Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.06.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kutka s Březinou vystřílely Radkovicím výhru i v odvetě


Branky


0

Radkovice po výhře 1:0 z prvního zápasu začaly odvetný zápas výborně a už po čtvrthodině hry vedly po Kutkových trefách 2:0. Pak ale Dvorec zadělal na drama a dvěma góly do půle srovnal. V tu chvíli mu scházela branka k postupu. Jenomže Radkovičtí ve druhé půli opět zabrali a Březina zajistil svému celku příslušnost k OP Plzeň-Jih i pro příští rok, vyzyvatel ze III. třídy neuspěl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ztráta vedení

Začátek zápasu se výborně vyvedl domácím. Po úvodním oťukávání přišla v sedmé minutě první branka. Po kombinaci ve středu hřiště přišla přihrávka do kraje, odkud František Březina poslal přesný centr na Tomáše Kutku a ten dal domácím klid. Za dalších osm minut to vypaadalo, že je po zápase. Josef Brada rozehrál akci, prostrčil míč na Březinu, který opět svým centrem našel Tomáše Kutku a ten překonal Končela podruhé. K překvapení domácích ale hosté neodpadli, naopak začali ještě více bojovat a po chvíli už bylo skóre přijatelnější. Kalabza poslal balon na Greguše, který si povodil dva bránící hráče a přesnou přihrávkou vybídl Vavřičku ke skórování. Ten nezaváhal a snížil na 2:1. Šance se následně rodily na obou stranách, přesto další gól dlouho nepřicházel. Diváci se ho ale přesto dočkali ještě v prvním poločase. Avšak k jejich nelibosti skončil v domácí bráně. Greguš se prosadil v souboji s obráncem a předložil balon Duškovi, který si s Levým poradil a vyrovnal stav utkání. V tu chvíli bylo zaděláno na velmi zajímavý druhý poločas.

Březina rozhodl

Hostům stačilo v druhém poločase vstřelit jednu branku, ze předpokladu, že již neinkasují. Tento plán se jim ale v 48. minutě zbortil. Po dobré přihrávce měl před sebou domácí Březina už jen jednoho obránce, toho obešel a postupoval na Končela. V zakončení zachoval chladnou hlavu a znovu Radkovicím vrátil vedení. Dvorec následně více otevřel hru, ve snaze dvakrát skórovat. Šance si vytvořil, přesto se z gólu neradoval. Gólová radost naopak propukla na druhé straně. Fratišek Březina sae opět řítil sám na Končela a i tentokrát dvorského brankáře překonal a posunul Radkovice jednou nohou k postupu. S přibývajícím časem bylo více než jasné, že pro hosty to s postupem nevypadá nadějně, přesto do poslední minuty nepřestali bojovat. Zápas nakonec skočil výsledkem 4:2. Oba celky si ale vysloužily pochvalu za předvedený výkon. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (trenér TJ Sparta Radkovice): "Zápas završil naše celosezónní snažení o záchranu, jsem rád, že se to povedlo a chci klukům poděkovat. Od začátku se nám dařilo, hráli jsme lépe než v minulém zápase a soupeře jsme přehrávali. Ke konci prvního poločasu jsme polevili a soupeř se vrátil do hry. V druhém poločase se nám povedlo, díky Březinovi, odskočit na dva góly a v podstatě v klidu dohrát zápas. Jen mě mrzí, že díky rozsáhlé marodce, jsme měli problém s počtem hráčů. Chtěl bych proto poděkovat klukům, jenž už normálně nehrají a přišli nám pomoct, když to bylo potřeba."

TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí mužstva TJ Dvorec): "Zápas se divákům musel líbit. Řekl bych, že jsme byli první poločas lepší. Druhý poločas se hrál lepší fotbal, rozhodla ale lepší fyzička a produktivita domácích. Chci Radkovicím pogratulovat a poděkovat svým klukům, jak za celou sezónu, tak i za tyto dva zápasy."



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - P. Vlček [-] , F. Březina [-] , M. Velich [-] , J. Toman [-] (67. I. Marina [-] ) - T. Kutka [-] , V. Brada [-] , J. Brada [-] (37. J. Horský [-] ) , Z. Bultas [-] (87. M. Březina [-] ) - T. Kučera [-] , P. Němec [-]

TJ Slavoj Dvorec
J. Končel [-] - M. Dušek [-] , A. Vavřička [-] (65. P. Kalabza [-] ) , T. Kulhánek [-] , L. Trhlík [-] - M. Greguš [-] , P. Kalabza [-] , J. Kříž [-] , Z. Tomaščík [-] - P. Brožovský [-] (57. J. Terč [-] ) , P. Končel [-]

ŽK: 56. T. Kučera - 50. T. Kulhánek , 60. P. Kalabza .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.