6:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

2.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov ve druhé půli zametl s Olovím


Branky


20. V. Kohout , 50. L. Onody , 57. V. Kohout , 69. S. Miler , 80. Z. Liebl , 89. S. Miler - 30. F. Hrubec
0

Kdo by po vyrovnané první půli čekal konečný výsledek 6:1 ve prospěch Rychnova. Oloví ve druhém dějství naprosto odpadl oa pak už se vše odehrávalo jen v režii domácího celku ,který hladce přidal šest branek a udělal ze zápasu debakl. Rychnovu tak po dvou cenných bodech z Bukovan a třech z tohoto zápasu patří zaslouženě druhá příčka ve skupině. Na vedoucí Svatavu ztrácí Rychnov bod. Ve vzájemném souboji se proti ní postaví už příští týden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle, Oloví srovnalo krok

V první půle se hrál podle čekávání dost vyrovnaný a spíše nezáživný fotbal bez lepší myšlenky. Ani jeden tým nedokázal vymyslet nic zajímaváho a zápas byl halvně o bojovnosti a chybách. Šancí ale na obou stranách bylo několik ,i když spíše drobných. Na nějaké branky to ale v první půli stačilo. Nejdříve poslel Rychnov do vedení Vladimír Kohout, ale zhruba o deset minut déle dokázali hosté odpovědět trefou Františka Hrubce. Ve zbytku první půle už se ale nic zajímavého nestalo, a tak se nakoenc do šaten odcházelo za stavu 1:1. 

Rychnov odskočil a Oloví odpadlo

Rychnov se vrátil do druhé půle daleko aktivnější a konečně zapojil i trochu fotbalovosti. Začal mít mírně navrch a už po pěti minutách se radoval z gólu Ladislava Onodyho. Ten vlastně rozhodl. Oloví bylo na kolenou a zvednout už se nedokázalo. Rychnov tak dál dirigoval tempo, utvářel hru a hlavně si užíval fobal. A tentokrát se mu po dlouhé době také dost dařilo i v koncovce. Po chvíli tak zvýšil ještě Vladimír Kohout a po něm dokázal propálit brankáře také Stanislav Miler. Pak přišla série menších nevyužitých šancí, ale v poslední desetimnutovce přidali další branky ještě Zdeněk Liebel a znovu i Stanislav Miler. Zápas tak skončil výhrou Rychnova v poměru 6:1. Oloví si odváželo nečekaně vysoký debakl.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

SK Oloví
Jakub Hofman: V první půli jsme dokázali se soupeřem držet krok, nehráli jsme špatně a chvílemi jsme byli i nebezpeční. Ve druhé půli jsme ale nepochopitelně odpadli, rychle jsme inkasovali a už jsme se nedokázal zvednout. Škoda, kdybychom hráli tak, jako v první půli, měli jsme určitě na víc. Nevím ,co se to děje, snad se rychle sebereme a ještě zabojujeme, abychom se odrazili ze dna.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
P. Kalabza [-] - K. Hylský [-] , J. Karas [-] , V. Volpov [-] (67. E. Klemm [-] ) , M. Peterka [-] (24. K. Hladký [-] ) , L. Onody [-] (70. L. Kóhler [-] ) , K. Kreysa [-] , T. Zelenka [-] (62. Z. Liebl [-] ) , M. Dvořák [-] (62. S. Miler [-] ) , P. Čech [-] , V. Kohout [-]

SK Oloví
M. Rak [-] - S. Benešovský [-] , P. Trávníček [-] , L. Svitič [-] , D. Reger [-] , T. Havlíček [-] , J. Hofman [-] , D. Hilko [-] , T. Peleška [-] (46. L. Novák [-] ) , F. Hrubec [-] , L. Doboš [-]

ŽK: 40. P. Trávníček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SZENDI Bohumil - KLEMM Evžen (N), ERPS Maxim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku