K. Surový 34. (p.)
T. Havlík 78.
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

2.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásnu se povedlo napodobit Lomnici z minulého víkendu, z Jindřichovic veze tři body


Branky


0

Krásno v prvním utkání skupiny bojující o titul na svém hřišti podlehlo v nadějném utkání Lomnici 2:3 poté, co inkasovalo smolně v závěru utkání. Tentokrát si zajelo spravit chuť do papírově nejslabších Jindřichovic, jenže ani tady to nebyla žádná procházka růžovým sadem. Byl to velmi vyrovnaný a napínavý zápas, který se schyloval k remíze. Jenže v posledních minutách záasu dokázal krutě rozhodnout Wolfgang Lorenz, a tak Krásno nakonec způsobilo soupeři stejný smutek, jako si v minulém týdnu samo prožilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásno přitlačilo na pilu a šlo do vedení

Začátek zápasu byl dost vyrovnaný a z obou stran opatrný. Celky se zatím jen něžně oťukávaly. Postupně se ale dostávalo do hry Krásno, které začalo dirigovat hru a dostávalo soupeře pod talk. Obrana Jindřichovice nakoenc v osmnácté minutě nevydržela a po rohovém kopu Rupperta a hlavičce Jana Masopusta, šel Baník do vedení. Další šance se množily a Jindřichovice vůbec netušily, kde zrovna jsou. Krásno dál tlačilo a o deset minut déle Studnička po skvělé práci uvolnil Lukáše Rupperta, který po kičce obránci pálil podél obrana do tyčky, od níž balón zamířil do sítě. Krásno tak vedlo 2:0, ale vydalo dost sil, a tak se začalo postupně trochu šetřit a hra se zase vyrovnala. Jinřicovice se ale za každou cenu snažily dostat každý balón na Surového, který později vybojoval alespoň pokutový kop, když mu ve vápně nastavil nohu Schlossbauer. Postavil se k němu sám Karel Surový a brankáři nedal jedinou šanci. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:2.

Lorenz zahodil obrovskou šanci a dostal Krásno do potíží

Ve druhé půli se pokračovalo v opatrné a vyrovnané hře z konce předchozí půle. Co se šancí týče, mělo Krásno možná stále trochu navrch, jenže nedokázalo dávat góly. Asi největší šanci zahodil Lorenz, který po centru na zadní tyč stál úplně sám před prázdnou bránou a stačilo si míč jen v poklidu spracovat a poslat jej do sítě. Krásnenský snajpr se ale ukvapil, zkusil vypálit z první a branku nepochopitelně minul. To udrželo souepře stále ve hře. Když se navíc domácím podařilo po zásahu Tomáše Havlíka zápas o trochu déle vyrovnat, byl Baník ve velkých probémech. Dlouho se pak celky přetahovaly o vítěznou trefu, ale pak přišla chvíle dvou hostujících hráčů, kteří měli co odčiňovat. Schlossbauer, který zavinil snížení dovedl míč po lajně až skoro k rohovému praporku a odcentroval na Lorenze, který předchozí pokus trestuhodně zahodil. Nyní se ale Wolfgang Lorenz už trefit dokázal. Tentorktá měli ale hosté velké štěstí, brance totiž předcházela velká chyba brankáře Kasla, který měl centr pokrýt, ale nějak mu záhadně propadl. V závěru Jindřichovice soupeře pořádně zmáčkly. Rozhodně se nvzdávaly a dostaly Krásno do úzkých. Baník už neměl síly, ale i tak si těsné vedení už udržel, a tak se nakonec mohl radovat z vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
FK Jindřichovice: Jindřichovice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: Byl to dost vyrovnaný zápas, šance na obou stranách. My jsme měli ale zhruba po deseti minutách větší tlak a vytěžili jsme z toho dvě branky. Soupeř si nevytvořil téměř nic, jen nakopával balóny na Surového. Z obou stran to pak bylo opatrné, ale i tak ale soupeř dokázal postupně vyrovnat na 2:2. V závěru jsme ale dokázali dát na 3:2, což rozhodlo. Sice nás soupeř poté sevřel do kleští a my už jsme jen tahali nohy, la stačilo to.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - M. Voves [-] (60. R. Hudák [-] ) , K. Surový [-] , J. Mika [-] (27. P. Horvát [-] ) , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , M. Truhlář [-] , J. Lavrenčík [-] , J. Fujan [-] , L. Rehák [-] , P. Rau [-]

TJ Baník Krásno
V. Kvapil [-] - O. Pikal [-] , J. Masopust ml. [-] , P. Michalec [-] , M. Kvapil [-] , R. Schlossbauer ml. [-] - W. Lorenz [-] , K. Václavík [-] , K. Urban [-] - L. Ruppert [-] (68. J. Heřman [-] ) , J. Husák [-] (8. J. Studnička [-] ) -

ŽK: 60. P. Rau - 40. R. Schlossbauer ml. , 43. K. Urban , 62. P. Michalec , 85. M. Kvapil . ČK: 87. P. Michalec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Sieber Josef - BIGAS Jiří (N), TRNKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.