J. Juřica 79. (p.)
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 16:00

25.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrůvka udolala provodovskou rezervu až v penaltovém rozstřelu


Branky


79. J. Juřica (p.) - 10. D. Talaš
0

Na Petrůvku zavitala provodovská rezerva, která v posledním kole doma nestačila na favorizované Bohuslavice nad Vláří. Domácí celek si zase přivezl půltucet branek z Horní Lhoty a tak měly oba týmy co napravovat. V prvním dějství se to lépe dařilo hostím, které poslal už po deseti minutách hry do vedení David Talaš. Domácí celek se poté marně snažil dobývat provodovskou branku. To se povedlo až z pokutového kopu nařízeného sudím Hasukičem Salihem jedenáct minut před koncem duelu. Jakub Juřica z něj zařídil vyrovnání. Do konce utkání už branka nepadla a v dlouho trvající penaltové loterii se štěstí usmálo na domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

"Na Petrůvce jsme věděli, že se budeme potýkat s těžkým soupeřem a že to nebude jednoduchý zápas. Přitom začátek utkání nám vyšel na jedničku a po deseti minutách jsme šli Davidem Talašem dokonce do vedení. Na co jsme se však ale nedokázali v dalším průběhu utkání připravit, byl naprosto směšný a dehonestující výkon pana "rozhodčího" Hasukiče Saliha, který z nepochopitelných důvodů kazil celý fotbal, i když o nic zásadního v tomto zápase nešlo. Celý náš provodovský tým, i když se nám teď moc nedaří, byl naprosto znechucený a přemýšlíme, zda to má ještě smysl s takovou úrovní sudího, se kterou se potkáváme ještě dále hrát, i když hrajeme IV. třídu. Pan rozhodčí dokázal například vytáhnout jasnou penaltu,  takzvanou "kosu" zezadu z prostoru mezi penaltou a malým vápnem na hranici pokutového území, to měla přijít podle pravidel jasná červená karta, ale on dělal jako by se nic nestalo. Penaltu pak "vytáhnul" ještě jednou a světe div se, později Petrůvka vyrovnávala ze sporné penalty Jakubem Juřicou jedenáct minut před koncem. V penaltovém rozstřelu si přizval pomezního rozhodčího z našeho týmu aby kontroloval brankovou čáru a při střele Davida Talaše se balon odrazil zpoza brankové čáry zpět do hřiště a samozřejmě i po důkladném upozornění na jasný gól jej opět neuznal. To už na hřišti nebavilo nikoho nic, ale důležité zřejmě bylo, že si parodie na rozhodčího udělala pěknou neděli", hodnotí duel na Petrůvce naštvaní provodovští funkcionáři.

 

 

 

"Trápení s neproměňováním šancí se s námi táhne už několik zápasů a s Provodovem to opět pokračovalo. Na jednu branku potřebujeme snad deset šancí. V poslední době se trápíme s počtem hráčů tak, že tímto chci poděkovat našim zálohám, které k utkáním nastupují. Doufám, že se dáme přes léto dohromady a budeme v tabulce o něco výše. Hosté si v průběhu hry stěžovali na verdikty sudího, mně se nepřísluší je komentovat, od toho jsou příslušné komise a delegáti", hodnotí duel s Provodovem fotbalista Petrůvky Luděk Hubáček.

Na penalty vyhráli domácí 8:7

V dlouho trvající penaltové loterii se štěstí usmálo na domácí tým, který bere bonusový bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Petrůvka
Luděk Hubáček, hráč: Trápí nás velká marodka a do hry musí i hráči, kteří dlouho nehráli a na výsledcích je to znát. Navíc neproměňuje šance a na branku se hodně nadřeme. Nakonec bereme výhru na penalty a s domácími fanoušky jsme se rozloučili výhrou za dva body.

FC RAK Provodov
Jan Talaš, funkcionář: Moc se omlouvám, ale po této zkušenosti uznávám, že nemá cenu psát ani jakékoliv příspěvky a tento je můj poslední, když stejně dojde nějaký rozhodčí a udělá z toho šaškařinu, tohle byla fakt síla a nikdy jsme nic podobného nezažili a to jsme toho zažili už hodně....



Sestavy


TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - O. Stach [-] , F. Hasík [-] , L. Kovařík [-] , D. Novosad [-] , J. Pešek [-] , P. Korvas [-] , M. Máca [-] (64. D. Remeš [-] ) , J. Juřica [-] , M. Remeš [-] , L. Hubáček [-]

FC RAK Provodov
J. Talaš [-] - T. Minařík [-] , M. Jurák [-] (37. V. Sedlář [-] ) , T. Nevařil [-] (57. F. Plášek [-] ) , O. Plášek [-] , J. Kolařík [-] , A. Mališka [-] (31. O. Černý [-] ) , D. Talaš [-] , D. Valerián [-] , R. Talaš [-] , P. Talaš [-]

ŽK: 73. O. Stach - 24. A. Mališka , 53. P. Talaš , 60. D. Talaš , 73. V. Sedlář , 75. O. Plášek , 75. D. Valerián , 76. J. Talaš .
Hráči zápasu: J. Juřica - D. Talaš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HASUKIČ Salih - KRAJÍČEK Tomáš (N), ŠTĚPÁNÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.