3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

4.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov vyzrál na Bukovany a je s náskokem druhý


Branky


0

Již v tipech experta jsme avizovali, že se jedná nejspíš o důležitý souboj v bojích o druhé místo. Po prvním vzájemném utkání v Bukovanech k němu měl po výhře na penalty blíže Rychnov, ale domácí mu chtěli porážku tentokrtá určitě oplatit a udržet se tak minimálně v jeho blízkosti. Jenže ani tentokrtá Bukovany na svého soupeře nevyzrály. Rychnov dokázal zápas dovést k tříbodovému vítězství 3:2. Je tak s náskokem druhý a nyní může pomýšlet na to, jak ještě zkusit potrápit vedoucí Svatavu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov dokázal dvakrát ukořistit vedení

Zpočátku se hrálo spíše pod taktovkou Bukovan, které na soupeře vlétly s odhodláním. Rychnov se ale jejich pokusům dokázal ubránit. Postupně se tak týmy vyrovnávaly a začal se hrát dost bojovný fotbal z obou stran. V osmnácté minutě se ošklivě zranil hostující útočník Bandurič, který musel ihned vystřídat. To hosty trochu rozhodilo a Rychnov toho dokázal využít o pár minut později zásahem Miroslava Peterky. Bukovany se ale po inkasování zase rychle oklepaly a začaly soupeři zase stíhat a něco vymýšlet. Následně se jim ale zranil další hráč, který taktéž musel zápas předčasně ukončit, jenže tentokrtá to už hosty nijak nepoznamenalo a po necelé minutě od daného incidentu dokázal vyrovant Lukáš Seman. Jenže Rychnov na vyrovnání soupeře našel velmi rychlou odpověď, a tak se během chvíle do vedení zase zásluhou Martina Dvořáka vrátil. Napodruhé už vedení uhájil až do konce poločasu, a tak odcházel do šaten spokojený.

Bukovany bušily do rychnovské defenzivy zbytečně

Bukovany naskočiyl do druhé půle plny odhodlnání a vůle zápas otočit. Jejich motivace byla nejspíš obrovská, protože začaly soupeře okamžitě přehrávat a zatlačili jej do jeho vápna. Rychnov ale dobře bránil a moc soupeře k šancím nepouštěl. Bukovany musely vymýšlet kudy se k brance dostat, ale inspirace a fantazie jim tentokrát určitě nechyběla. Hrály pohledný fottbal a předvádil velmi zajímavé akce, jenže ty beztak v závěru vždy na něčem ztroskotaly. A tak své šance využil Rychnov, když rychlý protiútok přesně zakončil Ladislav Onody. Od té doby už bylo rozhodnuto. Bukovany sice dál určovaly tempo a snažily se ještě snížit, ale vnitřně už nejspíš tušily, že to dnes nepůjde. Nakoenc sice ještě s trouchou štěstí dokázal snížit David Peřina, ale to už bylo asi tak vše. Rychnov tak nakoenc zvítězil v poměru 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner: I přes to, že jsme dnes prohráli jsme s výkonem celkem spokojení. Klukům bych chtěl poděkovat za bojovnost a fotbalovost, která nás dnes zdobila. Ve druhé půli jsme soupeře doslova válcovali, ale nedokázali jsme to gólově vyjádřit. Hodně nás ale mrzí, že se nám na začátku zápasu vážně zranili dva důležití hráči. Snad se dají brzy do kupy.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] - M. Peterka [-] (65. L. Kóhler [-] ) , L. Onody [-] (71. Č. Výborný [-] ) , K. Kreysa [-] , P. Neudert [-] , V. Volpov [-] (60. E. Klemm [-] ) , M. Dvořák [-] (46. V. Verner [-] ) , P. Čech [-] (26. K. Hladký [-] ) , J. Karas [-] , V. Kohout [-] , K. Hylský [-]

TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - P. Bandurič [-] (18. T. Onody [-] ) , D. Peřina [-] , J. Čech [-] , J. Bauchner [-] , Z. Repík [-] , V. Csorba [-] , M. Mikolášek [-] , P. Pařil [-] , F. Žába [-] , L. Seman [-]

ŽK: 35. V. Volpov , 82. K. Kreysa , 90. Č. Výborný - 75. J. Čech , 82. F. Žába .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SZENDI Bohumil - MENTLÍK Petr (N), MENTLÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku