1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 15:00

3.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukovany otočily souboj s Olovím


Branky


0

Bukovany a Oloví, podle všeho dva nejslabší celky letošního ročníku si to společně nyní rozdaly ve vzájemném utkání, které možná bude rozhodovat o tom, kterému z nich připadne na koneci sezóny poslední příčka. Ale nepředbíhejme, stát se může ještě cokoli a možná se oba celky vzepřou a nebude nejhorším ani jeden z nich. Pojďme tedy k tomuto utkání. Mírným favoritem byly Bukovany, ale první půle vyšla lépe Olovským. Favorit se ale dokázal následně zkoncentrovat a zápas ve druhé půli strhl na svou stranu. Bukovany tak nakoenc slaví výhru v poměru 2:1. Oloví tak zůstává bez bodu poslední a Bukovany jsou se čtyřmi body ve čtyřčlenné tabulce předposlední. První dva celky ale mají navíc ještě vzájemný nedělní zápas k dobru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oloví se ujalo trochu nečekaně vedení

Dalo se očekávat, že v tomto souboji to bude opět spíše o bojovnosti, než o fotbalové kráse a vše tomu od začátku také nasvědčovalo. Hrál ose hlavně ve středu hřiště a míče se nakopávali do vápna, kde posléze vznikal rozruch, z nějž pramenily snad všechny šance. Více jich měly Bukovany, ale ne zase o tolik. Všechny do jedné ale dokázali hosté zahodit, a tak zůstávaly domácí stále slušně ve hře. Když se navíc ve třiadvacáté minutě dokázal prosadit jako jediný v první půli Petr Trávníček, bylo Oloví možná trochu nečekaně ve vedení, které už udrželo až do šaten. To bylo důležité, vše zleželo na tom, jak se dokáží Bukovany po první půli oklepat.

Bukovany začaly rychlým vyrovnáním

TaktikaOloví byla zřejmě nad slunce jasná, ubránit vedení, a když to půjde, tak možná i přidat branku. Jenže plány se mu začaly bortit už na začátku. Hned ve druhé minutě dokázal po velmi dobrém nástupu hostů vyrovnat Petr Bandurič, který tak vrátil Bukovany do hry. Bukovany pak měly stále trochu navrch a soupeře více tlačily, i když domácí také občas lehce zahrozily. Když však v šedesáté minutě propálil domácího brankáře také Václav Vach, bylo v podstatě rozhodnuto. Oloví definitivně odpadlo a zápas se už v podstatě jen dohrával. S blížícím se závěrem se Oloví ještě snažilo něco vymyslet, ale to už bylo pozdě. Bukovany si závěr zápasu ohlídaly a slaví tři body. Oloví po třech odehraných kolech nemá ani bod a ne předposlední Bukovany ztrácí už čtyřy.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner: Výhra se nerodila vůbec jednoduše, opět jsme zahazovali nejvyloženější šance. Po půli jsme navíc prohrávali a museli jsme zápas otáčet, což bylo dost komplikované, ale nakonec jsme dali dva góly a ubojovali jsme to. Na to, že jsme tam jeli s velmi mladou, oslabenou sestavou, tak jsme to zvládli dobře a kluci za to mají mou pochvalu a mé díky.



Sestavy


SK Oloví
M. Rak [-] - L. Novák [-] , P. Trávníček [-] , D. Reger [-] , T. Havlíček [-] (46. L. Svitič [-] ) , J. Hofman [-] , D. Hilko [-] , T. Peleška [-] , F. Hrubec [-] (33. T. Nestrojil [-] ) , M. Erps [-] , L. Doboš [-]

TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - P. Bandurič [-] (88. J. Bauchner [-] ) , M. Hamouz [-] , Z. Repík [-] , V. Vach [-] , J. Bauchner [-] , T. Onody [-] , M. Mikolášek [-] , P. Pařil [-] , F. Žába [-] , L. Seman [-]

ŽK: 30. J. Hofman - 81. J. Bauchner , 81. M. Hamouz .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Sakáč Jan - GROCHAL Miroslav (N), HUMS Oliver (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku