0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.06.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak vstřelil Prazdroji opět tři branky a udržel přebor


Branky


0

Favorizovaný Chrást zvítězil v prvním utkání 3:1 a do odvety na hřišti Prazdroje tak šel s klidem. Už po bezbrankovém prvním poločase to vypadalo, že Chrást bude hrát OP i v příští sezóně. Ve druhém poločase ale hosté ještě zabrali a pojistili si účást v nejvyšší okresní soutěži dalšími třemi brankami. Na výsledku nezměnila nic ani červená karta, kterou Drahoňovský (Chrást) obdržel za nevybíravá slova ke čtvrtému rozhodčímu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naděje Prazdroje držel gólman Beriac

Od začátku zápasu bylo patrné, kdo bude udávat tempo hry. Chrást šel do zápasu s výhodou prvního vítězství a navíc ani v odvetě neslevil ze své hry. Hosté se proto častěji dostávali do zakončení a v prvním poločase si vypracovali šest slušných příležitostí na to, aby změnili stav zápasu. Prazdroj ovšem držel gólman Beriac, případně mu pomohla jeho brnaková konstrukce. Na druhé straně musel brankář Kokoška také ukázat své umění, ale rovněž si ve dvou případech poradil na výbornou. 

Dva slepené góly rozhodly

Po přestávce se nápor Chrástu ještě zvýšil a vše navíc umocnili dva slepené góly, které definitivně rozhodly o tom, že Spartak se udrží v městském přeboru. Daniel Kroc po hezké kombinaci předložil balon před branku volnému Václavu Šejdlovi, jenž už neměl jakýkoliv problém poslat míč do prázdné svatyně. Za malou chvilku navíc vzal zodpovědnost na sebe Miroslav Brýla, jenž se prodral až do vápna z pravé strany, odkud bombou pod břevno navýšil náskok svého celku. Dvoubrankový náskok definitivně pohřbil naděje Prazdroje na zvrat v utkání. Tempo hry mírně opadlo a domácí tým, jenž má v týmu řadu zkušených hráčů, už nedokázal na góly soupeře zareagovat. Na druhé straně naopak ještě pálil přesně po Drahoňovského přihrávce Václav Šejdl, a o vítězi zápasu bylo rozhodnuto. Červenou kartu ještě dostal za poznámky směrem k rozhodčímu po vystřídání hostující Drahoňovsk, ani to ale už Chrástu radost nevzalo. 



Ohlasy k zápasu


SK Roudná
Pavel Hyneš: Už před zápasem jsme tušili, že se zázrak asi nestane. Vše zlomil první gól soupeře, po němž už nám bylo jasné, že to letos nevyjde. Berem to ale sportovně a pokusíme se o postup v následující sezoně, kdy budeme ještě zkušenější (úsměv).

FC Spartak Chrást
Jan Kokoška: Utkání jsme odehráli bez větších komplikací. Už v prvním poločase jsme měli navrch, ale prosadili jsme se až po pauze. Bylo na nás vidět, že přece jenom máme více fyzických sil. Jsme rádi, že jsme soutěž udrželi a patřičně jsme to oslavili.



Sestavy


SK Roudná
M. Beriac [-] - J. Pavlíček [-] , P. Matula [-] , D. Dergachov [-] , P. Hyneš [-] , M. Ranš [-] , D. Urie [-] , P. Brichcín [-] , P. Hein [-] , P. Kratochvíl [-] , J. Hofrajtr [-] (60. M. Tříska [-] )

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - J. Drahoňovský [-] (86. V. Fabián [-] ) , V. Šejdl [-] (80. M. Komanec [-] ) , J. Šuster [-] , J. Ranc [-] (64. M. Suchý [-] ) , T. Doležal [-] , P. Mach [-] , M. Brýla [-] , M. Holeček [-] , D. Tupý [-] (14. P. Bruj [-] ) , D. Kroc [-]

ŽK: 75. M. Tříska . ČK: 86. J. Drahoňovský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.