3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 10:15

6.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Urbanec obstaral všechny převýšovské góly. Ten třetí dal ale z ofsajdu, zlobili se hosté


Branky


0

Převýšov se potřeboval oklepat nejlépe tříbodovým ziskem a po dobrém výkonu proti Benátkám se mu to také povedlo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Urbanec načal svojí show

I když úvod zápasu patřil domácím fotbalistům, jako první se dostali ke slovu hosté. Walter posunul míč na Knoblocha, s jehož skákavým pokusem neměl Petr větší starosti. Na druhé straně se o něco podobného pokoušel Špidlen, leč také neúspěšně. O mnoho povedenější již byla Labíkova střela, která byla někým z hostů jemně tečována, Michňa měl plné ruce práce, aby míč vytěsnil z horní poloviny branky. Při další nebezpečné akci Labík nedosáhl patou na míč v pokutovém území. Ve 12. minutě se první střelou blýskl pozdější hrdina tohoto zápasu Urbanec, jeho pokus zpoza vápna však Michňa dokázal zneškodnit a tento minisouboj zatím ještě vyhrál.

 

Na druhé straně se zprvu nepovedla individuální akce Maříkovi, Jarkovský mu ale chybnou přihrávkou nabídl míč zpět, benátecký záložník vysunul Bočka, proti jeho křížné střele se vytáhl Petr, jenž míč vyrazil. Těsně před dobíhajícím Kocourkem ukopli domácí míč na rohový kop. V 17. minutě zahřmělo před Michňou, kde na míč doskočil Urbanec, hlavou ho ale poslal vedle branky. Toto varování asi nebylo dostatečně důrazné. O minutu později totiž Jakuba Urbance našel další centr z pravé strany a převýšovský záložník si tentokrát věděl rady, když tentokrát nohou, poslal míč za Michňova záda – 1:0.

 

O sedm minut později vznikl před Michňou závar, kterému se ale hosté dokázali ubránit a naopak oni sami vyrazili do protiútoku. Boček se vyhnul Kosařovi, odcentroval do vápna, kde Jarkovského předskočil Mařík, hlavou ale mířil nad branku. O minutu později Špidlen vysouval Urbance, ten přišel v souboji o míč s Haklem, který kupředu poslal Jana Bočka, ten se uvolnil na levé straně, navedl si míč na střed a přesným pokusem k levé tyči vyrovnal – 1:1. Hosté mohli jít vzápětí do vedení. Kocourek oslovil přihrávkou proti noze Maříka, ten ale střílel kousek nad břevno. To domácí tým byl ve 30. minutě úspěšný. Další z řady standardních situací využil Jakub Urbanec, jehož střílený centr z levé strany v pokutovém území skočil a doputoval až záda natahujícího se Michni – 2:1.

 

Chvíli poté kopal Urbanec další standardní situaci, po které hlavičkoval zkušený Sedláček do Michňových rukavic. V tuto chvíli byl východočeský celek jasně lepším týmem. Dopomáhaly mu k tomu standardní situace, které velmi dobře zahrával Urbanec. Ve 43. minutě po rohovém kopu vyskočil nejvýše Sedláček, jehož hlavičku zastavil na brankové čáře stojící Tvrzník. Další standardku už v nastaveném čase si vzal na starost Věchet, střelou na bližší tyč ale Michňu nezaskočil.

 

Hosté už ztrátu nedotáhli

Jak skončil první poločas, tak začal i ten druhý, tedy aktivitou domácích. Ve 47. minutě se mezi benáteckými obránci prosmýkl Jakub Urbanec, obdržel přesnou přihrávku, zřejmě ale do ofsajdu, a podél Michni zkompletoval hattrick – 3:1.

 

Tentýž hráč se o dvě minuty později málem proměnil v asistenta, když vysunul Sedláčka, před kterým se hosté rozestoupili, převýšovský záložník ale mířil vedle levé tyče. Poté aktivita Převýšova lehce ubrala na intenzitě a ke slovu se také dostávali hosté, za zmínku však stojí jen Waltrova sražená střela. V 65. minutě domácí ideálně vysunuli střídajícího Krajáka, který byl na hřišti jen dvě minuty, ten mířil ke vzdálenější tyči, branku ale o malý kousek minul. Na druhé straně na nebezpečný centr nedosáhl taktéž střídající Synek. Nepřesná byla také střela převýšovského Hynka. Čtvrt hodiny před koncem vybojoval na středu hřiště míč Synek, přes Waltra a hlavně po pěkné přihrávce Maříka se dostal míč k nabíhajícímu Janu Bočkovi, který přidal svoji druhou branku v zápase – 3:2.

 

Benátečtí ještě žili, což také sami vycítili. Synkova hlavička však skončila pouze v boční síti. Na druhé straně mohl rozhodnout Kraják, který loboval vyběhnutého brankáře Michňu, jeho branku ale netrefil. Tři minuty před koncem si v pokutovém území udělal prostor Synek, ke smůle pro hosty ale orazítkoval pouze břevno převýšovské branky. Po dvouminutovém nastavení hlavní rozhodčí Mudra zápas ukončil.

 

Zdroj: kopanabenatky.cz

 



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Tomáš Hrabík (trenér, pro kopanabenatky.cz): Věděli jsme, že musíme vyhrát za tři body, protože jinak by naše situace nebyla dobrá. Myslím si, že šedesát minut jsme byli lepším týmem a za vítězstvím jsme šli. Bohužel pro nás, opět jsme se těsně před koncem rozklepali a posledních třicet minut byli hosté lepší a jenom se štěstím se jim nepodařilo vyrovnat. Konec zápasu jsme nesehráli dobře, ale máme tři body a jsme nesmírně šťastní.

SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér, pro kopanabenatky.cz): Když vezmu celý průběh tohoto utkání, musím uznat, že soupeř byl o tu jednu branku lepší. Zejména v první půli jsme propadali v osobních soubojích, kolikrát jsme zbytečně faulovali a domácí tak pouštěli do standardních situací, které mají velmi nebezpečné. Převýšov jsme přehrávali až v poslední třetině utkání. To se nám podařilo vstřelit kontaktní branku a vytvořit si ještě dvě velmi dobré příležitosti. Bohužel nám to tam nepadlo. Stejně jako v Písku jsme z jedné z nich orazítkovali brankovou konstrukci za již překonaným domácím brankářem. Mrzí mě třetí inkasovaná branka v úvodu druhého poločasu, která padla z jasného ofsajdu Urbance.



Sestavy


SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Černý [-] , J. Jarkovský [-] , M. Kosař [-] , J. Špidlen [-] - J. Urbanec [-] (90. P. Novák [-] ) , T. Labík [-] , T. Hynek [-] (76. P. Veselka [-] ) , T. Sedláček [-] , J. Věchet [-] (63. L. Kraják [-] ) - T. Bastin [-] (65. R. Korba [-] )

SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - J. Kocourek [-] (65. J. Synek [-] ) , B. Tvrzník [-] , M. Borovička [-] , S. Mařík [-] , F. Hakl [-] , J. Boček [-] , O. Walter [-] , J. Knobloch [-] , M. Horák [-] , J. Sudek [-]

ŽK: 20. T. Labík , 68. R. Korba - 41. M. Horák .
Hráči zápasu: J. Urbanec - J. Boček .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.