Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 15:00

1.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby Chodova a Chodovské podruhé, hosté neuspěli ani v reparátu


0

Tak jestliže první zápas víkendu ukázal, že to bude o titul horký a těžký boj, favorit z Chodova to hned druhý den řádně popřel. Hned na úvod skupiny o umístění na jeho hřiště totiž zavítala Stará Chodovská, která si z jeho půdy nedávno vezla debakl 1:13. Teď dostala šanci na nápravu. Ale pohořela podobně, jako před dvěma týdny. A tentokrtá navíc nevstřelila Chodovu ani gól. Rozhodnuto bylo už po půli. Spartak nakonec vyhrál v poměru 9:0 a okamžitě se posunul do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádné napětí, Chodovská po první inkasování odpadla

i tentokrtá to zpočátku vypadalo, že se Chodovská dokázala na zápas dobře připravit. Nehrála špatně a kvalitní hře souepře doázala zdatně sekundovat. V první dvacetiminutovce se Spartaku v podstatě vyrovnala. Vytvořila si dvě dobré šance, ale nyvužila jich. Chodov příliš nevěděl, jak na souepře, a tak se hrálo dost vyrovnaně. Jenže stejně, jako před dvěma týdny, i tentokrát hosty zlomila hned první branka. V jedenadvacáté minutě otevřel skóre Jan Kůrka, který tak poslal Chodovskou do kolen. Hosté odpadly a od té doby už byl na hřišti vidět jen Chodov. Po čtyřech minutách zvýšil Petr Laur, za pár dalších minut se prosadil i Jakub Smolka a v závěru poločasu dostal míč do brány také Petr Macák ml.. Po první půli tak bylo rozhodnuto. Chodovu opět stačilo, vyčkat si na první trefu, pak započal kanonádu.

Dějství druhé, další góly na programu

Chodov nehodlal zbytečně polevit a ještě cokoli soupeři dovolit, a tak začal naplno a během chvíle přidal další branky. Do patnácti minut se trefil jak Petr Macák ml. podruhé, tak i jeho otec Patr Macák st.. Tři minuty po něm se podruhé zapsal mezi střelce také Petr Laur a pak už se Spartak konečně pořádně uvolnil a dovolil si více pošetřit síly. I tak hrál ale stále s balónem a kombinoval na půli souepře. Zápas už se v podstatě jen v poklidu dohrával, i když závěr ještě nějaké zásahy přinesl. Hráči Chodovské už se totiž nejspíš viděli ve sprchách, a tak domácím darovali v poslední minutě ještě dva zásahy. Nejdříve se trefil Radek Jesipčuk a po něm dokázal ještě doslova za pět minut dvanáct zkompletovat hattrick Petr Macák ml.. Více už se ale na Chodovském hřišti nestalo. Spartak vyhrál 9:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Zápas měl úplně stejný zápas jako ten před dvěma týdny. Hosté nastoupili s odhodláním. Do patnácté minuty měli dvě gólové šance, kterých nevyužili, my jsme je potrestali a pak už to bylo opět jen na jednu bránu. Dovolili jsme si dát hráči všem hráčům a myslím, že 9:0 pro soupeře byla ještě dost milosrdná prohra. Našim klukům opět děkuji, zvládli zápas bez problémů, ale musíme zůstat nohama na zemi, příští týden už to bude asi těžší.

FK Stará Chodovská
FK Stará Chodovská: Stará Chodovská se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
T. Kovařík [-] - J. Pinc [-] , M. Hopf [-] (74. L. Rau [-] ) , P. Macák st. [-] (70. J. Frána [-] ) , R. Jesipčuk st. [-] - J. Smolka [-] , L. Gergely [-] , K. Půlpán [-] (46. B. Benda [-] ) , P. Macák ml. [-] - P. Laur [-] , J. Kůrka [-] (59. M. Kopecký [-] )

FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] (46. J. Kutnohorský [-] ) - P. Bezděčný [-] , A. Bogdaň [-] , M. Kastl [-] , M. Kolařík [-] (30. R. Lenk [-] ) - R. Tomášek [-] , L. Karpíšek [-] , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] - P. Binias [-] , J. Volek [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Granec Jan - DUČINSKÝ Václav (N), KRÁSNÝ Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.