0:1
(0:0)
85. V. Brada
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.06.2017 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lépe hrající Dvorec zmrazil pět minut před koncem Václav Brada


Branky


85. V. Brada
0

Domácí celek se dostal do baráže jen díky Lužanům, které odmítli možnost hrát baráž. To Radkovice po katastrofickém podzimu zažily skvělé jaro a byly jen krok od záchrany. Ta nakonec nevyšla a svou příslušnost v Okresnímu přeboru budou muset dokázat v baráži. Dvorec byl celý zápas lepším týmem, přesto pět minut před koncem zasvítila šťastná hvězda Václava Brady, který zachránil v baráži Radkovice i minulý rok. Bude i letos jeho branka znamenat záchranu? To uvidíme v neděli. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nudný poločas

 První poločas příliš fotbalové krásy nepobral. Ani jeden z týmů se nebyl schopný dostat do vážnějšího zakončení. Domácí měli sice optickou převahu, ale jejich útoky nebyli nebezpečné. Velkou vinnu na tom nesl také špatný terén, který nepřál kombinačnímu fotbalu. Po 45-ti minutách tak sudí foukl do píšťalky za nerozhodného stavu 0:0. 

Jediný gól zápasu

 Druhý poločas už byl více ke koukání. Domácí se opět snažili více hrát s balonem, ale Levého v bráně ohrožovali jen z větší vzdálenosti. Radkovice pak vyrážely do nebezpečných brejků. Dvakrát se dokonce dostaly až do přímého zakončení. Končel ale podržel svuj tým. Zápas nakonec gól přinesl. V 85. minutě rozjel Václav Brada akci na polovině hřiště. Míč se dostal k Tomáší Kutkovi, který jej zatáhl do kraje, odkud poslal centr na Václava Bradu, který překonal Končela a rozhodl tak o nejtěsnější možné výhře hostů. Pro domácí je výsledek vcelku krutý, ale do odvety není nic ztraceno.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí TJ Dvorec): "První půle byla na spaní, hrálo se od vápna k vápnu. Druhá půle už byla lepší, ale šancí moc nebylo. Terén byl špatný, z toho plynulo hodně nepřesností."

TJ Sparta Radkovice
Stanislav Tisot (Trenér Tj Sparta Radkovice): "Už při příjezdu jsme viděli, že to nebude jednoduché. Hřiště bylo špatné a to sen a hře dost projevovalo. Fotbal krásný určitě nebyl. Panuje ale velká spokojenost za dobrý, bojovný výkon. Do odvety si vezeme nadějný výsledek, teď musíme zvládnout druhou část."



Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
J. Končel [-] - O. Košán [-] (33. J. Kříž [-] ) , Z. Tomaščík [-] , M. Matějov [-] (81. P. Končel [-] ) , M. Greguš [-] , J. Panc [-] (46. P. Kalabza [-] ) , M. Dušek [-] , A. Vavřička [-] , T. Kulhánek [-] (88. M. Havel [-] ) , J. Rojík [-] , L. Trhlík [-]

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - P. Němec [-] , R. Soušek [-] , T. Kučera [-] , I. Marina [-] , V. Brada [-] , D. Fiala [-] (85. J. Janeček [-] ) , P. Vlček [-] (56. T. Kutka [-] ) , F. Březina [-] , M. Velich [-] , J. Toman [-] (46. Z. Bultas [-] )

ŽK: 90. M. Havel - 38. P. Vlček , 59. T. Kutka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.