2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 14:00

25.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V klobuckém derby přehrál Tichov nedalekou Smolinu


Branky


0

Pravé valašské derby se hrálo v nedělním dopoledni ve Smolině, kdy si pořadatelství utkání oba celky na podzim prohodily. Řízením utkání byl pověřen Franta Ptáček z Lipiny, který má bohaté zkušenosti z vyšších fotbalových soutěží. Tichov dokázal zvládnout lépe začátek utkání a šel už v 8. minutě Rumanem do vedení. Smolina neměla opět kompletní kádr a chybělo jí několik klíčových hráčů. Ve druhé půli se marně pokoušela o vyrovnání a brankář Maniš stále držel čisté konto. Tichov podruhé udeřil po hodině hry Skřipkou a ten zvýšil už na dvoubrankový rozdíl. Tichov si už cennou výhru pohlídal a připisuje si další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tichov šel do vedení už v 8. minutě

"Hrálo se za ideálních podmínek na dobře upravném terénu. Do tohoto utkání jsme vstoupili aktivněji. Byli jsme po celý zápas lepším týmem, i když nám opět několik opor ze základní sestavy chybělo, ale ani soupeř nehrál v optimální sestavě. Vytvářeli jsme si pohlené a slibné šance, ale střelci byli proti a nemohli se stále trefit do sítě. V první půli jsme nakonec jednu šanci proměnili, kdy se prosadil Ruman. Po přestávce jsme po několika zahozených tutovkách zápas uklidnili druhou brankou, po akci Skřipky. Soupeř pak hru otevřel a tím nabídl našim rychlonohým útočníkům z Tichova skórovat. Ti však již skore nenavýšili, ale i tak  zaslouženě vyhráli. Soupeři se nedá upřít snaha, ale vázla jim myšlenka v přechodové fázi a často ztroskotali v nepřesné přihrávce nebo na pozorné obraně Tichova. Kromě nebezpečných standartek k výraznému ohrožení tichovské branky nedošlo a ta udržela čisté konto" hodnotí zápas tichovští funkcionáři.

Tichov po hodině hry navýšil svůj náskok

"Gratuluji sousednímu Tichovu ke třem bodům, v neděli byli lepším týmem a docela nás překvapili, jak dobře hráli. Byli kombinačně lepší, dobře bránili a dali i dva góly. Nám se příliš nedařila kombinace a nemohli jsme najít recept na dobře hrající obranu Tichova. Jediným pozitivem nedělního zápasu je to, že to byl poslední zápas sezony a jsme rádi, že už je konec. Poslední zápasy byly hrozné a pokazili jsme si jinak dobré jaro, což je určitě velká škoda. Tři poslední prohry zanechali na našich výkonech takovou pachuť. Těžko to hodnotit, plno hráčů mimo, sestava se látala, ale i tak si myslím, že jsme měli něco uhrát. To, co jsme předvedli poslední dva zápasy byla bída a soupeři byli nad naše síly", hodnotí nepříliš povedený duel s Tichovem kapitán fotbalistů ze Smoliny Jiří Sucháček.



Ohlasy k zápasu


Tichov
Josef Maniš, brankář: Nastoupili jsme v nekompletní sestavě, ale i tak jsme podali velmi dobrý výkon a byli jsme lepším týmem. Podařilo se nám dvakrát skórovat a naše výhra je naprosto zasloužená. Smolině nelze upřít snahu, ale naše obrana zahrála velmi dobře a nedovolila Smolině dát branku.

TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Poslední dva zápasy jsme se na hřišti trápili a pokazili si tak dojem z jinak vcelku vydařené jarní části. Trápí nás však řada zranění a Tichov toho dokázal využít. Byl lepším týmem a hrál opravdu dobře, nám se nedařilo v zakončení, soupeř své šance proměnil a to rozhodlo. Byl to náš poslední zápas, tak jsme i rádi, že je sezona za námi.



Sestavy


Tichov
J. Maniš [-] - O. Stružka [-] (80. D. Ščuglík [-] ) , T. Naňák [-] , J. Skřipka [-] , M. Ruman [-] , J. Laža [-] , J. Maňas [-] , L. Hruška [-] , M. Maniš [-] , M. Hrdlička [-] , P. Juřička [-]

TJ Smolina
J. Krahulec [-] - M. Pykal [-] , T. Sucháček [-] , J. Sucháček [-] , J. Kolaja [-] , L. Bosák [-] (80. J. Barcuch [-] ) , J. Barcuch [-] , J. Liška [-] , M. Červeň [-] , P. Kolaja [-] , P. Sucháček [-]

ŽK: 84. J. Maňas - 34. P. Sucháček , 55. J. Sucháček , 80. J. Barcuch .
Hráči zápasu: J. Maniš , J. Skřipka - J. Sucháček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PTÁČEK František - RUMAN Pavel (N), FUSEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.