Horní Lhota si doma s Lipovou s chutí zastřílela


Branky


0

V Horní Lhotě se v sobotu představila Lipová, která v minulém kole zvláště ve druhém poločasu, vyhořela v domácím prostředí s Dobrkovicemi. Domácí celek se sice na výhru v Jestřabí hodně nadřel, nakonec ale vytoužené tři body přivezl. V utkání s Lipovou byli jasným favoritem domácí fotbalisté, kteří si chtěli udržet třetí příčku v tomto ročníku, což se jim nakonec podařilo. A ani je to nestálo hodně sil, Lipovjané byli děraví v obraně a nakonec inkasovali pět branek. Domácí celek se tak rozloučil se svými fanoušky výhrou, naopak Lipové se konec soutěže nevydařil úplně podle představ.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do půle dali tři branky

Do Horní Lhoty přijela Lipová, která na jaře trošku ztratila svůj podzimní glanc a bylo to vinou i mnoha zranění a změn v kádru. Naopak domácí celek má za sebou výborné jaro, na které by chtěl určitě navázat i v příští sezoně. "Hráli jsme proti Lipové poslední utkání v sezoně, před domácím publikem, ve hře bylo pořád třetí místo, loučili jsme se s naším trenérem. Motivací k vítězství bylo více než dost. A moc mě těší, že jsme to zvládli a zaznamenali tak nejlepší výsledek Horní Lhoty za poslední roky. Jaro se nám povedlo na výbornou, pouze dvakrát jsme odcházeli bez bodového zisku. I poslední utkání sezony jsme začali dobře a po půl hodině hry vedli o dvě branky. Hosté poté snížili Vašičkou, naštěstí jsme téměř vzápětí opět odskočili na rozdíl dvou branek, Za tohoto stavu se šlo do kabin a při dvoubrankovém vedení u nás mohla panovat spokojenost", hodnotí průběh prvního poločasu funkcionáři Horní Lhoty.

Horní Lhota si výhru už pohlídala

Do kabin tak odcházeli domácí fotbalisté s dobrým náskokem, který chtěli ve druhém dějství pohlídat nebo ještě navýšit. Hosté dělali chyby v obraně a domácí toho náležitě využili. "Ve druhém poločasu jsme chtěli udržet náskopk a pobavit diváky útočnou hrou. A když jsme krátce po startu druhé půle přidali čtvrtou branku, nikdo z domácích nepochyboval, že utkání dovedeme do vítězného konce. Ke konci jsme pak ještě přidali pátou branku. Hrál se docela pěkný zápas a věřím, že většina přítomných diváků byla spokojena. Teď si chvilku všichni od toho kolotoče odpočineme, přeci jen to byla dlouhá sezona. Pro nás ale s dobrým koncem a za to jsme hodně rádi. Velké poděkování patří všem lidem, kteří se o nás v Horní Lhotě starají, divákům, kteří nás stále podporují a taktéž klukům z týmu, kteří na jaře odváděli po většinu zápasů velmi dobré výkony", vyzařuje spokojenost z hodnocení duelu od kapitána Horní Lhoty Josefa Šenovského.

 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Utkání s Lipovou jsme nakonec zvládli na jedničku a uhájili tak třetí místo v tabulce. Poděkování patří všem hráčům a velké poděkování patří všem lidem, kteří se o nás v Horní Lhotě starají, divákům, kteří nás stále podporují a všem okolo našeho fotbalu.

TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: Poslední utkání v Horní Lhotě jsme chtěli odehrát v solidním tempu, ale udělali jsme mnoho chyb v obranné činnosti a domácí nás za to trestali. Poslední dva zápasy se nám sice nevydařily, ale celkově u nás může panovat spokojenost, i když těch bodů mohlo být i daleko víc...



Sestavy


SK Horní Lhota
J. Plášek [-] - T. Martinec [-] (68. R. Váňa [-] ) , Z. Plášek [-] , J. Bruník [-] (82. O. Martinec [-] ) , J. Váňa [-] , P. Smištík [-] , J. Šenovský [-] , L. Pleša [-] , D. Maňas [-] , F. Brostík [-] (82. A. Ščuglík [-] ) , V. Majerik [-]

TJ Lipová
M. Němeček [-] - R. Vašička [-] (23. . Trčka [-] ) , P. Tomeček [-] , R. Vašička [-] , D. Kurtin [-] , J. Šuba [-] , K. Klein [-] , M. Vaněk [-] , M. Chovančík [-] , T. Zoubek [-] , P. Urbánek [-]

ŽK: 65. J. Bruník .
Hráči zápasu: P. Smištík , Z. Plášek - R. Vašička .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: DIVÁCKÝ Jan - VYCUDILÍK Rostislav (N), MĚRKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.