Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.06.2017 17:00

2.kolo, Plzeňský | Baráž , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín deklasoval Malesice a zachránil 1.A třídu i pro příští sezónu


Branky


0

Malesice si neodvezly z Mochtína špatný výsledek. Daly tam dvě branky a prohrály jen o gól. Odveta na hřišti Malesic byla ale úplně o něčem jiném. Mochtín vstoupil do utkání brankou v sedmé minutě a další tři přidal ještě do konce prvního poločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mochtín rozhodl už v první půli

Mochtín přijel do odvety v Malesicích s jednogólovým náskokem, ale ani pro domácí nebylo nic ztracené, těm totiž stačilo vyhrát pouze 1:0, aby postoupili do 1.A třídy.

 

Mochtín ale nastoupil na své protihráče stejně jako prvním duelu a již v sedmé minutě se radoval z branky. O tu se postaral Tomáš Babka a poslal svůj tým do vedení – 0:1!

 

Domácí mohli poté vyrovnat, ale chybu mochtínského předstopera nepotrestali, a tak udeřili opět hosté. Tomáš Babka svým druhým gólem v utkání zvýšil v pětadvacáté minutě na 0:2, když téměř z nulového úhlu prostřelil brankáře Šoltyse.

 

V osmatřicáté minutě se povedlo Mochtínu skórovat znovu. Branku tentokrát zapsal do listiny střelců Jiří Čeleda – 0:3!

 

Hosté neměli dost a tři minuty před poločasovou přestávkou zvýšili na 0:4! Přízemní střela z kopačky Zbyňka Smolíka skončila až v síti Šoltyse. Po poločase bylo tedy hotovo a druhá půle se dohrávala pouze z povinnosti.

Druhý poločas se už jen dohrával, ale šance byly

Mochtínští ve druhé půli ubrali otáčky a do hry se začaly dostávat také domácí Malesice. Několik šancí ale pochytal brankář Mochtína Rajtmajer a jednou mu dokonce pomohla tyč.

 

I Mochtín měl pár pokusů k navýšení skóre, ale ujal se pouze ten z pětaosmdesáté minuty. Přesnou přihrávku Jiřího Čeledy dokázal zužitkovat Jaroslav Pretzelmayer a dal tak skóre konečnou podobu – 0:5!

 

Po vypršení hrací doby zkušený rozhodčí Václav Duda odpískal konec zápasu a Mochtínští tak mohli začít slavit účast v 1.A třídě i pro nadcházející ročník.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mochtín
Stanislav Jarabica, trenér: K tomuto zápasu jsme přistoupili mnohem zodpovědněji než ve středu v Mochtíně. Nechybělo nám nasazení, bojovnost a velká touha po úspěchu. Již v 7. minutě nezkrotil domácí brankář střelu J. Cihláře a dobíhající T. Babka střílí vedoucí branku. Domácí jsme prakticky nepouštěli do vážnějších šancí a sami jsme hrozili z brejků. Jeden z nich nám vyšel ve 25. minutě, když se z levé strany výborně uvolnil znovu T. Babka a skoro z nulového úhlu střílí k vzdálenější tyči gól na 2:0. Důležitý moment přišel ve 30. minutě, když střelu domácího hráče k tyči bravurně vyráží na roh náš brankář P. Rajtmajer. Další gólový moment přišel ve 38. minutě, když se v pokutovém území uvolnil J. Čeleda a prostřelil domácího brankáře, 3:0. Ve 42. minutě se odražený míč z rohového kopu dostává ke Z. Smolíkovi, a ten se z 20 metrů přesně trefuje k tyči, i díky teči domácího obránce, 4:0. Druhý poločas jsme se soustředili více na bránění a domácí si vytvořili několik šancí, které končily buď na břevně, mimo bránu anebo je pochytal náš výborný brankář. I my jsme měli několik šancí, ale nedotáhli jsme je do konce, až na jednu z 85. minuty. Z dalšího brejku se prosazuje střelou pod břevno J. Pretzelmayer a uzavírá skóre na konečných 5:0. Oba zápasy měly slušnou fotbalovou úroveň díky oběma mužstvům a taky výborné výkony rozhodčích. Malesicím přeji hodně štěstí.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
M. Šoltys [-] - M. Nachtmann [-] , T. Čečil [-] , M. Betinec [-] , O. Pondělík [-] (46. O. Žitek [-] ) , P. Henrich [-] (46. J. Mrvka [-] ) , J. Svoboda [-] , M. Otýs [-] , M. Legát [-] , J. Buršík [-] , R. Kazda [-] (46. L. Hofmeister [-] )

TJ Sokol Mochtín
P. Rajtmajer [-] - T. Babka [-] - J. Bejvl [-] , J. Pretzelmayer [-] , Z. Smolík [-] (54. Z. Novák [-] ) , J. Dolejš [-] , J. Cihlář [-] (87. Z. Plánička [-] ) , J. Čeleda [-] , T. Velek [-] , J. Žiak [-] , L. Kašpar [-] (82. P. Švátora [-] )

ŽK: 58. M. Otýs , 78. M. Betinec - 83. J. Čeleda .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.