2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 10:15

6.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Chrudim nezpomaluje, bere další tři body!


Branky


0

Do Chrudimi zajížděl šestý celek ČFL, mužstvo SK Benešov. A domácí mu dali pocítit svou kvalitu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní poločas

Začátek utkání začali domácí ofenzivně a vypracovali si několik příležitostí. Hlavičku Kučery ze třetí minuty zneškodnil benešovský brankář Mezhiev. V 5. minutě mířil Kesner jen do boční sítě benešovské branky. V 7. minutě hlavičkoval Ptáček vedle branky hostí.

 

Benešovští se osmělili v minutě osmé, ale jejich rychlý brejk skončil na tyči domácí branky. V 9. minutě měli domácí možnost zahrávat standardní situaci a Kopecký pěknou střelou protáhl Mezhieva. V 18. minutě hlavičkoval Drahoš, ale brankář Mezhiev vytěsnil jeho pokus na roh. Ve 25. minutě se k hlavičce dostal Kučera, ale i tentokrát byl hostující gólman pozorný.

 

Hrálo se velmi pohledné utkání, ve kterém byli domácí lepší a hosty vyjma osmé minuty do ničeho nepustili. Ve 43. minutě přišla pohledná kombinační akce, kdy Řezníček našel před brankou Kopeckého, který otevřel skóre utkání - 1:0. Brankář Mezhiev tentokráte na nahrávku nestačil a Kopecký tak mohl skórovat do poloodkryté branky.

Chrudimská obrana je bezchybná

Druhý poločas začali aktivněji hosté, ale domácí defenziva fungovala bezchybně. Hosté se snažili o vyrovnání, ale to se jim nevedlo. V 68. minutě se protáhl po levé straně Dostálek a naservíroval milimetrovou nahrávku na Kučeru, ten jednogólové vedení navýšil střelou do prázdné branky - 2:0.

 

V 71. minutě přeloboval brankáře Mezhieva Ptáček, ale na poslední chvíli jeden ze zadáků Benešova odkopl míč, který mířil již do opuštěné branky. Hosté otevřeli hru a snažili se ještě něco s utkáním udělat. Obrana Chrudimi však pracovala bezchybně. Ke konci utkání mohli domácí hráči skóre ještě navýšit, ale překonat potřetí brankáře se jim již nepodařilo.

 

Hosté zahrozili střelou z hranice šestnáctky, ale i tu zastavila tyč domácí branky. Chrudimští tak i po dalším kole nenašli přemožitele a zůstávají dál na špici České fotbalové ligy.

 

ZDROJ: mfkchrudim.cz

VIDEOSESTŘIH S OHLASY



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): "Tým jsem připravoval na to, že to bude těžký zápas. V týmu byla po výhrách až moc velká pohoda, navíc jsme po nastudování hry Benešova viděli, že má velmi dobrý tým. A tady to ukázal. V poli pohyblivý tým, myslel jsem si tedy, že bude hrát odvážněji ale snažil se o brejkové situace a měl první šanci v zápase. Důležité bylo že jsme do půle dali branku, dobývání by nebylo jednoduché. Ve druhém poločase soupeř získal pole, kombinoval, ale naštěstí pro nás v dostatečné dálce od brány. Smekám před Benešovem klobouk, podal velmi dobrý výkon a skoro se mi chce říct, že nejlepší z týmů, které u nás byly. Byli jsme to ale my, kdo dal druhý gól. Hráče musím pochválit za to, jak utkání i přes některé naše potíže odehráli."

SK Benešov
Roman Veselý (trenér): "Sehráli jsme velice slušné utkání, bohužel bez potřebného koření, to znamená gólů. Za stavu 0:0 jsme trefili tyč, pak se potvrdilo to, že Chrudim zdobí ofenzivní síla, dostali jsme branku. Soupeře jsme jinak drželi na uzdě, drželi jsme míč, ale v pokutovém území jsme v zápase byli hodně neefektivní. Kvůli tomu jsme body ztratili. Chrudim je sehrané, kompaktní mužstvo, hodně silné v ofenzivě, má propracované standardní situace a hodně rychlostních typů v týmu. Nejlepším hráčem zápasu byl za nás Čapek."



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Kučera [-] (74. D. Vašulín [-] ) , L. Kopecký [-] (90. D. Vavrouš [-] ) , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] (79. J. Stránský [-] ) , L. Mastík [-] , O. Kesner [-] (89. F. Holeček [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , M. Ptáček [-] , D. Vodrážka [-]

SK Benešov
A. Mezhiev [-] - M. Ngimbi [-] (65. L. Balata [-] ) , Z. Vrňák [-] , J. Laštovka [-] - I. Hrebeniuk [-] (71. M. Turek [-] ) , V. Ježdík [-] , R. Artemuk [-] (79. M. Rataj [-] ) , D. Farkaš [-] , M. Bohata [-] (88. D. Filip [-] ) , P. Čapek [-] - - P. Ježdík [-]

Hráči zápasu: L. Kopecký - P. Čapek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Musil Jiří - VÁŇA Jan, OPOČENSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.