0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2017 17:30

10.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice v předehrávce vyplenila Jidřichovice, domácím nevyšla ani odveta


0

Jindřichovicím budou v příštím týdnu chybět důležití hráči. Hned pět tahounů ze základní sestavy nebude k dispozici, a tak tamní vedení požádalo lomnický celek o to, aby se zápas přesunul na jiný termín. Lomnice na požadavek soupeře přistoupila a nakonec byl vybrán už tento čtvrtek. To zase znamenalo to, že budou v tomto případě chybět někteří hráči zase Lomnici, ale jak se nakonec ukázalo, výsledek to neovlinilo. Lomnice k odvetě přistoupila daleko zodpovědněji, než k domácímu utkání z minulého víkendu a hravě si se soupeřem poradila. Vyhrála 4:0 a domů se vracela se třemi body, díky nimž se v tabulce vyrovnala Chodovu. Má ale odehráno o jeden zápas více. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyronvaný poločas vyzněl lépe pro hosty

Hned v první půli se jasně ukázalo, že Lomnice nehodlá zopakovat nevýrazný výkon z minulého víkendu, a že hodlá odvetu zvládnou zodpovědnou hrou. Vše začínalo u dobře zpěevněné obrany. Jindřichovický terén sice hru lomnickým dosti ztěžoval, a tak nebylo žádný větší prostor pro to, aby si hosté sovu kombinační hrou něco vytvářeli. Museli hru zjednodušit a zkoušet to rychlými útoky. Domácí jsou na svůj plácek zvyklí a umí domácího prostředí dobře využít. Od začátku hráli dost houževnatě a hodně kousali, byli nebezpeční a favorizovaní hosté s nimi měli plné nohy práce. Přesto se ale nakoenc trpělivému lomnickému celku podařilo skóre otevřít. V jedenatřicáté minutě našla úspěch střela Jana Kníře. Hosté od té doby hru především kontrolovali, což se jim dařilo, a tak se do šaten šlo po vyrovnané půli za savu 0:1. Jindřochovice i přes dobrý výkon prohrávaly.

Rozhodly fyzické síly

Ve druhé půli se domácí snažili ještě zápas zvrátit a zkoušeli do útoku vrhnout veškeré své síly. Jenže neuspěli, prosadit se nedokázali, a po patnácti až dvaceti minutách usilovné snahy ztratily dech a fyzicky úplně odpadly. Lomnice už pak měla vše jen ve svých rukou. Soupeře už hravě přehrávala a svou výhru si pojistila dalšími zásahy. Trefit se dokázali ještě Martin Zach a Jan Oršula a za stavu 3:0 již byl odefinitivně rozhodnuto. Domácí už jen v poklidu drželi balón a sem tam se ještě do nějaké té šance prosmýkli. Nakoenc se jim tak ještě podařilo upravit na konečných 4:0 díky dalšímu zásahu Martina Zacha v poslední minutě. To už bylo ale vše. Lomnice zaslouženě vyhrála a dál živí naději na titul.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
FK Jindřichovice: Jindřichovice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Lomnice B
Roman Macek: Po minuulé zkušenosti jsme udělali pár změn a přineslo to ovoce. Přístup hráčů se zcela změnil. Od začátku jsme plnili to, co jsme si řekli. Hráli jsme zodpovědně a trpělivě, protože jsme věděli, že v Jindřichovicích prohrávají i nejlepší. Hrají houževnatě a jsou velmi silné. My ale máme nejlepší fyzičku v soutěži, což se tenotkrát opět ukázalo a zároveň to rozhodlo. V první půli nám ale hosté byli rovnocenným soupeřem. Klukům děkuji za to, že zápas zodpovědně odehráli, poradili si a získali pro nás důležité tři body, které nám určitě ješě pomůžou. Stále věříme, že vše dopadne tak, jak si přejeme, tedy titulem pro nás.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.