Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2017 18:00

9.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oloví se rozloučilo porážkou Bukovan


Branky


0

Oloví a Bukovany se se sezónou rozloučily už trochu předčasně, když závěrečné devýáté kolo předehrály už ve čtvrtek. Bukovany ještě měly šanci, posunout se výhrou na  druhé místo, ale v Oloví nakoenc nedosáhly na žádný bod, a tak nakonec skončí třetí. Mají nyní sice stejný počet bodů, ale lepší skóre mají ve vzájemných zápasech i celkově Bukovany. I přes závěrečnou výhru se tak Oloví ode dna tabulky neodlepilo, přesto zakončilo sezónu v porovnání s jejím púrůběhem celkem úspěšně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oloví se vrhlo dvakrát do vedení, napodruhé jej udrželo

Na obou týmech bylo od začátku vidět, že mají chuť si svůj poslední zápas pořádně užít, a tak měl zápas celkem pohledné tempo. Hrálo se dost vyrovnaně ale přímočařejší Oloví se díky chybám soupeře dostávalo do šancí možná trochu snáz, ale ani Bukovany rozhodně nebyly bez šancí a kdykoli se mohly dostat do vedení. Hrál se velmi otevřený fotbal a záživný jako už v Oloví možná dlouho ne. A nechyběly ani zásahy. Už v jedenácté minutě využil rychlé akce Tomáš Havlíček a Oloví se dostalo do důležitého vedení. Neradovalo se z něj ale dlouho, jelikož Bukovany kontrovaly celkem rychlým vyrovnáním Tomáše Onodyho. Pak sice na delší čas střelný prach oběma týmům trochu  zvlhnul, ale zajímavé chvíle určitě nechyběly a šancí bylo stále celkem dost, zejména ze zmatečných rozruchů ve vápnech. Čekná na gól nakonec uťal až v šestatřicáté miuntě domácí Stanislav Benešovský, který vrátil Olovským znovu jejich vedení. Tentokrtá už Bukovany zareagovat do konce půle nestihly, a tak se do šaten nakonec odcházelo za stavu 2:1.

K pohodě pomohlo rychlé zvýšení

Oloví začalo druhou půli ve velkém tempu, a i když hosté zdatně sekundovali, dalšímu inkasování se neubránili. Už v padesáté minutě dostal domácí tým do dvoubrankového odstupu Daniel Reger a vátězná rozlučka se sezónou bylo pro Oloví na dosah. Domácí pak trochu zvolnili a více se soustředili na výsledek, přesto se hrálo stále velmi vyrovnané utkání. Hosté jej ale zhruba po dlaší čtvrthodině hry dokázali opět trochu zdramatizovat snížením Jaroslava Bauchnera. Až do konce zápasu se pak museli domácí o výsledek ještě strachovat. Závěr už byl ze strany Oloví trochu opatrnější a Bukovany naopak více zatlačily, ale už neměly najspíš dostatek sil, který by z jejich snažení pomohl něco vytěžit. Domácí tak dosáhly na závěr sezóny na poslední tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner: V posledním utkání sezóny, jsme chtěli podat dobrý výkon a podařilo se. Na to, že hrály poslední týmy tabulky se hrál relativně dobrý fotbal. My jsme přijeli sice jen v jedenácti, ale neudělali jsme určitě žádnou ostudu. Dokázali jsme soupeře zejména ve druhé půli i přehrávat a bylo jen otázkou času, kdy bychom vyrovnali. Klukům bych chtěl za těžký zápas v týdnu poděkovat. A celkově také za celou sezónu, smekám za to, že jí zvládli celkem dobře a vrátili do Bukovan po letech fotbal zase zpět.



Sestavy


SK Oloví
M. Rak [-] - S. Benešovský [-] (64. L. Novák [-] ) , M. Erps [-] , T. Havlíček [-] , R. Hofman [-] , J. Hofman [-] (46. L. Doboš [-] ) , D. Reger [-] (59. T. Nestrojil [-] ) , T. Peleška [-] , F. Hrubec [-] (54. D. Hilko [-] ) , P. Trávníček [-] , L. Svitič [-]

TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - T. Svatoch [-] , T. Onody [-] , P. Bandurič [-] , P. Pařil [-] , J. Bauchner [-] , R. Krč [-] , V. Vach [-] , F. Žába [-] , Z. Repík [-] , J. Bauchner [-]

ŽK: 40. R. Hofman , 65. P. Trávníček - 32. J. Bauchner , 40. V. Vach , 85. F. Žába .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Godža Ladislav - GROCHAL Miroslav (N), SEVERA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku