0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.06.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO + FOTO! Chlumčany zvládly utkání na výbornou a radují se, Stod míří o patro níže


Branky


0

Domácí Stod se před více než třistapadesáti diváky snažil zvrátit nepříznivý výsledek z prvního utkání. Hosté ale, stejně jako v prvním zápase, měli více šancí a dvakrát se dokázali prosadit. Definitivní tečku za postupem udělal nádherný gól Vlčka, který zlomil naděje domácích. Po roce se tak béčko Chlumčan vrací do Okresu, naopak domácí nedokázali zastavit strmý pád dolů. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozená penalta

Úvod zápasu odpovídal jeho důležitosti, oba týmy se spíše oťukávaly a diváci si tak na první výraznější šanci museli počkat. Zhruba po dvaceti minutách poprvé zahrozili hosté, kdy zakončoval jejich útočník po odraženém balonu. Poslednímu v bráně ale příliš práce nenadělal. V 20. minutě se poprvé rozvlnila síť. Špatnou přihrávku Höflera zachytil Tomášek a povedenou ranou překonal Posledního.

 

V 23. minutě přišel sporný okamžik, kdy se hosté, zřejmě po právu dožadovali penalty. Píšťalka sudího ale zůstala němá. Za minutu mohli hosté přidat duhou branku. Vajai posunul balon na Zíku a ten zakončoval z úrovně penalty. Jeho střela se ale těsně nevešla do branky. Ten samý hráč měl za dvě minuty další příležitost, kdy po dobré přihrávce byl sám před Posledním, golman Stodu ale podržel svůj tým. V 35. minutě se poprvé představil domácí tým. Po Kašeho přihrávce byl v nadějné pozici Antoš, ale jeho střelu i dorážku zblokoval obránce. pět minut před poločasem mohlo být vyrovnáno. Po rohovém kopu se dostal jeden z domácích ke střele. Chyběla ale přesnost a míč skončil kousek vedle levé tyče. Za chvíli měli domácí ještě lepší příležitost. Po faulu Benedikta na Tlustého nařídil sudí Křen penaltu. K ní si stoupl Lihm, svou střelu namířil k levé tyči, stejnou stranu zvolil ale také Hůla v bráně a míč nejprve vyrazil a pak i chytil.

 

 

Domácí tak v závěru poločasu pohrdli šancí vrátit se do zápasu, naopak ještě mohli inkasovat druhou branku, po centru zakončoval Lachman, stodský brankář si ale s jeho střelou poradil. 

Vlček nádhernou střelou rozhodl

Začátek druhého poločasu přinesl nadějnou Lachmanovo šanci. Z hranice penalty ale vysoko přestřelil. V 56. minutě zahrával Stod volný přímý kop. Střela mířící na stranu brankáře nadělala Hůlovi problémy, gólová ale nebyla. Po hodině hry byl v příležitosti opět Lachman, postupoval na brankáře, v poslední chvíli jej ale dosprintoval Lihm a střelu zblokoval. Z následného útoku měli domácí obrovskou možnost srovnat. Po závaru před brankou zakončoval Kaše, Hůla ale prokázal své kvality a v důležitém okamžiku podržel svůj tým. V 62. minutě přišel zlomový okamžik zápasu. Po faulu na nějakých třiceti metrech si stoupl k volnému přímému kopu Jiří Vlček a nádhernou ranou překonal Posledního. 

 

I další šance Chlumčan přišla po trestňáku, tentokrát byl ale úspěšnější brankář. Hned za minutu hrozili hosté opět. Po odraženém balonu střílel Kanát, ale brankáře nepřekonal. V 78. minutě se velmi aktivní Zíka prosadil v souboji jeden na jednoho a vyzkoušel pozornost Posledního, který s obtížemi míč vyrazil. Domácí už věděli, že je záchrana ztracená a tak v posledních minutách už nebyla jejich aktivita taková. Hosté toho využívali a dostali se ještě do dvou šancí. nejprve hlavičkoval po roho do tyče Benedikt. Minutu před koncem pak Jeslínek netrefil prázdnou branku. To byla poslední velká šance zápasu. Pak už mohli hosté slavit. Domácí naopak čeká další pád. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "Moc se nám nedařilo, Chlumčany byly od začátku lepší. Hru měli v podstatě pod kontrolou. Do hry jsme se mohli vrátit penaltou, ale tu jsme neproměnili."

TJ Keramika Chlumčany B
Lukáš Tomášek mladší (hráč TJ Keramika Chlumčany): "Do zápasu jsme šli s tím, že jsme přijeli vyhrát a to za každou cenu. Jsme velice rádi, že se to povedlo a naše Béčko si v příští sezóně zahraje zase zaslouženě Okres, kde věřím, že zahraje velice dobře a udrží se v první pětce."



Sestavy


TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - K. Kalný [-] , P. Bilik [-] , M. Filip [-] , F. Höfler [-] (65. K. Vodička [-] ) - P. Vlk [-] (46. L. Karafiát [-] ) , D. Lihm [-] (78. [-] ) , R. Snášel [-] , T. Tlustý [-] - V. Kaše [-] (62. V. Rataj [-] ) , J. Antoš [-] (46. F. Koča [-] )

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vajai [-] (84. L. Jeslínek [-] ) , M. Zíka [-] (79. T. Beníček [-] ) , Z. Havlíček [-] , M. Kanát [-] (74. J. Janoušek [-] ) - T. Lachman [-] , T. Benedikt [-] , J. Roubíček [-] (64. J. Kastner [-] ) , L. Tomášek ml. [-] - J. Vlček [-] , M. Vojáček [-] (88. D. Petrželka [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.