2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

9.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jirny využily přesilovku k rozhodující trefě Stocknera


Branky


0

Jirenští před zraky pouhých devadesáti diváků přišli při přesilovce po vyloučení Jelínka o vedení, ale nakonec si s Litoměřickem poradili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jelínek své spoluhráče oslabil

Vzhledem k podmínkám se jednalo o nefalšovaný boj. S nepřízní počasí se musela bezpochyby vyrovnat obě mužstva, povzdech přihlížejících, že v tom se nedá hrát, rozhodně platil minimálně pro prvních dvacet minut. Týmy vyběhly na trávník a s výkopem se spustil déšť, který vyhnal většinu diváků do úkrytu v útrobách zázemí stadionu nebo alespoň pod deštníky.

 

Po dvaceti minutách přestalo pršet, diváci se s nedůvěrou v úmysly sv. Petra povraceli na svá vyhlédnutá místa a mohli sledovat i bez rušících vlivů fotbalové představení 22 aktérů rozhodčí nepočítaje. Od 44. minuty se jejich počet upravil na 21, Tomáš Jelínek obdržel po deseti minutách druhou žlutou kartu za zkratovité oplácení po faulu na něj. Pakoval se tak do šatny o chviličku dříve než ostatní hráči na přestávku. V té době byl stav již 1:0, když se ve 29. minutě před brankou prosadil kapitán domácích, Ondřej Kejha.

 

Zdroj: oficiální web Litoměřicka (www.fklitomericko.cz)

Článek byl upraven redakcí

Trýznovo vyrovnání nestačilo

Změna na herním projevu byla na Litoměřicku patrná a v 56. minutě zásluhou Jakuba Trýzny hosté srovnali skóre - 1:1. Kdo nezaregistroval vyloučení a nepřepočítával stavy na hřišti, nepoznal, že Litoměřicko hraje v deseti. Hosté dokázali soupeře přehrávat i bez jednoho hráče. V 68. minutě se ale Jirny dostaly zpět do vedení trefou Marka Stocknera2:1. Litoměřicko se pokusilo vyrovnat v závěru, ale Heřmanům pokus neuspěl.



Ohlasy k zápasu



FK Litoměřicko
Martin Müller (trenér) pro www.fklitomericko.cz: „V prvních 45 minutách se nám nedařilo plnit to, co jsme si řekli. Mnohdy zbytečně jsme nakopávali dlouhé míče, které vysocí obránci soupeře sbírali. Dostali jsme branku, po předcházejícím faulu, který však rozhodčí nezaznamenal. Navíc jsme šli do druhého poločasu v deseti. Klobouk však dolů před našimi hráči co v oslabení předvedli. I v deseti lidech protivníka přehrávali. Vypracovali jsme si několik příležitostí, jednu jsme proměnili. Druhou branku jsme obdrželi v situaci, kdy míč byl již mimo hřiště a navíc i před touto brankou byl neodpískaný evidentní faul na našeho obránce. Bohužel jsme bez bodu, ale na výkonu, který jsme zvláště ve druhé půli předváděli, se dá určitě stavět. Na počasí, které rozhodně nebylo ideální, se vymlouvat nebudeme, bylo pro obě mužstva stejné. Škoda Jelínkovy červené karty, po odpískaném faulu, který asi měl být oceněn žlutou kartou, se nesmyslně po soupeři ohnal, dostal druhou žlutou a šel předčasně do sprch. Na druhou stranu tato událost kluky semkla a absence jednoho muže nebyla skoro poznat. Myslím, že v tuto chvíli to Tomáše mrzí ze všech nejvíce, je to mladý hráč a kvůli jeho situační nerozvážnosti ho nebudeme zatracovat. V týdnu se ještě k tomu vrátíme, rozebereme to a věřím, že se z takových chyb poučíme.“



Sestavy


SK Viktorie Jirny
F. Kafka [-] - P. Vandas [-] , O. Kejha [-] , M. Čepelák [-] , D. Kocourek [-] (81. J. Procházka [-] ) , M. Stockner [-] (84. J. Černý [-] ) , L. Křeček [-] , J. Vondráček [-] , V. Pokorný [-] (90. R. Stöckner [-] ) , L. Hruška [-] , M. Parys [-]

FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - P. Václavek [-] , R. Dvořák [-] , D. Zdržálek [-] (66. P. Valenta [-] ) , D. Šustr [-] , D. Surmaj [-] (76. J. Heřman [-] ) , J. Trýzna [-] , M. Hanuš [-] , T. Jelínek [-] , J. Šimkovský [-] , L. Šlehofer [-]

ŽK: 38. D. Kocourek , 90. P. Vandas - 17. D. Zdržálek , 26. R. Dvořák , 34. T. Jelínek . ČK: 44. T. Jelínek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: VÁŇA Jan - HURYCH Jan, ULRICH Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.