1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:30

26.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrůvka si v improvizované sestavě veze výhru z Hřivínova Újezda


Branky


10. L. Kolařík - 13. F. Hasík , 58. J. Juřica (p.) , 72. D. Novosad , 89. D. Novosad
0

Petrůvka odcestovala do Hřivínova Újezda v hodně okleštěné sestavě, kdy musela hráče nabírat po cestě a sáhnout musela do svých fotbalových záloh. Domácí celek v první půli držel s Petrůvkou krok, v desáté minutě ho poslal do vedení Kolařík, za hosty srovnal o tři minuty pozděki Hasík. Ve druhém dějství už Petrůvka opanovala dění na hřišti a nasázela domácímu celku další tři branky a veze z Luhačovicka překvapivě vysokou výhru. Domácí tým tak skončil ve IV. třídě poslední, což jistě není dobrá vizitka tohoto klubu, který pamatuje i mnohem lepší časy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Hřivínově úJezdě se představila Petrůvka, která zůstala v letošní sezoně trochu za očekáváním, neboť v té uplynulé se pohybovala na špici tabulky, ale vinou zranění některých klíčových hráčů a také díky střelecké nemohoucnosti poztrácela letos už hodně bodů. Také domácí tým se v letošní sezoně hodně trápí a poslední místo ve IV. třídě není pro tým z Hřivínova Újezda dobrá vizitka. Proto se očekával velmi vyrovnaný souboj, Petrůvka je přeci jen silnějším týmem především v domácím prostředí, ale hosté nakonec udělili domácím lekci z produktivity a i v okleštěné sestavě vezou z Hřivínova Újezdu nakonec vysokou výhru. Domácí celek tak zakončil sezonu další prohrou a přes léto tak mají na Luhačovicku nad čím přemýšlet.

 

"Dovolte mi jako předsedovi TJ Sokol Petrůvka reagovat na nedělní zápas Hřivný Újezd vs. Petrůvka. Již od pátku jsme věděli, že nás asi nebude moc, ale situace se během víkendu vyostřila tak, že nás bylo ještě míň a tím začalo draftování starších hráčů, kteří ví co s balonem, ale už delší dobu nehrají - tady jsou jejich jména - Kamil Ščuglík, Mira Šebák a Zdeňa Raška. Tím, že přišli, jsme byli schopni vyhrát 4:1. Tady přikládám jejich mikro příběhy: Kamil Ščuglík - víkend plný oslav, v noci ze soboty na neděli ještě s dalšími účastníky dýchl do nejmenovaného přístroje a ten hlásil, že dál to už nejde… Mira Šebák - voláme mu ½ hodiny před začátkem zápasu a Mira hlásí, cituji: „právě maluju, ale když pro mě přijedete tak jdu hrát“… Zdeňa Raška -v oláme mu ½ hodiny před začátkem zápasu a ten hlásí, cituji: „jsem v Tescu, vemte mě kopačky, já tam přijedu“. Kopačky jsme mu vzali, ale nestihli jsme mu je předat tak si Raškous půjčil kopačky od chlapů z Hřivného Újezda – neuvěřitelné", hodnotí duel v Hřivínově Újezdě předseda Petrůvky Luděk Hubáček.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Petrůvka
Luděk Hubáček, hráč: K utkání jsme nastoupili v hodně kombinované sestavě, ale nakonec se nám podařilo vybojovat tři body. Závěr sezony se nám tak vydařil a přes léto musíme konsolidovad kádr a doléčit některé šrámy.



Sestavy


Hřivínův Újezd
L. Štěpaník [-] , L. Kolařík [-] , P. Hruška [-] , T. Polášek [-] (73. D. Borýsek [-] ) , M. Kostelník [-] , J. Chytil [-] , M. Zábojník [-] , R. Šuranský [-] (66. R. Cichra [-] ) , Z. Jurák [-] , K. Buršík [-] , D. Kratochvíl [-]

TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - M. Juřica [-] , P. Šustek [-] (67. M. Šebák [-] ) , K. Ščuglík [-] , D. Novosad [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , F. Hasík [-] , J. Juřica [-] , M. Remeš [-] (32. Z. Raška [-] ) , L. Hubáček [-]

ŽK: 17. J. Chytil , 53. L. Kolařík - 66. M. Juřica .
Hráči zápasu: L. Kolařík - D. Novosad , J. Juřica .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STŘELEC Radoslav - MOUDŘÍK Martin (N), KRAJÍČEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.