Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:00

3.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava otočila souboj s Rychnovem a dál vede tabulku


0

Souboj dvou asi nejkvalitnějších celků skupiny o úmístění neměl zase tak jendozačného favorita, proto bylo oboustranně velmi důležité zápas nkterak nepodcenit a nechybovat v něm. To bylo ale asi to, co nakoenc srazilo Rychnov. Ten si totiž nechal v závěru první půle netakticky vyloučit hráče a od té doby už to s ním šlo z kopce. I přes to, že po půli vedl 1:0 nakoenc Svatava zápas hravě otočila a vyhrála v poměru 3:1. Získala tak v souboji o první příčku tři body a momentálně je lídrem skupiny se čtyřbodovým náskokem právě před druhým Rychnovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov Svatavu zaskočil a po první půli vedl, druhou půli si ale hodně ztížil

Svatava možná osuepře trochu podcenila a Rychnovu proto začátek vyšel famózně. Po pár rychlých drobných šancích se už v páté minutě odkázal prosadit Patrik Neudert, a Rychnov tak od začátku nečekaně vedl. Pak Svatava ale hru srovnala a začala se také dostávat do hry. Hrál hodně bojovaný fotbal. Týmy se přetahovaly havně o balón ve středu hřiště a šancí moc nebylo. Nikdo nebyl schopen soupeře něčím překvapit. Hrálo se hodně vyrovnaně. Ani jeden tým se ale přes veškerou snahu trefit nedokázal. Až teprve v závěru půle dokázal vymyslet pohlednou akci Svatava, kterou ale nakonec zastavil tvrdým faulem Jiří Karas, který vzápětí od sudího viděl červenou kartu. Před druhou půlí tak byl Rychnov i přes vedení celkem v nevýhodě.

Hladký obrat v režii Třísky

Ve druhé půi už měla Svatava vše ve svých rukách. Oslabenému Rychnovu rychleji docházaly síly a Svatava jej hravě přehrávala. Bylo jen otázkou času, kdy se dočká vyrovnání. Nakonec se jí poštěstilo už v devětapadesáté minutě, když to na sebe vzal střídající Jan Tříska. Rychnov se pak už jen bránil a doufal, že udží alespoň remízu. Jenže Baník byl při chuti, dál tlačil na pilu a postupně se dostával k dalším šancím. A když v devětasedmdesáté minutě využil jedné z nich opět Jan Tříska bylo rozhodnuto. Pro poslední desetiminutovku už hosté definitivně odpadli a vše bylo v režii fyzicky lépe připravených domácích. Tomáš Pippenbacher už jen v závěru upravil na bezepčnějších konečných 3:1, což už bylo vše. Svatava vyhrála a získala další cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Zápas byl v naší režii. Hostům se povedl jen začátek, jinak jsme měli navrch a zaslouženě jsme vyhráli. Všichni hráli dobře a zaslouží si pochvalu. Na to, v jaké jsme hráli dnes sestavě jsme zvládli zápas výborně.

SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - L. Hrouda [-] (23. J. Tříska [-] ) , M. Šváb [-] (71. B. Vágner [-] ) , P. Popovič [-] , V. Jílek [-] , R. Holub [-] , A. Lídl [-] , D. Juhár [-] , R. Šalka [-] , M. Kasl [-] , T. Pippenbacher [-]

SK Dolní Rychnov B
T. Zelenka [-] - M. Peterka [-] (59. E. Klemm [-] ) , L. Onody [-] , K. Kreysa [-] (69. Č. Výborný [-] ) , P. Neudert [-] (57. Z. Liebl [-] ) , V. Verner [-] , V. Volpov [-] (46. S. Miler [-] ) , P. Čech [-] , J. Karas [-] , V. Kohout [-] , K. Hylský [-]

ŽK: 80. B. Vágner , 86. R. Holub - 25. J. Karas , 65. V. Volpov . ČK: 39. J. Karas .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Fiala Petr - SALCMAN Daniel (N), HLADKÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku