J. Stehlík , 55. J. Franc , 58. R. Cibulka - 61. J. Krčál , 81. S. Langr .
Hráči zápasu: L. Kopecký .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Janoch Marek - SZIKSZAY Ladislav, LANGMAJER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.