Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 10:15

8.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Chrudimskou lavinu nezastavily ani Benátky


Branky


0

Ani v desátém zápase Chrudim nenašla v základní hrací době přemožitele a s přispěním dvou gólů Kučery přejela Benátky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benátečtí byli v úvodu pod palbou

Chrudim na Benátky vlétla aktivně a připsala si první šanci po pěti minutách, když se Kučera dostal za obránce a překonal také gólmana, ale trefil pouze boční síť. Pár vteřin poté se neúspěšně pokoušel do zakončení probojovat Dostálek, který si vše vynahradil o chvíli později, ale přestřelil. Chrudim pokračovala další akcí a tentokráte se gólu dočkala, Kučera kolmicí za obranu vyslal Lukáše Kopeckého na zteč a jeden z nejlepších domácích hráčů překonal Lisu křižnou střelou – 1:0.

 

Čtyři minuty poté obešel Řezníček na pravé straně obránce a centroval na přední tyč, kde číhal Jindřich Kučera, který hlavičkovým zakončením zvýšil vedení – 2:0. Benátečtí se po inkasovaných gólech zvedli, jenže na obranu soupeře nenacházeli recept. Ve 25. minutě mohlo být vedení třígólové, ale gól Kopeckého nebyl uznán, jelikož před centrem Kesnera zamířil balon do zámezí. Po půl hodině hry o sobě dal vědět Mařík, ale jeho patičku z malého vápna Mrázek reflexivně chytil.

Walterovo snížení cestu k bodům neprorazilo

Druhý poločas odstartovala Chrudim lobem Langra, Lisu však zachránilo břevno. Po deseti minutách druhého dějství se do vápna dostal Matěj Ptáček, obešel soupeře a lehce překonal i gólmana – 3:0. Na mírné drama zadělali hosté v 62. minutě, když centr z pravé strany usměrnil Ondřej Walter za záda Mrázka – 3:1. Důležitý zákrok si Lisa připsal v 71. minutě, když včasným vyběhnutím zneškodnil Kučerovo zakončení. Rozhodující gól padl deset minut před koncem zápasu, Dostálek z úhlu prověřil Lisu, který vytěsnil balon jen na tyč, ale osamocený Jindřich Kučera z dorážky neminul – 4:1.

 

Zdroj článku: oficiální web Chrudimi (www.mfkchrudim.cz)

Článek byl upraven redakcí

VIDEOSESTŘIH



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Kučera [-] (79. D. Vašulín [-] ) , L. Kopecký [-] (63. D. Vavrouš [-] ) , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] (83. J. Stránský [-] ) , O. Kesner [-] , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , M. Ptáček [-] (72. D. Vodrážka [-] ) , S. Langr [-] , L. Mastík [-]

SK Benátky nad Jizerou
L. Lisa [-] - M. Horák [-] , J. Kocourek [-] , M. Borovička [-] (60. J. Jäger [-] ) , J. Sudek [-] , F. Hakl [-] , J. Boček [-] , O. Walter [-] , J. Knobloch [-] , V. Šimeček [-] (57. B. Tvrzník [-] ) , S. Mařík [-] (84. E. Šahini [-] )

Hráči zápasu: J. Kučera - J. Kocourek .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: Štrincl Pavel - CIHLÁŘ František, ŠLAPÁK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.