P. Macht 23. (p.)
P. Macht 78.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.06.2017 10:30

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Drama Košutka zvládla! Doma neinkasovala a díky brankám Pavla Machta uhájila příslušnost v I.A!


Branky


23. P. Macht (p.) , 78. P. Macht
0

Meclov doma vyhrál 3:1 a měl tak výborně našlápnuto k postupu. Košutka se ujala v první půli vedení gólem z penalty. Potřebovala ale ještě minimálně jednu trefu a hlavně - neinkasovat. Obojí domácí hráči ve druhém poločase zvládli, když podruhé skóroval Macht. Meclovu stačila jedna branka k postupu, ale nedočkal se jí a Košutka tak díky vstřelené brance na hřišti soupeře zůstává v I.A třídě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Triner byl faulován a rozhodčí odpískal pokutový kop

Od samého začátku utkání byla vidět na všech hráčích důležitost tohoto zápasu. Meclov totiž šel do odvety s dvoubrankovým náskokem a Košutka tak musela vyhrát 2:0, aby se udržela v 1.A třídě.

 

Domácí vstoupili do utkání mnohem aktivněji a již ve třetí minutě mohli jít do vedení. Kovařík udržel míč proti dvojnásobné přesile, přihrál křižně na Tomáše Pekníka, který ve vyložené šanci trefil pouze brankáře Regenda.

 

Meclov odpověděl o pár chvil později povedenou akcí, kterou zakončoval nikým nehlídaný hostující útočník. Mířil ale pouze nad bránu.

 

Ve třiadvacáté minutě se poprvé měnilo skóre. Triner se snažil udělat si prostor ve vápně a byl stažen. Rozhodčí Koura okamžitě odpískal pokutový kop. K míči se postavil obránce Pavel Macht a skóroval – 1:0!

 

 

Druhá polovina první půle už moc šancí nenabídla, neb se hrálo spíše mezi vápny obou soupeřů. Košutka šla do kabin tedy veselejší.

 

 

Macht dvanáct minut před koncem vstřelil gól a probudil ve všech přítomných euforii

Druhý poločas byl podobný jako ten první. Košutka věděla, že nesmí dostat branku, a že ještě jednu musí vsítit. Meclov zase věděl, že když branku vstřelí, bude to mít Košutka už hodně těžké. Vsadil ale na obranou hru s rychlými výpady do nebezpečných protiútoků.

 

Jeden takový protiútok musel hasit střelec jediné branky Macht za cenu žluté karty. Po přímém kopu z výhodné pozice hostující exekutor trefil pouze zeď.

 

Dvanáct minut před koncem přišel nejdůležitější moment zápasu. Domácí Liška se prosmýkl mezi dvojicí hráčů a byl faulován na rohu vápna. Kovaříkův trestný kop odrazila zeď nešťastně na malé vápno, kde se nejrychleji zorientoval Pavel Macht a obloučkem odstartoval neutuchající euforii – 2:0!

 

 

Zbylé minuty Košutka bránila a odkopávala míče co nejdál od své svatyně. To se nakonec povedlo a domácí mohli slavit udržení v druhé nejvyšší krajské soutěži.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, hráč: Obrovsky těžký dvojzápas s velmi kvalitním týmem. Meclov měl určitě kvalitu týmů z 1.A. třídy a pokud udrží kádr, tak jsem přesvědčen, že si jí zahraje. My jsme to udrželi s vypětím všech sil a štěstí.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Holec [-] , K. Liška [-] , J. Pekník [-] (25. M. Potoček [-] ) , L. Kovařík [-] (86. Z. Rolko [-] ) - T. Pekník [-] (87. J. Kastl [-] ) , D. Triner [-] (72. M. Primas [-] ) , P. Kalaš [-] , P. Macht [-] - F. Řežábek [-] (84. J. Hemzáček [-] ) , F. Fikar [-]

TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - R. Kopperberg [-] , P. Vogeltanz [-] , P. Svoboda [-] , V. Kafka [-] - J. Večeřa [-] , J. Čižikov [-] , M. Nidl [-] , M. Obdržálek [-] - Z. Mareš [-] (76. J. Suchý [-] ) , M. Kubica [-]

ŽK: 29. K. Liška , 40. T. Pekník , 51. P. Macht - 20. J. Čižikov , 66. P. Svoboda , 75. M. Obdržálek , 85. M. Nidl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.