Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Bruntál | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rusín čtyřmi brankami skolil Krásné Loučky


Branky


0

Hlavním strůjcem vítězství byl střelec hattricku Martin Nikodým. Jak viděla utkání domácí strana?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu 15. 4. nás čekalo další domácí utkání. Tentokrát k domácímu utkání přijel soupeř z Krásných Louček. Zápas začal lépe pro náš tým, který si díky své aktivitě vytvořil několik slibných šancí a soupeře k ničemu nepouštěl. V 15' minutě přišel první gól, ten vstřelil po přiklepnutí míče Oravou R. střelou z hranice vápna Nikodým M. - 1:0. Hosté se snažili hrozit z brejků a po jednou takovém trefili tyč. Rusín nadále tlačil svého soupeře, aktivní Nikodým M. trefil po centru tyč a Šenkeřík dvakrát hlavičkoval těsně vedle soupeřovi brány. V 38' minutě se dostal do rychlého úniku Bačovský J., který zcela sám obešel brankáře a pohodlně navýšil na 2:0. Poločas i přes tlak Rusína a velké šance skončil jen 2:0. 

 

Druhý poločas začal ve stejném tempu jako ten první, Rusín se tlačil za navýšením stavu a Krásné Loučky nevěděli kam dřív skočit. V 55' minutě se po pohledné kombinaci a pěkné průnikové přihrávce Rekšáka P. prosadil z blízkosti Nikodým M. - 3:0. O pět minut bylo ještě veseleji, kdy zachytil přihrávku hostí domácí obránce, který nahrál Reksakovi P. a ten vyzval další pěknou přihrávkou k zakončení Nikodýma M., který si s klidem poradil a završil hattrick - 4:0.

 

Bohužel v 65' minutě přišel nešťastný moment zápasu, když se tvrdě srazil hostující brankář s domácím borcem Šenkeříkem J., který to odnesl zlomenou nohou. Rusín si šel pro jasné vítězství. Do konce zápasu už žádný gól nepadl a tak Rusín vyhrál jasně 4:0. Kromě čistého konta je jedinou kaňkou ztráta domácího zkušeného obránce Šenkeříka J., který pro tuto sezónu evidentně dohrál. 

 

Autor: Jan Chrenšť (TJ Rusín), upraveno redakcí



Sestavy


TJ Rusín
D. Sládeček [-] - M. Nikodým [-] , J. Bačovský [-] , J. Chrenšť [-] , P. Rekšák [-] , V. Orava [-] , M. Strnad [-] , R. Orava [-] , F. Kolek [-] , J. Šenkeřík [-] , D. Nitsch [-]

TJ Sokol Krásné Loučky B
P. Machanec [-] , M. Bedaň [-] , P. Řehák [-] , J. Lindner [-] - M. Diviš [-] , D. Mosler [-] , P. Bitomský [-] , A. Szotkovski [-] - T. Kubík [-] , J. Zubrvalčík [-] - M. Ištok [-]

Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.