FOTO: Křimice porazily Hrádek i podruhé a v 1.A třídě se zachránily


Branky


0

Do odvetného zápasu šly Křimice s výhrou z Hrádku v zádech (1:2 pro Křimice). Odveta už tak vyrovnaná nebyla a domácí potvrdili roli favorita a ve druhém poločase rozhodli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Zápas Křimic s Hrádkem, který usiloval o postup do 1.A třídy, začal vyrovnaně a hra se odehrávala spíše ve středu hřiště s minimem šancí na obou stranách. Vše se ale změnilo po patnácti minutách, kdy domácí Křimice převzaly iniciativu.

 

Šancí měli Křimičtí plno, ale žádná brankou neskončila. A když i Bezdičkovu střelu z větší vzdálenost vychytal Ryba, tak první půle skončila bez branek. Hrádek v ní nevystřelil na bránu.

Vonášek s Bezdičkou začali úřadovat

Ve druhém poločase podle slov domácího Václava Kuneše došly Hrádku síly. Domácí Křimice udeřily krátce po začátku druhé půle, konkrétně se psala 49. minuta, kdy Václav Bezdička proměnil pokutový kop nařízený za faul na Nováka – 1:0!

 

Domácí se hnali za dalšími brankami a soupeře chvílemi až drtili. Hrádek odpovídal sporadicky šancemi z brejkových situací, které Křimičtí pohlídali.

 

Druhá branka v zápase přišla v devětašedesáté minutě a postaral se o ni znovu Václav Bezdička, kterého vyslal do samostatného úniku Vonášek a Bezdička si s vybíhajícím brankářem Rybou poradil – 2:0!

 

Třetí branku přidaly Křimice o čtyři minuty později, tedy v 73. minutě. Domácí vybojovali míč na pravé straně, Vonášek ho zatáhl k vápnu, odcentroval před bránu, kam si naběhl kapitán Josef Kovačič a dotlačil míč do sítě – 3:0!

 

Sedm minut před koncem poločasu přidali domácí ještě jeden gól. Bezdička zahrával přímý kop, přihrál míč Vonáškovi, který se krásně trefil k tyči a upravil skóre na konečných 4:0 pro Křimice, které si i příští rok zahrají 1.A třídu.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Václav Kuneš, hráč: Myslím, že jsme zaslouženě vyhráli, protože odveta měla jasný průběh.




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.