F. Hakl 73.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani v šestém zápase nedal Nymburk branku, tentokrát ho k prohře odsoudil Hakl


Branky


73. F. Hakl
0

Tohle už je těžká deka... Nymburští prožívají po postupu černou můru - stále čekají na první vstřelený gól a potřetí v řadě prohráli nejtěsnějším možným rozdílem po výsledku 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Od prvního hvizdu hlavního rozhodčího Václava Štěrby drželi Benátečtí častěji míč na svých kopačkách, leč do ohrožení Jungrovy brány se příliš nedostávali. V úvodu zlobila zejména dvojice Boček-Synek, několik výpadů těchto dvou hráčů ale neskončilo brankou. V 5. minutě si připsal první střelu nejlepší benátecký střelec Synek, ta byla však sražena do boční sítě. Hosté odpověděli Bodlákovou střelou vysoko nad bránu. O mnoho nebezpečnější byl pokus novice v nymburských barvách Kučaby, ani jeho střela ale neohrozila brankáře Michňu.

 

Vzápětí na druhé straně Synek přetlačil stopera Svobodu, z úhlu ale na Jungra nevyzrál. Gólman hostí si poradil také se skákavou střelou záložníka Maříka. Ve 30. minutě si naběhl na Haklův centr Synek, avšak hlavičkoval pouze do míst, kde stál připravený Jungr. O pár desítek sekund později zakončoval na druhé straně Petr a také Michňa si musel připsat první zákrok, avšak nikterak složitý. Ve 31. minutě sprintoval za nádhernou Knoblochovou přihrávkou Synek, místo střely však volil přihrávku na nabíhajícího Bočka, před kterým sebral míč vracející se Svoboda.

 

Poté měli Benátečtí výhodu trestného kopu těsně za hranicí vápna. Maříkova střela ale byla zdí sražena na rohový kop. Připomněli se také hosté, Houžvičkův pokus z velké dálky dokázal dostat Michňa pod kontrolu. Neudeřilo ani z rohového kopu hostů v nastaveném čase, a tak se šlo do kabin za nerozhodného, bezbrankového stavu.

 

Hakl rozhodl

Převaha na míči z benátecké strany pokračovala také ve druhé půli, avšak také hosté začali být odvážnější. Nejprve mířil z nevýhodné pozice Kučaba nad branku. Svobodova střela zpoza vápna byla o mnoho nebezpečnější, Michňa však u své levé tyče dokázal vyrazit míč na rohový kop. Podobně jako domácí, tak i nymburští hráči měli výhodu přímého kopu kousek za hranicí vápna. Nepovímova technická střela ale skončila nad brankou.

 

Po trošku hlušší pasáži hry přišel jediný gólový moment tohoto zápasu. Hostující útočník Petr nepřesně odcentroval směrem k pokutovému území, kde se míče chopil Hakl, oslovil Knoblocha, který rychle přihrál Synkovi, ten ideální nahrávkou vysunul autora celé akce Františka Hakla, jenž si naběhl do volného prostoru a utěšenou střelou z hranice vápna uklidil míč k levé tyči za zády marně se natahujícího Jungra – 1:0. O chvíli později našel Knobloch Bočka, ten ale z ostrého úhlu na Jungra nevyzrál. Na druhé straně mířil Petr nad břevno domácí brány. Hlavička téhož hráče z 83. minuty se mezi tyče znovu nevešla. Dvě minuty před koncem střílel zajímavě hostující Novotný, jenž chvíli před tím vstoupil na trávník. Míč sice Michňovi vypadl, domácí obránci si ale s ošemetnou situací poradili. V první nastavené minutě pláchl do otevřené obrany Knobloch, svoji akci ale nevyřešil dobře.

 

Poslední šanci na vyrovnání měli hosté o minutu později, kdy byl Šahinimu odpískán nedovolený zákrok. Do pokutového území přispěchal i brankář Jungr, před kterým vyboxoval následně Michňa Bodlákův střílený centr. Ihned poté hlavní rozhodčí zápas ukončil.

 

zdroj: kopanabenatky.cz



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér, pro kopanabenatky.cz): "Dnes jsme zvládli velmi důležité utkání a podle mého názoru jsme po zásluze zvítězili. Fotbalovost byla po celý zápas na naší straně. Z naší aktivity jsme již v první půli měli několik slibných šancí, po kterých jsme mohli skórovat. Naše vítězná branka padla po pohledné akci středem hřiště. Soupeř si v utkání žádnou vyloženou šanci nevypracoval. Měl tam několik střel ze střední vzdálenosti, které však Michňa bez problémů zneškodnil či skončily mimo naší branku. Všem našim hráčům bych rád poděkoval za zodpovědný výkon a velmi důležitý zisk tří bodů."

SK Polaban Nymburk
Jiří Kabyl (trenér, pro kopanabenatky.cz): "Pokud nevstřelíme branku, nemůžeme být úspěšní. Pro nás je to už obehraná písnička. Myslím si, že se ale nemáme za co stydět. Odvedli jsme slušný výkon, domácím jsme byli vyrovnaným soupeřem. Byly tam i pasáže, ve kterých jsme byli lepším týmem. Vypracovali jsme si nějaké akce i střely, které ale neproměníme, soupeř je naopak úspěšný. Přesně v tom je ten rozdíl. "



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Horák [-] , J. Kocourek [-] (81. J. Jäger [-] ) , M. Borovička [-] , J. Sudek [-] , F. Hakl [-] , J. Synek [-] (86. E. Šahini [-] ) , J. Boček [-] , J. Knobloch [-] (89. Š. Krýda [-] ) , V. Šimeček [-] (90. D. Chaloupka [-] ) , S. Mařík [-] (58. B. Tvrzník [-] )

SK Polaban Nymburk
M. Jungr [-] - J. Kabyl [-] (86. R. Novotný [-] ) , M. Houžvička [-] , M. Kučaba [-] , F. Vyskočil [-] , F. Franc [-] (78. J. Dudek [-] ) , T. Chlapec [-] , T. Petr [-] , T. Svoboda [-] , M. Bodlák [-] , L. Nepovím [-] (67. V. Herčík [-] )

ŽK: 52. J. Boček - 54. T. Chlapec , 90. M. Jungr .
Hráči zápasu: F. Hakl - T. Svoboda .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Štěrba Václav - NEHASIL Lukáš, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.