2:1
(0:1)
45. P. Vlk
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.06.2017 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO + VIDEO! Chlumčany měly dostatek šancí, přesto si Stod odváží hratelný výsledek


Branky


0

Domácí Chlumčany, jenž k baráži odsoudil jen horší vzájemný zápas se Vstiší, přivítaly na svém hřišti celek Stodu. Ten se snaží zastavit několik let trvající pád. Hosté se v prvním poločase dostali vcelku překvapivě do vedení, v druhém ale domácí otočili výsledek, přesto bude nedělní odveta ještě velmi zajímavá.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumčany zahazovaly šance

Úvod zápasu odpovídal své důležitosti, oba týmy se ze začátku spíše oťukávaly a na větší šanci se nějakou dobu čekalo. Téměř dvestě přihlížejících diváků se dočkalo ve dvacáté minutě. Havlíček se uvolnil na levé straně a byl sám před golmanem. Místo zakončení ale zvolil přihrávku na ještě lépe postaveného Lachmana, ten míč nezpracoval ideálně, přesto zakončoval ve stoprocentní šanci. Poslední pouze reflexivně vytasil pravou ruku a šanci zlikvidoval. Uběhlo pár minut a domácí útočník opět stál tváří v tvář stodskému brankáři, ani tentokrát se ale nerozvlnila síť, Poslední vyrazil míč na roh. Zhruba po půlhodině už zahrozili i hosté. Nebezpečnou střelu Kašeho ale Hůla chytil. Z následného brejku měly Chlumčany asi největší šanci. Po závaru před brankou se dostal k míči Lachman. V bráně už stál pouze obránce, ten ale neuvěřitelně pohotovým zákrokem vykopl míč z branky. Na druhé straně s neuchytila ani střela Antoše. Deset minut před koncem poločasu nechala stodská obrana trestuhodně neobsazeného Benedikta, který po rohovém kopu hlavičkoval z ideální pozice, ale těsně minul. V závěru poločasu se domácím povedla pohledná kombinace na jeden dotek, ani následná střela ale Posledního nepřekonala. V poslední minutě první půle přišla ledová sprcha pro Chlumčany. Na přesný centr si naběhl kapitán Vlk, výborně zpracoval balon a druhým dotekem poslal balon podél padajícího Hůly. 

Vzápětí sudí ukončil první poločas a fotbalisté Chlumčan si mohli drbat hlavy.

Zasloužený obrat

Jak tragicky pro domácí první poločas skončil, tak radostně pro ně začal druhý. Již po pár vteřinách se dostali k zahrávání rohového kopu. Michal Vojáček, ač byl těsně bráněn, se dostal k hlavičce a překonal Posledního. 

 

Hostům se naskytla možnost vrátit se do vedení v 53. minutě, kdy se Kaše dostal až před Hůlu, překonat jej ale nedokázal. Od té doby patřilo hřiště převážně domácím, kteří šli tvrdě za vedoucí brankou. V 67. minutě se na straně uvolnil velice aktivní Roubíček a poslal centr do vápna. Ten si našel Vojáček, tentokrát ale hlavou nemířil přesně. Za chvíli následovala ještě větší šance. Po centrovaném míči se objevil Havlíček metr před prázdnou bránou, místo hlavou se ale rozhodl zakončovat hrudníkem. Polovina diváků už se radovala, než zjistila, že balon trefil pouze boční síť. Chlumčany to nakonec nemuselo tolik mrzet, protože za dvě minuty se akce opakovala. Opět přišel střílený centr napříč malým vápnem, na zadní tyči dobíhal Janoušek a trochu krkolomně, ale přece překonal Posledního. 

 

Hosté se v posledních minutách snažili zatlačit soupeře a vytvořit si alespoň ještě jednu nadějnou šanci. Ta nakonec přišla chvíli před koncem. Kryštof Vodička byl u balonu za obranu dříve než vybíhající Hůla, přehodil ho, a míč směřoval do branky. Jeden z obránců ale situaci nevypustil, balon odvrátil a zachránil tak alespoň nejtěsnější výhru pro Chlumčany. 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
František Lösch (hráč TJ Chlumčany): "Zápas byl z naší strany dobrý, akorát zase to zakončení. Zahodili jsme minimálně dalších pět šancí. Snad nás to nebude v neděli mrzet."

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec (TJ Stod): "První poločas byli domácí jasně lepším týmem, nám se ale podařilo na konci poločasu jít překvapivě do vedení. V druhém poločase domácí vývoj otočili a měli ještě další šance. Chvilku před koncem měl na kopačce vyrovnání Vodička, ale jeho lob přes brankáře nevyšel. Výsledek je celkem přijatelný, doma se s tím dá něco dělat."



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , J. Havlíček [-] , T. Lachman [-] (65. J. Janoušek [-] ) , J. Roubíček [-] , J. Vajai [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] (81. L. Jeslínek [-] ) , T. Benedikt [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-]

TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - J. Antoš [-] , P. Vlk [-] , V. Kaše [-] , D. Lihm [-] , M. Zezulák [-] , F. Koča [-] (62. V. Rataj [-] ) , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , M. Filip [-] , K. Kalný [-] (76. K. Vodička [-] )

ŽK: 33. J. Kastner , 85. J. Janoušek - 22. K. Kalný , 58. J. Antoš , 61. D. Lihm , 87. M. Filip .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.