0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

4.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nymburk se ne a ne chytit. Znovu prohrál o branku


Branky


0

Nymburským vstup do sezóny nevyšel a po 450 minutách hry nevstřelil nováček jedinou branku! K tomu se Nymburku drží i smůla - Vyšehradu stačila k úspěchu opět jediná trefa...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jen oba zástupci hlavního města v ČFL dokázali vytěžit z anglického týdne s vloženou středou plný počet devíti bodů. Loko Vltavín se už díky tomu posunul do čela tabulky, zatímco Slavoj Vyšehrad na páté místo. V neděli 3. září vyhráli šemíci na půdě nováčka v Nymburku 1:0 zásluhou trefy Filipa Drobílka. Navzdory absenci zraněných Klesy a Kostorka tak splnili roli favorita v tomto utkání. Tým Polabanu zůstává na dně tabulky, když v dosavadních pěti odehraných kolech ještě nedokázal skórovat.

 

Tuto nelichotivou bilanci se Nymburk snažil zlomit právě v souboji s Vyšehradem, jehož defenziva však pracovala pozorně a spolehlivě. Nicméně velký problém nastal už ve 12. minutě, kdy se zranil stoper Egert a za dalších pět minut musel už odstoupit ze hry.

 

Při ofenzivních výpadech se hostující mužstvo snažilo hodně využívat hry po stranách hřiště. A po necelé půlhodině hry tak začala i rozhodující situace celého utkání. Smolák zprava odcentroval, k přetaženému balonu se dostal Madej a zpětnou přihrávkou našel Drobílka. Tomu hodně pomohl Čtvrtníček tím, že odclonil brankáře Jungra. Drobílek ho obloučkem přehodil a poslal balon do sítě: 0:1!

Po změně stran hráli domácí po větru a snažili se vynutit si alespoň územní převahu, chyběla jim však nápaditost. Fotbalisté Vyšehradu tak jejich útočné pokusy většinou spolehlivě odráželi. A navíc měli za zády s jistotou chytajícího Havránka.

 

Tím se ale také otevřelo víc prostoru pro brejkové situace. Šance či pološance přidat další gól měli Smolák, Čtvrtníček, Máče a především Doležal, druhý gól se však už neurodil. Zkušenější tým Slavoje měl i tak průběh hry pod kontrolou, a dotáhl ho k prvnímu tříbodovému zisku venku. Nymburk, přestože je poslední a dosud nedal gól, utrpěl teprve první domácí porážku.

 

ZDROJ: slavojvysehrad.cz



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk
Jiří Kabyl (trenér, pro slavojvysehrad.cz): „V koncovce se trápíme, nemůžeme dát gól. Hráči dřou jako koně, bojují, ale nejsou za to odměněni. Soupeř měl největší šance až poté, co jsme to hodně otevřeli. A gól jsme dostali tak, že míč poskakoval v šestnáctce, než jej hostující hráč protlačil do brány.“

FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra, pro slavojvysehrad.cz): „Vítězství 1:0 v Nymburku je zcela zasloužené a ceníme si ho, na druhou stranu přišli jsme během týdne o tři zraněné hráče: Kostorka, Klesu a Egerta. A to je vážný zásah do naší sestavy a herní koncepce. Domácí se snažili, bojovali, fotbalovost však byla na naší straně. Měli jsme i další šance, zejména po nábězích našich krajních hráčů, nedokázali jsme však přidat druhý gól a vítězství pojistit. Je potřeba vidět i fakt, že nás také podržel Jirka Havránek v bráně, který byl naší jistotou. Hlavně ve druhé půli, kdy hráli domácí po větru a tlačili se dopředu. Pochvalu za koncentrovaný výkon však zaslouží celý tým.“



Sestavy


SK Polaban Nymburk
M. Jungr [-] - J. Kabyl [-] (85. M. Daněk [-] ) , M. Houžvička [-] , F. Vyskočil [-] , T. Chlapec [-] , T. Petr [-] , T. Svoboda [-] , J. Cáska [-] , M. Bodlák [-] , V. Herčík [-] (71. J. Dudek [-] ) , F. Franc [-] (52. L. Nepovím [-] )

FC Slavoj Vyšehrad
J. Havránek [-] - M. Hendrych [-] , J. Čtvrtníček [-] , D. Hradecký [-] , T. Egert [-] (16. J. Macej [-] ) , D. Hašek [-] (79. J. Doležal [-] ) , T. Madej [-] , D. Smolák [-] (90. T. Junek [-] ) , D. Matějka [-] , F. Drobílek [-] (83. R. Matysík [-] ) , V. Máče [-] (90. K. Kulhavý [-] )

ŽK: 66. T. Chlapec - 31. J. Macej , 39. F. Drobílek .
Hráči zápasu: J. Havránek .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: Slavíček Lukáš - VOJTĚCH Lukáš, KAZDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.