2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 15:00

7.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O titulu je rozhodnuto, Chodov obhájil titul v přímém souboji


Branky


14. P. Laur , 38. J. Kůrka - 37. D. Novák
0

Je to tady. Na tento zápas se čekalo velmi dlouho. Dva největší aspiranti na titul si to rozdali v přímém souboji o první příčku. I napodruhé zvládl vzájemný souboj lépe tým Spartaku, který doma zvítězil v poměru 2:1 a stal se tak trochu předčasně mistrem. Do konce sezóny zbývá už jen málo. Chodov má před Lomnicí tříbodový náskok a navíc jej čeká o jeden zápas více. I kdyby ale zápasy obou celků dopadly jakkoli, mistrem bude Chodov, protože v případě stejného počtu bodů rozhodují vzájemné zápasy, které jednoznačně hovoří ve prospěch Chodova. Nám tak nezbývá nic, než zaslat do Chodova srdečné gratulace. Ještě však dodáme, že Lomnice smutnit nemusí, Chodov totiž postup pravěpodobně opět odmítne, a tak bude nabídnut nejspíš právě lomnické rezervě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodovala

Chodov měl od začátku mírně navrch. Lomnice moc dobře věděla, že se musí soupeři trochu přizpůsobit, a tak hrála od začátku hodně opatrně v obraně a do rychlých protiútoků procházela hodně uvážlivě. Chodova ale dokázal velkého prostoru využívat skvěle. Spartak dobře kombinoval a postupně si vytvářel šance. Do vedení mohl jít celkem rychle, ale v brance Lomnice stál skvěle připravený brankář Marka, který vytahoval z prostoru mezi třemi tyčemi jeden skvělým zákrok za druhým. Přesto byl ve čtrnácté minutě krátký na pokus Petra Laura, který přeci jen dostal Chodov konečně do vedení. Lomnice se v následující fázi postupně trochu osmělovala a do ofenzivy se vrhala stále odvážněji. Dál ale především pečlivě bránila, než si cokoli dovolila. Diváci se museli fotbalem svkěle bavit, sledovali velmi kvalitní zápas. Chodov měl sice na pohled stále více navrch, ale i kvůli výbornému brankáři stále nemohl odskočit, a tak přišla řada na Lomnici, za níž dokázal své šance využít Daniel Novák. Jenže hend vzápětí z prvního protiútoku zase inkasovala z kopačky Jana Kůrky. To byla v podání Chodova bleskurychlá odpověď. Více už se ael v první půli nestalo. Do šaten se odcházelo za stavu 2:1.

Bez změn, na konci se radoval staronový mistr

Ve druhé půli se kvalita fotbalu trochu zhoršila a hráči se na hru soustředili stále méně. Nepříliš kvalitním výkonem totiž utkání provázel sudí René Furiš, který svou roli absolutně nezvládal a utkání se mu postupně vymykalo z rukou. Především na straně snažící se Lomnice se stále více žlutilo a nespokojenost hráčů obou celků vycházela stále více na povrch. Zápas tak byl stále nervóznější a stát se mohlo kdykoli cokoli. Chodov ale přeci jen krotil své emoce trochu efektivněji, a tak měl prakticky po celou dobu vše pod kontrolou. Nakoenc soupeři už nic nedovolil a zajistil si druhý titul mistra soutěže v řadě. Smutná Lomnice odjížděla s prázdnou. Postup jí ale nejspíš přeci jen nemine.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Zápas o postup jsme zvládli dobře. Myslím, že jsme měli vše celkem pod kontrolou. Mohlo to být ale sice trochu snazší, ale lomnický brankář chytal fantasticky, a tak jsme museli makat až do kocne. Závěr byl z obou stran možná zbytečně nervózní, ale my už jsme si to ohlídali a můžeme slavit. Chtěli jsme vyhrát a povedlo se. Jinak, abych v tom nenchával trenéra souepře samotného, tak bych ještě dodal, i když se k rozhodčím obvykle nevyjadřuji, že na zápasy jako jsou tyto, tedy v nichž jde o tak moc, by měl svaz zasílat zkušené a kvalitní rozhodčí, kteří zápas zvládnou.

TJ Lomnice B
Roman Macek: Pro nás je to samozřejmě nezvládnutý zápas, ale jedna věc je náš kolektivní výkon, který měl být určitě lepší a také jsme čekali, že bude lepší, ale druhá věc je sudí, k němuž se ještě vrátím. My jsme přizpsůobili svou hru a sestavu soupeři, o kterém víme, že by se svými parametry zvládal v pohodě klidně i A-třídu. Chěli jsme udělat vše pro to, abychom je porazili, vyhráli tabulku a postup si uhráli sportovně. To se ale bohužel nepovedlo. Nicméne, co se na zápase hodně negativně podepsalo byl výkon pana rozhodčího, který pískal hrozně na obě strany. Nechci rozebírat jeho jednotlivé výroky, ale musím říci, že byl ostudou celého zápasu. Utkání mělo být vyvrcholením celého jara a pan rozhodčí jej absolutně nezvládl. Udělal ze zápasu zbytečně frašku, byl to strašný výkon. Ale jak říkám, pískal špatně oboustraně a určitě se na něj nechceme vymlouvat. Jen chceme říci, že je to škoda. Trochu nás zaráží, že svaz ví, že spolu hrají dva kvalitní tým zápas, který rozhodne o prvenství a v podstatě o celé sezóně, a přesto pošle sudího těchto kvalit. Myslím, že alsepoň na tyto zápasy by měli jezdit kvalitní rozhodčí, kteří si sjednají pořádek.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
T. Kovařík [-] (78. J. Frána [-] ) - P. Macák st. [-] , M. Hopf [-] , J. Pinc [-] , R. Fojtík [-] - L. Gergely [-] - - P. Macák ml. [-] , J. Kůrka [-] , P. Laur [-] , P. Jankovský [-] (65. B. Benda [-] ) , K. Půlpán [-]

TJ Lomnice B
J. Marka [-] - S. Hauf [-] , R. Čipera [-] , M. Zach [-] , P. Lorenz [-] - Z. Joza [-] , M. Ohibský [-] (58. P. Matoušek [-] ) , J. Lippert [-] , J. Kníř [-] - R. Bureš [-] , D. Novák [-]

ŽK: 13. P. Macák st. , 23. K. Půlpán - 15. J. Kníř , 62. R. Čipera , 76. D. Novák , 78. Z. Joza .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FURIŠ René - DUČINSKÝ Václav (N), PTÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.