6:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 15:00

3.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohoda, klídek a po zápase možná i tabáček... Chodov si bez problémů poradil s Jindřichovicemi


Branky


14. J. Frána (p.) , 29. J. Kůrka , 46. P. Laur , 58. L. Gergely , 65. M. Boči , 84. P. Laur - 35. M. Truhlář
0

Chodov se nikam netlačil, nic zbytečně nehrotil a zápasem s Jindřichovicemi zkrátka jen tak bez problémů prošel. V první půli se hosté ještě drželi, ale ve druhé už jim došly síly a bylo rozhodnuto. I přes poklidnější tempo ale domácí viděli hned sedm branek. Chodov vyhrál nakoenc 6:1, získal tři body a dál zaslouženě vévodí tabulce. Jindřichovice zůstávají na předposlední příčce a nechávají za sebou Starou Chodovskou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Až nečekané trápení

hodov měl podle očekávání od začátku jansou převahu, byl lepší jak v kobinaci, tak při tvorbě šancí. Neměl ale úplně zabezpečenou obranu a celkově působil mírně laxním dojmem, jakoby se snad o výsledek vůbec nebál. Možná soupeře trochu i podcenil. Přesto za to potrestán nebyl a byl to on, kdo se dostal jako první do vedení, když ve čtrnácté minutě dokázal nařízeného pokutového kopu využít Jiří Frána. Zdálo se, že vše se tak bude přese vše odvíjet podle očekávání, Chodov dál talčil. Jenže se mu nedařil ovyužívat svých šancí. Možná i díky až příliš velkému klidu. Ani Jindřichovice se ale při svých ojedinělých šancích nesetkaly s úspěchem. A tak se Chodov v devětadvacáté minutě dostal po zásahu Jan Kůrky do dvoubrankového vedení. Jenže pak Chodov polevil snad ještě více. Z blížícím se závěrem půle ztrácel koncentraci, až se podařilo snížit Miroslavu Truhláři. Do konce prvního dějství už se pak stav neměnil, takže se do šaten odcházelo za stále celkem oteřeného stavu 2:1 a vše záleželo na tom, jak se favorit dokáže ve druhé půli vyhecovat.

Jindřichovicím došel dech, Chodov je dorazil

Hned v první minutě druhé půle se do šance dostal Petr Laur a nezaváhal. Parádní práce. Chodov tak po zdařilém úvodu vedl už o dvě branky a zápas byl v podstatě rozhodnutý. S porážkou se už začali pomalu smiřovat i hosté, a když jen zhruba o deset minut déle zvýšil ještě Ludvík Gergely, odpadl hostující celek definitivně. Pak už bylo vše jen v režii CHodova, který za poklidného tempa dál navyšoval a vyhraný zápas si užil až dpo poslední chívle. O pár chvil později zvýšil ještě Martin Boči. Pak sice domácím na nějaký ten čas střelný prach zvlhnul, i když další šance určitě byly. V závěru ale ještě dokázal na konečných 6:1 upravit svou druhou trefou Petr Laur, a tak hodté odjížděli s Chodova v podstatě s debaklem. Chodov hravě zvítězil a uhájil pozici lídra.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: My jsme se na soupeře poměrně poctivě připravili, chtěli jsme odčinit tu remízu z posledního kola základní části, když jsme hráli u nich. Oni ale na tom našem velkém hřišti moc šancí neměli, od začátku ztráceli. Hlavně druhá půle už byla jen o tom, dohrát zápas a o výši skóre.

FK Jindřichovice
Josef Surový: Chodov byl po všech stránkách jasně lepší, i tak jsme ale nějakým způsobem dokázali utrpět v první půli porážku v poměru jen 1:2. Ve druhé půli už nás ale jen dorazili, prostřídali a my jsme se jen bránili. Dnes to bylo jednoznačné.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
T. Kovařík [-] - J. Pinc [-] , M. Hopf [-] , P. Macák st. [-] , R. Jesipčuk st. [-] , M. Kopecký [-] (82. R. Fojtík [-] ) - L. Gergely [-] , J. Frána [-] (58. M. Boči [-] ) - B. Benda [-] (46. P. Jankovský [-] ) , J. Kůrka [-] , P. Laur [-] -

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , K. Surový [-] , J. Mika [-] , J. Račák [-] , P. Fojtík [-] , M. Truhlář [-] , M. Voves [-] (67. P. Horvát [-] ) , R. Hudák [-] , L. Rehák [-] , P. Rau [-]

ŽK: 44. E. Fojtík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: JAROŠ Daniel - DUČINSKÝ Václav (N), BIGAS Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.