2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

1.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice veze z Krásna všechny body, pořádně se o ně ale zapotila


Branky


27. J. Husák , 77. T. Pinc - 39. M. Ohibský , 70. P. Lorenz , 87. M. Zach
0

A je to tady, začínají ty pravé boje o titul, ve kterých už jde o vše a nikdo nesmí nic vypustit. Skupinu bojující o postup zahájil sobotní duel mezi Krásnem a Lomnicí. A hned na úvod bylo jasně vidět, že nikdo nemá žádné jistoty. Krásno se totiž vyhecovalo k výbornému výkonu a původně jasně favorizovaná Lomnice se sním dost natrápila. O své první výhře ale nakoenc dokázala ke smůle Krásna rozhodnout tři minuty před závěrečným hvizdem. Divoké utkání hend na úvod, jen aby to vydrželo. Konečný výsledek tedy 2:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásno nabudila Husákova skvělá trefa

Lomnice hrála od začátku více s balónem a snažila se zopovědnou hrou odzadu kombinačně dostávat do šancí. A dařilo se jí, Krásno se v podstatě jen bránilo a zkoušelo hrát na rychlé brejky. Tempo ale dirigovala Lomnice, která měla vše pod kontrolou. Vytvářela si i celkem nebezpečné šance, ale v brance Baníku stál skvělý Kvapil, který tým opět hodně podržel. Lomnice se tak i přes veškerou snahu dlouho nemohla dostat do vedení, až přišla sedmadvacátá minuta, v níž si na půlce všiml až přliš vyběhnutého brankáře hostů Jan Husák a dalekonosnou ranou jej přehodil. Krásno bylo v euforii a na vlně. Po této brance bylo při chuti a Lomnice měla se svou poklidnou hrou větší problémy. Hra se více vyrovnávala. Jenže v závěru přeci jen po pěkné kombinační akci zakončoval Michal Ohibský k tyči v podstatě už do prázdné branky, což znamenalo vyrovnání. Je ale pravdou, že i této brance předcházelo pár dalších velkých šancí Lomnice, která si ale poctivě vylamovala zuby na výborné branáři. Do šaten se tak nakonec odcházelo za stavu 1:1.

Vyrovnání Krásna přiblížilo senzaci

Ve druhé půli se obraz hry moc neměnil. Lomnice nechtěla nic příliš uspěchat a hlavně se snažila nedělat žádné chyby. Hrála stále dost opatrně, ale i tak si pořád vytvářela řadu šancí. Jenže dlouho marně. Kvapil byl stále na svém místě. Až teprve v sedmdesáté minutě dostal Lomnici gólem s pomocí břevna do vedení Petr Lorenz a zdálo se, že je nejspíš rozhodnuto. Jenže po této brance Lomnice zvolnila a začala se vce soustředit na obranu, což nejspíš neměla dělat. Krásno je totiž v útoku silné a jak mile dostalo více prostoru, začalo tlačit. V následující desetiminutovce mělo Krásno mírně navrch. A bylo z toho vyrovnání. Nejdříve sice domácí zahodili pár šancí, pak se blýskl brankář Marka, který vychytal parádní dělovku k tyči z přímého kopu v podání Urbana. Pak Košťál z penalty přestřelil prázdnou bránu, ale pak už Krásnu pomohla chyba brankáře, který si nechtíc srazil do vlastní branky centr Tomáše Pince. Pak ale začal Lomnice zase tlačit a posledních deset minut Kásno drtila svým tlakem. Už to vypadalo, že se snaží marně, ale jen chvíli před koncem přistál centr na zadní tyč přímo na hlavě kapitánovi Martinu Zachovi, který jej uklidil do odkryté branky. Lomnice tak nakoenc i s trochou štěstí body z Krásna vezla domů.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: Byl to podle mě vyrovnaný fotbal na obou stranách. Lomnice měla možná trochu více šancí, ale my jsme se drželi. Já bych chtěl určitě všechny pochválit, nic jsme nevypustili, nevzdali a do poslední chvíle jsme věřili v body. Dostali jsme rozhodující gól tři minuty před koncem, což byla obrovská škoda. Určitě jsme si alespoň bod za náš výkon zasloužili. Pro nás bylo důležité, že jsme dali první branku, což nás dost nabudilo. Konečný výsledek nás mrzí, ale s hrou a výkonem můžeme být určitě spokojení.

TJ Lomnice B
Roman Macek: Do Krásna se nám nejezdí nikdy dobře. Vůbec nám to tam nesvědčí. Nepříjemný a kvalitní soupeř a horší hřiště, obojí nám dělá velké problémy. I tak jsme tam jeli s cílem urvat tři body a bylo nám jedno za jaký výsledek to bude, jestli 5:0, nebo 3:2. Tady už to konečně je o tom, oč celý rok chceme hrát, o tom postupu, takže musíme sbírat každý bod. Hráli jsme proto hodně trpělivě. Nevyužili jsme sice hodně šancí a domácím jsme oba góly v podstatě darovali, přesto jsme nakonec vytěžili všechny body, takže jsem spokojení. Kluky určitě chci všechny pochválit, nemám komu, co vyčíst. Všichni se odevzdali, hráli naplno a zodpovědně. Celý zápas jsme hráli spíše my a oni se více bránili, takže jsme si body zasloužili.



Sestavy


TJ Baník Krásno
V. Kvapil [-] - J. Masopust ml. [-] , K. Urban [-] , M. Kvapil [-] , R. Schlossbauer ml. [-] - M. Urbánek [-] , M. Košťál [-] , W. Lorenz [-] , K. Václavík [-] (79. J. Heřman [-] ) - J. Husák [-] (70. T. Pinc [-] ) , J. Studnička [-] (66. P. Čada [-] ) -

TJ Lomnice B
J. Marka [-] - P. Lorenz [-] , S. Hauf [-] , R. Knaf [-] , M. Zach [-] - M. Ohibský [-] (70. M. Pitner [-] ) , R. Bureš [-] , J. Lippert [-] , J. Kníř [-] - T. Dlesk [-] (89. M. Polívka [-] ) , F. Čermák [-] (81. T. Troller [-] )

ŽK: 16. R. Schlossbauer ml. , 89. K. Urban - 78. J. Lippert .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Sakáč Jan - TRNKA Roman (N), PTÁČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.