L. Seman 11.
M. Hamouz 57.
P. Pařil 85. (p.)
M. Hamouz 89.
4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

8.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovany zaskočily Svatavu, o druhém místu ještě není rozhodnuto


Branky


11. L. Seman , 57. M. Hamouz , 85. P. Pařil (p.) , 89. M. Hamouz
0

Svatava si první příčku pojistila už v minulém týdnu, a tak jela do Bukovan až možná přehnaně uvolněná. A domácí toho dokázali dokonale využít. Od začátku talčili na pilu a v posledním domácím utkání se před svými divák předvedli ve výborném rozpoložení. Byl to možná jejich nejlepší zápas za celý ročník, což potvrzuje i překvapivý výsledek 4:0. Tři body tak Bukovanské posunuly za Rychnov, který zase nečekaně ztratil v Oloví, a tak se o druhém místě rozhodne nakonec až v úplně posledním kole. Nepřímo si to o něj rozdají Bukovany a Rychnov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svatava Bukovanským jejich domácí derniéru neztěžovala

Bukovany hrály od začátku jednoznačně lepší fotbal. Svatava jakoby vůbec neměla zájem hrát a přijela si jen odčekat devadesát minut. Domácí tak měli dostatek prosotru pro to, aby soupeře hladce přehrávali a vytvářeli si šance. Svatava byla oproti nim zcela bezzubá a domácího brankáře téměř neprověřila. Domácí Baník tak měl velmi slibnou šanci na to, aby se před domácím publikem předvedl v nejlepším světle a hned ze začátku jí začal chytat za pačesy. Už v jedenácté střele hostujícímu brankáři propadl pokus Lukáš Semana a domácí vedli 1:0. I v následujících minutách první půle pak talčili a vytvářeli si další slibné šance, ale využít už nedokázali žádné, a tak nevýrazná Svatava zůstávala stále ve hře.

Rozhodlo se celkem rychlou brankou

Také ve druhé půli měly Bukovany jednoznačně navrch a v podstatě bylo jen otázkou, zda dokáží rozhodnout dříve nebo později. Nakonec se naštěstí pro ně nemuseli dlouho trápit a zhruba po jedenácti minutách zakončoval přesně Miroslav Hamouz. Za stavu 2:0 bylo tentokrát již rozhodnuto. Svatava ještě více začala ztrácet a Bukovany měly dostatek prostoru. Ani domácí však ve velkém parnu neměli takovou chuť dál makat na sto procent a tak se zápas za mírné převahy Bukovan dál spíše jen v poklidu dohrával. V poslední desetiminutovce ale Svatava odpadla silově definitivně a ze hřiště se vytratila natolik, že se podařilo domácím přidat ještě další branky. Z penalty skóroval Pavel Pařil a v záverečných minutách se ještě jednou trefil Miroslav Hamouz. V konečném výsledku tak Svatavští nečekaně padli 0:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner: Ohodnotím to krátce. Všm klukům bych rád poděkoval za skvělý výkon. Věděli jsme, že je to poslední domácí utkání, a tak jsme se chtěli za každou cenu rozloučit s diváky výhrou, která jim měla vyjádřit naše díky za celoroční podporu. Kluci se kousli a hráli výborně. Odvedli dobrou práci a zaslouženě si zajistili vítězství.

TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Byla to hrůza. Přijeli jsme jen v jedenácti a nikdo neměl zájem hrát fotbal. Všichni na to, slušně řečeno, kašlili. Nikoho to nebavilo. Jsou to už zápasy o ničem a na nás to jde hodně vidět. Dnes jsme odvedli katastrofální výkon, v podstatě jsme jen stáli jako kuželky. Domácí hráli docela dobře a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Baník Bukovany
P. Bandurič [-] - J. Koptík [-] (71. V. Vach [-] ) , L. Seman [-] , P. Pařil [-] , J. Saska [-] (64. T. Onody [-] ) , J. Kukla [-] , J. Bauchner [-] (46. M. Hamouz [-] ) , K. Černý [-] , F. Žába [-] , Z. Repík [-] (55. M. Mikolášek [-] ) , V. Csorba [-]

TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - D. Juhár [-] , J. Tříska [-] , M. Kasl [-] , B. Vágner [-] - L. Pech [-] (75. P. Popovič [-] ) , V. Jílek [-] , R. Holub [-] , T. Pippenbacher [-] - P. Harvalík [-] , M. Šváb [-] (11. P. Roth [-] )

ŽK: 37. K. Černý , 70. T. Onody , 70. J. Koptík - 32. V. Jílek , 47. J. Tříska , 65. P. Roth .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Godža Ladislav - ZRONEK Jakub (N), VETCHÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku