2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 10:15

2.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Matějkův zkrat oslabil Zápy, Chrudim měla vydlážděnou cestu k výhře


Branky


0

Chrudim vysílá jasný vzkaz: i letos s námi počítejte! Proti týmu Záp se domácí dostali do vedení po Krčálově trefě, ve 39. minutě se pak zápský útočník Matějka loktem ohnal po protihráči  a Chrudimští měli od té doby výhodu jednoho muže v poli. A také herní převahu, což značí i poměr střel v zápase: 22:3 (střel na bránu 10:2). Pojistka výhry ale přišla až v úplném závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krčál se prosadil střelou bez přípravy

Domácí hráči začali utkání tlakem a hned v první minutě střílel nad Ptáček. Tlak domácích sílil a hosté se nemohli dostat z vlastní poloviny. V 6. minutě odvrátili zadáci hostí průnik Kučery na roh. Po jeho rozehrání Kesnerem rozezvučel břevno hostující branky hlavou Drahoš. V 8. minutě sebral centr Ptáčka brankář Straka.

 

V 11. minutě postupoval sám na branku Kučera, obešel brankáře Straku, ale z úhlu pak trefil jen rukavice vracejícího se hostujícího brankáře. Z následného rohu pálil Mastík, ale i jemu byla střela zblokována na rohový kop. Domácí hýřili aktivitou a soupeře přehrávali. Z tlaku však vytěžili jen standardní situace bez gólového efektu. Ve 27. minutě se už domácí dočkali. Dostálkův centr z levé strany dokázal chytrou střelou do protipohybu brankáře dopravit do sítě Krčál - 1:0.

 

Ve 39. minutě se na polovině hřiště ohnal faulovaný Matějka loktem po chrudimském Ptáčkovi a nemohl vidět nic jiného než červenou kartu. Hosté v desíti byli ještě méně nebezpeční a domácí si vytvářeli další příležitosti. Poločas tak skončil zaslouženým vedením 1:0. 

Dostálek dodal domácím jistotu

Na začátku druhé půle mohli domácí navýšit skóre, ale hostující brankář Straka třikrát vychytal domácí hráče. V 61. minutě protáhl brankáře Straku střelou domácí Kopecký. Chrudimští se snažili vstřelit pojišťovací druhý gól, ale nedařilo se jim brankáře Straku překonat. V 70. minutě trefil hlavou Ptáček tyčku. Utkání se blížilo ke konci, když v 89. minutě přeci jen přidal druhý gól Dostálek. Samostatný nájezd zakončil lobem přes brankáře Straku 2:0. Domácí tak zaslouženě zvítězili 2:0 a připsali si důležité tři body ve Fortuna ČFL. 

 

Zdroj: mfkchrudim.cz

VIDEOSESTŘIH S OHLASY CHRUDIMSKÝCH



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): "S výsledkem jsme spokojení, ale ve finální fázi dokážeme hrát lépe. Nepřišel dříve první gól, který by zápas jednoznačně rozhodl a nemuselo to tak být napínavé až do konce. Příležitostí jsme měli takové množství, že jsme udělali hrdinu z gólmana Straky, který podal velmi dobrý výkon."

SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Ani to utkání hodnotit nechci. Chrudim nějakou kvalitu měla, asi bychom prohráli i jinak, nehráli jsme dobře, ale v tomto utkání to bylo prostě složité. Náš mladý mančaft to utkání nezvládl se vším všudy, máme osm mladých nových hráčů, domácí mají kvalitní tým, který hrál na domácí půdě, ale napomohly k tomu i další věci... V recesi dodávám: gratuluji Chrudimi k výhře a jejímu vedení k získání tří významných posil, s takto kvalitními posilami se bude letos Chrudim jen těžko porážet."



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Kučera [-] (55. D. Vašulín [-] ) , L. Kopecký [-] (90. P. Tlapák [-] ) , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] (90. J. Stránský [-] ) , L. Mastík [-] , O. Kesner [-] , P. Drahoš [-] , M. Ptáček [-] , S. Langr [-] , D. Vodrážka [-] (76. D. Vavrouš [-] )

SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] , P. Putz [-] (55. M. Macek [-] ) , T. Bulíř [-] , S. Munzar [-] (55. L. Novák [-] ) , M. Jelínek [-] (76. M. Kovařík [-] ) , M. Štěpánek [-] , M. Novák [-] , P. Pavlík [-] (70. M. Šerý [-] ) , D. Pedro [-] , P. Růžek [-]

ŽK: 39. J. Krčál . ČK: 39. T. Matějka .
Hráči zápasu: J. Krčál , P. Drahoš , T. Dostálek - R. Straka .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Janoch Marek - KŘÍŽ Jiří, GRIMM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.