P. Putz 61.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2017 17:00

16.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nymburk na první výhru i gól dále čeká, týmu Záp stačila jediná trefa


Branky


61. P. Putz
0

Utkání mnoho šancí nenabídlo a domácím nakonec stačila k vítězné radosti pouze Putzova krásná střela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fauly brzdily tempo hry

Zápy ve víkendovém zápase ztratily doma s Ústím nad Orlicí a tak se svěřenci trenéra Maška tentokrát chtěli proti dalšímu nováčkovi předvést tříbodovým výkonem. V 7. minutě zkoušel jako první štěstí Piták, Jungr si připsal jistý zákrok a míč vyrazil. Hostující brankář měl nejen v úvodu, ale po celý zápas více práce než jeho protějšek, Zápy zahrávaly i několik standardních situací. Hra byla celkově v prvním poločase rozkouskována množstvím nedovolených zákroků a sudí Zadinová pískala jeden faul za druhým, a jednalo se především o útočné fauly, takže nebezpečných situací před brankáři se objevovalo jen pomálu. V 36. minutě zahrával domácí celek roh a před brankářem Jungrem vznikl závar, ze kterého se míč odrazil dokonce do tyče Jungrovy branky! Jinak toho ale první poločas fanouškům moc nenabídl, Nymburk pozorně bránil a byť Zápští měli větší držení míče, nedokázali z toho ze hry vytěžit vyloženou gólovku.

Putz jediným střelcem

I druhý poločas nabídl podobný obrázek, Zápy útočily, Nymburk cítil šanci na bodový zisk a dopředu se nenutil a chtěl hrát vzadu na nulu. Tuto taktiku ale musel změnit po události v 61. minutě. Nymburk nezvládl situaci po svém autovém vhazování, Zápští Polaban rychle přečíslili, centr našel ve vápně volného Petra Putze, který krásnou ránou překonal Jungra. Zápy poté kontrolovaly útočné pokusy hostů, Straka v tomto utkání žádný zázračný výkon předvést nemusel. Zatrnulo mu až v 90. minutě, kdy se na poslední rohový kop zápasu vydal i jeho brankářský kolega. Roh si našel hlavu nymburského zakončovatele, který ale z úrovně penalty nevměstnal svou hlavičku mezi tři tyče. Zápy tak braly tři body za hubené vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Zasloužené vítězství, ale gólů jsme měli dát více a rozhodnout utkání už v prvním poločase. Měli jsme šest sedm gólovek, ale branka přišla až po 60. minutě. Soupeř se od začátku soustředil jen na defenzivu, až v poslední minutě měl po rohu příležitost, kterou naštěstí neproměnil. Projevilo se, že Nymburk je nováčkem a se soutěží se trochu pere. Utkání jsme zvládli suverénně, jen mě mrzí, že ten výsledek nebyl jiný, že to vypadá opticky vyrovnaně, ale hra byla jasně na naší straně. Hráčem zápasu byl střelec jediné branky, střední záložník Putz."




Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - M. Jelínek [-] , M. Kovařík [-] (71. M. Štěpánek [-] ) , D. Pedro [-] , M. Pávek [-] , M. Novák [-] , K. Piták [-] (84. L. Novák [-] ) , M. Macek [-] , P. Putz [-] (75. S. Munzar [-] ) , T. Bulíř [-] (90. M. Macek [-] ) , M. Šerý [-] (87. P. Růžek [-] )

SK Polaban Nymburk, s.r.o.
M. Jungr [-] - J. Kabyl [-] , M. Houžvička [-] , F. Vyskočil [-] , T. Chlapec [-] , T. Petr [-] , T. Svoboda [-] , J. Cáska [-] (82. J. Dudek [-] ) , M. Bodlák [-] , V. Herčík [-] (65. F. Franc [-] ) , L. Nepovím [-] (74. T. Valín [-] )

ŽK: 67. D. Pedro , 87. R. Straka , 92. M. Macek , 93. S. Munzar - 92. T. Valín .
Hráči zápasu: P. Putz .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zadinová Olga - ŠAFRÁNKOVÁ Nikola, KOVÁŘOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.