3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

1.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatava si poradila s Olovím a hned se posunula do čela


Branky


36. P. Popovič , 52. V. Jílek (p.) , 76. D. Juhár
0

Poté, co se v posledním kole základní části trochu smolně rozhodlo o tom, že Svatava si zahraje namísto o titul jen o umístění, musel nejsmutnější tým soutěže hned na úvod změřit síly s Olovím. Největší favorit na první místo této skupiny se ale po smutných zprávách minulého víkendu dokázal rychle oklepat a bez vážnějších problémů přejel Oloví v poměru 3:0. Hned po prvním kole se tak posunul do čela tabulky. Příště poměří síly s týmem Bukovan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svatava kontrolovala hru a v první půli se ujala vedení

Diváci podél svatavského hřiště o víkdnu nesledovali nikterak atraktivní a zajímavé utkání. Svatava od začátku držela balón a kontrolovala hru. Hrála chytře odzadu, soupeři nic nedovolila a v poklidu jej přehrávala mezi šestnáctkami. Sama si ale šance vytvářela spíše zřídka. Občas sice nějaká ta střela na banku letěla, ale nic vážného z toho nebylo, a tak se zdálo, že Svatvě i přes herní převahu bude k odskočení něco chybět, a že tedy bude mít ještě problémy. V závěru půle jí ale dokázal uklidnit svým zásahem Pavel Popovič a od té doby už bylo v podstatě rozhodnuto. Do šaten se odcházelo za stavu 1:0.

Rychlá penalta dala Baníku jistotu

Hned zkraje druhé půle na to Bnaík vlétl a chtěl určitě co nejrychleji rozhodnout. Už ve dvaapadesáté minutě si hosté pomohli faulem v pokutovém území a Baník poslal z penalty do dvoubrankového vedení Václav Jílek. Od té doby už bylo vše jasné. Svatava dál v poklidu kontrolovala hru a nikam se zbytečně netlačila. Oloví se v závěru sice ještě pokusilo trochu otevřít hru, ale samo nic nevymyslelo a akorát potřetí inkasovalo. Třetím zásahem tak v šestasedmdesáté minutě ztvrdil výhru Baníku David Juhár. Svatava tak nakoenc získala cenné tři body a ihned na začátku se posunula do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek: Já myslím, že to bylo zasloužené vítězství. Celý zápas jsme měli převahu. Hráli jsme dobře i v obraně, soupeři jsme nic nedovolili, vůbec nic. Všichni hráči odvedli velice dobrý zodpovědný výkon a byla z toho zasloužená výhra.

SK Oloví
SK Oloví: Oloví se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Svatava
J. Reissmüller [-] - L. Hrouda [-] (69. R. Šalka [-] ) , M. Šváb [-] (62. R. Vavrek [-] ) , M. Gajdoš [-] (46. P. Roth [-] ) , V. Jílek [-] , R. Holub [-] , A. Lídl [-] , T. Pippenbacher [-] (46. B. Vágner [-] ) , D. Juhár [-] , P. Popovič [-] (69. M. Kasl [-] ) , J. Mráz [-]

SK Oloví
M. Rak [-] - L. Novák [-] , T. Nestrojil [-] (82. D. Hilko [-] ) , P. Trávníček [-] , L. Svitič [-] , D. Reger [-] , T. Havlíček [-] , J. Hofman [-] , F. Hrubec [-] , M. Erps [-] , L. Doboš [-]

ŽK: 60. L. Hrouda , 61. M. Šváb .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Polívka Miloslav - KISS Petr (N), ŠUDÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku