1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

8.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov si druhou příčku nepojistil, podlehl Oloví


Branky


0

Rychnov se chtěl určitě v posledním domácím utkání sezóny svým fanouškům předvést a zvítězit, ale ve skutečnosti se mu v utkání vůbec nedařilo. Možná soupeře i maličko podcenil a s rolí favorita si vůbec neporadil. Oloví dokázalo vstřelit tři branky, což mu bohatě stačilo k výhře 3:1. Na poslední chvíli se tak Oloví nečekaně ještě vzepřelo a zdá se, že by si mohlo užít alespoň závěr sezóny, tak se uvidí, zda svůj výkon z Rychnova potvrdí také proti Bukovanům, s nimiž si to rozdá o třetí příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oloví ukázalo, že na Rychnov umí

Olovští hráči dorazili do Rychnova opět ve skvělé pohodě a zase od začátku ukazovali, že na tohoto souepře zkrátka hrát umí. Domácím zápas celkovvě nesedl a hosté měli od začátku mírnou převahu. Diváci sice nesledovali žádné parádní utkání s šancemi na té či oné straně, ale tentokrát měl zpas celkem pohledné tempo. Oloví mělo ale územní převahu a do zakončení se dostávalo podstatně častěji, především ale hlavně slibněji. Rychnov se na moc nezmohl, hrál nepřesně, dělal chyby a jistotou bylo jen odkopávání balónu. Oloví ze své převahy nakoenc po půlhodině hry dokázalo vytěžit úvodní branku, když prostřelil domácího brankáře Tomáš Havlíček. I přes veškerou snahu se už podruhé ale hosté trefit nedokázali a svou převahu zužitkovali jen jednobrankovým vedením, které ještě vůbec nic neslibovalo.

Rychlá branka rozhodla, pak rychnov dorazila penalta

Oloví naskočilo do druhé půle v plném tempu, a než se domácí vzpamatovali, museli lovit míč ze své sítě po zásahu Jakuba Hofmana po uplyutí první minuty. Za stavu 2:0 a navíc po takové ráně už se Rychnov nemohl vzpamatovat. Olovští dál kontrolovali hru a za rozhodnutého stavu soupeře dál v poklidu k ničemu nepouštěli a sem tam ještě zaútočili. Zhruba v šedesáté minutě se díky faulu domácích beků ve vápně dočkali hosté ještě pokutového kopu, z nějž obstaral ještě pojistku v podobě třetího zásahu Rudolf Hofman. DOmácí se vzápětí sice ještě zmohli na rychlou odpověď v podobě snížení Petra Halčinského, ale to už bylo zcela vše. Zbytek zápasu se už jen v poklidu dohrával pod taktovkou hostů, kteří nakoenc dovedli zápas k úspěšnému zisku tří bodů za výhru 3:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

SK Oloví
Jakub Hofman: Dokázali jsme hrát po dloué době hezký fotbal. Byli jsme jasně lepší, měli jsme více šancí a dali jsme i nějaké góly. Na Rychnov se nám letos celkově daří, takže jsme tam i jeli s tím, že chcem získat tři body, což se povedlo. Jmse určitě spokojení.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] - L. Onody [-] , L. Kóhler [-] , K. Kreysa [-] , Č. Výborný [-] (50. P. Halčinský [-] ) , J. Veršecký [-] , J. Karas [-] , P. Čučman [-] , S. Miler [-] , M. Dvořák [-] , K. Hylský [-]

SK Oloví
M. Rak [-] - S. Benešovský [-] , M. Erps [-] , T. Havlíček [-] , R. Hofman [-] , J. Hofman [-] , D. Reger [-] (62. L. Novák [-] ) , T. Peleška [-] , F. Hrubec [-] , P. Trávníček [-] , L. Svitič [-] (80. D. Hilko [-] )

Počet diváků: 20. Rozhodčí: SZENDI Bohumil - KALABZA Petr (N), HILKO David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku