1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 10:15

10.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Nadprůměrnému zápasu chyběly branky. Chrudim uspěla po penaltách


Branky


0

Trenér Jiren Aleš Čvančara zhodnotil utkání jako takové, které muselo diváky bavit i přes absenci branek. Chrudim tak na čele přidala do své sbírky další dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly na obou stranách

Domácí fotbalisté si od začátku utkání vytvořili mírnou převahu. Ve 4. minutě musel však domácí brankář Mrázek udržet míč před brankovou čárou po souboji s Vandasem. Domácí odpověděli nebezpečnou střelou z přímého kopu Kopeckým, kdy se brankář Kafka jen díval na míč, který jen těsně minul hostující branku. Domácím se zcela nedařila rozehrávka a kombinace. Hosté bránili a spoléhali spíše na brejky. Ty jim chrudimská defenziva moc nedovolovala a tak mnoho fotbalového k vidění nebylo.

 

Ve 33. minutě volala po gólu šance Drahoše, když si na centr z pravé strany hráč naběhl a brankář Kafka jeho hlavičku reflexivně vyrazil. Ve 34. minutě mířil Klán z úhlu do tyče domácí branky. Následná dorážka mířila vysoko nad branku domácích. Domácí dále zatlačili soupeře, ale dostat se na dostřel hostující branky se jim nedařilo. Poločas tak skončil nerozhodně 0:0.

Branka z ofsajdu neplatila

Druhý poločas začal tlakem domácích. MFKáči měli optickou převahu a vytvářeli si čím dál tím více příležitostí. Ze závarů před hostujícím brankářem Kafkou však nic nebylo. Hostující brankář několikrát své spoluhráče podržel, a nebo domácí minuli svatyni hostí o centimetry. V 67 minutě po domácím tlaku přišel centr Dostálka na nabíhajícího Kopeckého a ten hlavou uklidil míč k tyči. Radost z gólu netrvala dlouho. Rozhodčí pro ofsajd branku neuznal. Začalo znovu dobývání branky Jiren. Pětadvacetiminutový tlak však gól nepřinesl a tak Jirny uhrály pro ně cennou bezbrankovou remízu. 

Rozhodla až sedmá série

Na pokutové kopy domácí zvítězili 5:4 v 7. sérii gólem Řezníčka. Brankář Mrázek se vytáhl a kryl hned tři pokutové kopy. Za domácí nepromněnili penaltu Mastík a Drahoš. Naopak mezi úspěšné exekutory se zapsali Kučera, Kopecký, Ptáček, Mrázek a Řezníček. Chrudim tedy zvítězila ve zvláštním utkání na pokutové kopy 5:4 a do tabulky si připsala dva body.

 

Zdroj: www.mfkchrudim.cz

 

VIDEOSESTŘIH S OHLASY



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): "Zápas byl dlouho otevřený. V celkovém součtu jsme měli více šancí, ve druhém poločase jsme vyvinuli větší tlak než soupeř, ke gólu jsme byli blíž, nakonec jsme ho i dali. Jeho neuznání se nám nelíbilo, ale s tím nic neuděláme. Na můj vkus to byl v první půli až zbytečný boj, oba týmy jsou spíše fotbalové. V penaltách se zaskvěl Mráza."

SK Viktorie Jirny
Aleš Čvančara (trenér): "Šlo z obou stran o velmi kvalitní utkání. Bylo i dost šancí, týmy podrželi oba brankáři. Trochu více ze hry měla Chrudim, ale my jsme to po taktické stránce zvládli, hráli jsme bojovně. Myslím, že zápas se divákům musel líbit. Bod bereme, zasloužená remíza a penaltový bod pro Chrudim byl asi také zasloužený. Hráči zápasu byli oba gólmani a přidal bych k nim z naší strany stopera Procházku a útočníka Klána. Před zápasem jsme přišli jsme o dalšího hráče, když vypadl Hruška, sestavu tak trochu látáme, ale klukům musím za výkon poděkovat. Melechovský začíná vyklusávat, Mareš ještě nezačal, Hrušku trápí záda."



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Kučera [-] , L. Kopecký [-] , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] , L. Mastík [-] , O. Kesner [-] , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , S. Langr [-] (66. M. Ptáček [-] ) , D. Vodrážka [-]

SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - M. Čepelák [-] , O. Kejha [-] , M. Parys [-] , J. Vondráček [-] (84. R. Stöckner [-] ) - L. Křeček [-] , V. Pokorný [-] , D. Kocourek [-] (77. M. Stockner [-] ) , J. Procházka [-] - P. Vandas [-] (89. J. Černý [-] ) , M. Klán [-]

ŽK: 82. M. Parys , 86. J. Procházka , 90. V. Pokorný .
Hráči zápasu: L. Mrázek - M. Klán , J. Procházka , F. Kafka .
Počet diváků: 340. Rozhodčí: Makovička Milan - URBAN Michal, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.