0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 10:30

7.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Utkání rozhodla branka stopera Petra Růžka. Od 29. minuty hrály týmy o deseti!


Branky


0

Zápští po vynulování Králova Dvora neinkasovali ani v Benešově a stoupají tabulkou. To Benešov se trápí - už čtvrtý zápas po sobě nedal ani branku...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mezhiev po gólu reklamoval předchozí faul

Hosté nastoupili do utkání bez Karla Pitáka, přesto s velkou touhou navázat na poslední povedené představení. První náznak šance měli domácí, Ngimbi načechral centr na Balatu, jehož hlacička se ovšem mezi tyče nevešla. A tak zahrozili hosté. Matějkova střela byla zblokována na roh, po něm si nevýše v pokutovém území vyskočil stoper Patrik Růžek, brankář Mezhiev vyběhl do prázdna a byla z toho branka na 0:1. Gólman ještě vehementně sudím vysvětloval, že byl faulován, takže byl odměněn žlutou kartou.

 

Ve 14. minutě si ruský zástupce mezi tyčemi poradil se zakončením Bulíře, na druhé straně po Vrňákově centru hlavičkoval Čapek slabě do Strakovy náruče. Hosté vyráželi k rychlým brejkům, Šerý si navedl míč na střelu, ale prostor brány netrefil, Mezhiev už ale musel zasahovat proti Putzovi.

 

Ve 29. minutě přišel další důležitý okamžik zápasu. Valenta fauloval, Laštovka oplácel a byla z toho velká roztržka, kterou sudí Klupák vyřešil vyloučením obou aktérů. Na hřišti tak bylo rázem o něco více prostoru… Hráči obou celků znervózněli, přibylo faulů, ale skore už se do konce prvního poločasu neměnilo.

Na výsledku už se nic neměnilo

Benešov se po dvojitém střídání hnal ve druhém poločasu do útoku, Balata svou střelou jen trefil prostor, kde byl připravený Straka. Čapek hlavičkoval mimo. Jinak ale Zápy svou bránu střežily výborně a domácí se jen těžko prokousávali k většímu ohrožení branky. To hosté se málem radovali po Bulířově standardce, míč se odrazil od břevna.

 

Právě Bulíř byl tím, kdo často táhnul hostující brejky. Závěr utkání byl rozkouskován fauly, kartami a střídáními, takže si Zápy už výhru pohlídaly. Benešov po povedeném úvodu soutěže skomírá – nedal v září jedinou branku, naposledy skóroval 30. srpna proti Brozanům…



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Roman Veselý (trenér): "Utkání rozhodla standardní situace z úvodu zápasu. Bohužel jsme pak nedokázali dobýt pevnou obranu Záp, chyběla nám větší agresivita v pokutovém území a lepší přípravná fáze, abychom se dostali k více šancím, které mohly vést ke vstřelení gólu. Hráčem zápasu byl stoper Martin Ngimbi."

SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Zasloužené vítězství, měli jsme více brankových situací, než soupeř. Dali jsme brzký gól, následně jsme ale nevyřešili dobře brejkové situace, kterých jsme měli hodně. Nastřelili jsme břevno, soupeře jsme do žádných větších šancí nepustili.Podruhé jsme tak udrželi nulu, jen si myslím, že zápas měl být rozhodnutý dříve, kdy jsme měli skórovat na 2:0. Dobrý výkon celého mužstva, mrzí nás ale vyloučení našeho hráče. Po vzájemné potyčce byl asi Valenta asi vyloučen správně, ale pro nás je to špatné, protože máme další vyloučené a zraněné hráče. To výsledek, který je jinak dobrý, trošku kazí. Zvedáme se a naše hra vypadá lépe. Hráčem zápasu byl stoper Růžek, který dal branku a v defenzivě hrál výborně."



Sestavy


SK Benešov
A. Mezhiev [-] - Z. Vrňák [-] , J. Laštovka [-] , J. Zákostelský [-] , M. Ngimbi [-] - L. Balata [-] , V. Ježdík [-] (46. I. Hrebeniuk [-] ) , M. Bohata [-] (46. D. Farkaš [-] ) , P. Čapek [-] - M. Turek [-] - P. Ježdík [-] (79. D. Filip [-] )

SK Zápy
R. Straka [-] - M. Šerý [-] (78. M. Kovařík [-] ) , P. Růžek [-] , T. Valenta [-] , T. Matějka [-] (85. M. Macek [-] ) , M. Štěpánek [-] , M. Pávek [-] , M. Novák [-] , P. Putz [-] (83. S. Munzar [-] ) , T. Bulíř [-] , M. Jelínek [-] (90. D. Pedro [-] )

ŽK: 6. A. Mezhiev , 17. V. Ježdík , 70. D. Farkaš , 77. Z. Vrňák , 87. M. Ngimbi - 65. M. Jelínek , 71. M. Štěpánek , 87. M. Macek . ČK: 29. J. Laštovka - 29. T. Valenta .
Hráči zápasu: M. Ngimbi - P. Růžek .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: Klupák Petr - VAŇKÁT Zdeněk, TEUBER Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.