3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2017 17:00

16.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Chrudim potvrdila formu a přehrála Převýšov


Branky


0

Hosté se sice ujali vedení, ale pak už začali úřadovat domácí fotbalisté...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převýšov šel do vedení

Domácí se snažili do utkání vstoupit aktivně, ale nepřesnosti je zbavily výhodných pozic. Hosté se soustředili převážně na defenzivu a vyráželi k rychlým brejkům. V 9. minutě zahrozili po standardní situaci hosté, ale jejich střela se nevešla mezi tři tyče a tak brankáře Mrázka neohrozila. Stejně se vedlo i domácímu Řezíčkovi, který minul branku Převýšova.

 

V 19. minutě se po chybě domácích dostali do brejku hosté. Domácí za cenu faulu útok zastavili, ale z následné standardky po zmatku Živný otevřel skóre utkání - 0:1. Domácí zpřesnili hru a hosté se ještě více zatáhli a čekali jen na brejky. Ve 31. minutě po domácím tlaku se po rohu Kesnera z voleje trefil Kučera a srovnal na poločasových 1:1. Domácí měli ještě po standardce možnost ohrozit branku Petra, ale Drahoš branku přestřelil. Poločas tak skončil remízou.

Kopecký rozhodl

 Druhý poločas začali domácí hráči kombinačně, ale příliš se jim na zataženou obranu hostí nedařilo. Ani standardní situace se jim nevedli. V 62. minutě však přece jen přišla fotbalová akce, když centr Kesnera hlavou poslal za brankáře Petra Kopecký - 2:1. Gól domácí uklidnil a začali soupeře přehrávat. Vytvořili si několik dalších šancí, ale gól se jim vstřelit nedařilo.

 

V 80. minutě se po levé straně rozběhl domácí Dostálek, obešel dva protihráče a naservíroval míč na nohu nabíhajícího Vavrouše. Tomu už stačilo jen nastavit nohu a překonat tak brankáře Petra potřetí - 3:1. Konec utkání si již svěřenci trenéra Jirouska pohlídali a dokráčeli tak k vítězství 3:1.

 

ZDROJ: mfkchrudim.cz

VIDEOSESTŘIH



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): "Hráčům jsem říkal, že to bude náročné utkání, že Převýšov kopat umí, ale možná bude trochu psychicky nalomen po dvou nezdarech v závěrech utkání. Nutno podotknout, že náš výkon v první půli nebyl dobrý. Zaostávali jsme pohybově, nedostali jsme se na balón a nemohli rozjíždět náš fotbal. V poločase jsme udělali změnu, která nám myslím prospěla. Ve druhé půli už jsme šli za zaslouženým vítězstvím, ale uznávám, že to nebyl náš optimální výkon."




Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Kučera [-] (68. D. Vašulín [-] ) , L. Kopecký [-] (81. D. Vodrážka [-] ) , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] (84. J. Stránský [-] ) , O. Kesner [-] (88. P. Tlapák [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , M. Ptáček [-] , S. Langr [-] , L. Mastík [-] (46. D. Vavrouš [-] )

SK Převýšov
R. Petr [-] - J. Špidlen [-] (78. J. Bláha [-] ) , L. Vyšehrad [-] , P. Veselka [-] , J. Černý [-] - D. Živný [-] (49. R. Korba [-] ) , J. Věchet [-] (61. M. Zezula [-] ) , T. Hynek [-] (78. M. Kosař [-] ) , T. Sedláček [-] , T. Labík [-] , L. Kraják [-] (84. T. Bastin [-] ) -

ŽK: 3. P. Veselka , 57. R. Korba .
Hráči zápasu: T. Dostálek .
Počet diváků: 333. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - NĚMEC Václav, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.