2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.06.2017 18:00

1.kolo, Plzeňský | Baráž , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Volduchy udělaly velký krok k postupu


Branky


0

Volduchy, jakožto jediný středeční zástupce okresních soutěží (OP Rokycany), hostily na svém hřišti borce z Nýřan (I.B sk. C). Domácí odehráli celý zápas plně koncentrovaní a vybojovali výsledek, který jim dává velkou naději do odvety. Prohlédněte si krásné fotky Michala Straky z dění utkání, máme i reportáž!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Volduchy byly nebezpečnějším celkem

Volduchy začaly zataženě a čekaly na brejky. Nýřany sice držely víc míč na kopačkách, ale byly to Volduchy, kdo měl šance. Hned tu první proměnil z blízkosti zkušený Hoblík. Pak ve velkých šancích shořeli Rieger, který běžel sám na brankáře, ale střílel do jeho nohou, pak Strakovu ránu z dvaceti metrů vyškrábl gólman na roh. Nýřany si v první půli žádnou příležitost nevytvořily. 

Rieger zvýšil na 2:0

Druhou půli otevřel průnik J. Černého, balon se dostal k úplně volnému Riegerovi, který pohodlně přehodil gólmana - 2:0. O necelých pět minut později měly opět obrovskou šanci Volduchy, ale před Černým zasáhl na brankové čáře gólman Nýřan. Posledních třicet minut patřilo hostům. Nejprve skórovali ze standardní situace, ale gól nebyl pro ofsajd uznán.

 

 

Hoste ve zbytku zapasu tlačili, Voldušským docházely síly, ale držel je skvělý gólman Fous. Ten několikrát výborně zasáhl a prokázal jistotu při centrovaných míčích. Volduchy nakonec nadějný náskok uhájily. Domácí mohli litovat neproměněných šancí v prvním poločase, na druhou stranu ale při Volduchách stálo štěstí v poslední půlhodině zapasu.

 

AUTOR: JAN VILD



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - F. Melka [-] , E. Gvizd [-] (89. J. Straka [-] ) , A. Beran [-] , V. Černý [-] - R. Hoblík [-] , M. Pisařovič [-] (46. P. Vaněček [-] ) , R. Pernica [-] , J. Straka [-] - J. Černý [-] , D. Rieger [-]

TJ Nýřany
M. Procházka [-] - M. Prach [-] , Z. Zdvihal [-] , T. Voráček [-] , J. Rosol [-] - P. Duspiva [-] , V. Kočí [-] , J. Niedermayer [-] , B. Németh [-] - J. Folk [-] (55. J. Hauer [-] ) , M. Štěpánek [-]

ŽK: 57. P. Vaněček , 90. L. Straka - 63. M. Štěpánek . ČK: 87. M. Štěpánek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.