1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2017 17:00

1.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jelínkova trefa z úplného závěru utkání rozhodla!


Branky


0

Zápy s Karlem Pitákem zažily vítězný vstup do sezóny, když brankou z 88. minuty skolily bojující Litoměřicko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průtrž mračen ovlivnila závěr první půle

Už ve třetí minutě Kalaš vypíchl rozehrávku soupeře, k centru zprava vybídl Trýznu a Sumrajovu střelu domácí obrana zablokovala. Po následném autu se o střelu z hranice šestnáctky pokusil Šlehofer, cílil však vedle. V páté minutě se hostům podařilo míč dopravit do sítě, rozhodčí Grimm však měl situaci za ofsajdovou. V jedenácté minutě břevno z přímého kopu nastřelil Dvořák. V patnácté minutě oplatili podobnou mincí domácí, po jejich přímáku zastavila míč pravá tyč branky, kterou střežila litoměřická posila Plachý. Před tím se ještě snažil překvapit brankáře Straku Šlehofer střelou od středové čáry. Ve třetí desetiminutovce skrápěla aktéry průtrž mračen, na rozdíl od hráčů se většina ze 198 ohlášených diváků snažila najít úkryt. Ke konci poločasu hosté krátce obléhali pokutové území domácího týmu, avšak bez ohrožení branky. Bezbrankový stav tak svítil na ukazateli skóre, když se hráči obou mužstev odebrali do kabin na přestávku.

Jelínek domácím hrdinou

Do druhého poločasu aktivněji vlétli fotbalisté v červenobílých dresech, jejich snahu o vedoucí branku ovšem Litoměřiští dokázali eliminovat. Druhý poločas byl již více boj než přehlídka fotbalového umění, ale i tak se divák nenudil. Oživit hostující hru měli za úkol střídající hráči, na trávníku se postupně objevili, Kolmistr, Batryn a Zbudil. Těsně před koncem se do přečíslení hnala vozba s míčem na Šlehoferových kopačkách, jeho přihrávka přišla Kolmistrovi na paty. Na druhé straně pak v poslední minutě řešil Václavek vzniklou situaci malou domů tak, že Zápští zahrávali rohový kop. K euforii většiny přihlížejících vyrostl na malém vápně domácí kapitán Jelínek a hlavou rozhodl. 

 

ZDROJ: FK Litoměřicko, miš



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Zcela zasloužené vítězství. Až na prvních patnáct minut jsme byli jasně aktivnější. Poté se Litoměřicko jen bránilo, měli jsme spoustu gólových situací, nastřelili jsme tyč, spoustu závarů ve vápně. Utkání jsme měli rozhodnout dříve. Nejlepším hráčem utkání byl krajní bek Štěpánek, který měl spoustu náběhů a hrál velice dobře."

FK Litoměřicko
Anton Mišovec (trenér, pro fklitomericko.cz): "Byli jsme svědky bojovného utkání, všichni hráči podali dobrý, snaživý výkon. Určitě jsme mohli některé akce vyřešit lépe a nemusela nás mrzet poslední minuta, kdy došlo k částečné ztrátě koncentrace, a po nevynuceném rohu si domácí zajistili tři body. Myslím si, že utkání by slušela více remíza, ale bohužel. Za bojovný přístup musím kluky pochválit, předvedli výkon, na kterém se dá stavět, na některých věcech pak musíme zapracovat"



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] , K. Piták [-] (90. M. Pávek [-] ) , T. Bulíř [-] (90. M. Macek [-] ) , P. Putz [-] (70. L. Květoň [-] ) , M. Jelínek [-] , L. Novák [-] (70. S. Munzar [-] ) , M. Štěpánek [-] , P. Pavlík [-] (85. M. Macek [-] ) , D. Pedro [-] , P. Růžek [-]

FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - R. Dvořák [-] , L. Šlehofer [-] , D. Surmaj [-] , D. Šustr [-] , J. Kalaš [-] (72. M. Batryn [-] ) , J. Trýzna [-] (82. A. Zbudil [-] ) , M. Hanuš [-] (63. V. Kolmistr [-] ) , J. Šimkovský [-] , J. Grunert [-] , P. Václavek [-]

Hráči zápasu: M. Štěpánek .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Grimm Tomáš - JANOCH Marek, MUDRA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.