Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 10:00

25.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

9.0

Horní Lhota se na výhru v Jestřabí hodně natrápila


Branky


43. P. Gabriš (p.) - 3. J. Šenovský , 60. J. Šenovský (p.) , 90. J. Váňa
0

V Jestřabí se v nedělním dopoledni představila Horní Lhota, která si v minulém kole doma smlsla v derby na Petrůvce a v souboji s domácím celkem byla jasným favoritem. Jestřabjané však nechtěli prodat svoji kůži lacino a chtěli favorita potrápit. Což se jim nakonec i podařilo a hosté se na výhru hodně nasdřeli. Horní Lhotu poslal do vedení už po třech minutách kapitán Josef Šenovský, Jestřabí se podařilo vyrovnat těsně před odchodem do kabin brankou z penalty. Po hodině hry poslal znovu Josef Šenovský Horní Lhotu do vedení. Domácí se snažili o vyrovnání, ale v poslední minutě inkasovali třetí trefu z kopačky Váni a zůstávají tak bez bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Utkání se hrálo na dobře připraveném hřišti v Jestřabí v nedělním ránu za úmorného vedra a na tempu hry to bylo hodně znát. Domácí Jestřabí se chtělo na favorita vytáhnout a na jaře se mu to už několikrát povedlo. Hosté však nechtěli nic ponechat náhodě a nechtěli opakovat velmi špatný začátek z duelu v nedalekých Bohuslavicích nad Vláří, kde za dvacet minut prohrávali o pět branek. "Hned po pár minutách jsme šli do vedení, kdy se trefil kapitán Josef Šenovský. Poté jsme však řadu slibných příležitostí nedokázali využít a soupeř nás za to potrestal. Jestřabí srovnalo těsně před poločasem z ojedinělé akce. Domácí měli přímý kop z nebezpečné vzdálenosti, náš brankář Plšek si s ním poradil, v následující skrumáži jsme se ale dopustili faulu a nestárnoucí bývalý druholigista Palo Gabriš z penalty vyrovnal. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu 1:1", hodnotí první půli funkcionáři Horní Lhoty.

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

O všem podstatném se tak mělo rozhodnout ve druhé půli. Hosté mohli v prvním dějství litovat neproměněných šancí a domácí Jestřabí nakonec vytěžilo z minima maximum. "Druhý poločas jsme začali opět aktivně, bohužel ale většinou nemířili přesně. Do vedení jsme šli po hodině hry, taktéž z penalty, tu proměnil Josef Šenovský, který dal svoji druhou branku v utkání. Třetí uklidňující branku se nám však nedařilo vstřelit a mohlo být zle. Domácí si v úplném závěru vypracovali dvě slibné akce, naštěstí nás podržel brankář Plšek. Až v nastavení jsme přidali třetí branku, kdy dva naši hráči šli sami na brankáře a míč do sítě uklidil Jakub Váňa. Z tohoto utkání jsme chtěli tři body a ty si taky odvážíme, takže spokojenost, ale mohli jsme utkání rozhodnout daleko dřívě", hodnotí duel v Jestřabí fotbaloví činovníci z Horní Lhoty.



Ohlasy k zápasu


SK Jestřabí
Jindra Hnilo, trenér: Favorita jsme potrápili a v závěru jsme mohli dokonce dvakrát vyrovnat, soupeř nás v závěru potrestal třetí brankou.

SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Tentokrát jsme si pohlídali začátek zápasu a podařilo se nám brzy vstřelit vedoucí branku. Své další příležitosti jsme pak neproměnili a domácí z penalty srovnali. Stejný obrázek se naskytl i ve druhém poločasu, tentokrát jsme penaltu kopali my a proměnili, mohli jsme pak utkání rozhodnout, to se nestalo a v závěru jsme se při šancích domácích strachovali o vítězství. Definitivní pojistka pak přišla až v samotném závěru.



Sestavy


SK Jestřabí
V. Svárovský [-] - P. Vaněk [-] , R. Floreš [-] - O. Petrů [-] , P. Floreš [-] (30. J. Hnilo [-] ) , J. Kolínek [-] , Š. Vaněk [-] , J. Marek [-] , P. Gabriš [-] , M. Šprta [-] (75. R. Macků [-] ) , T. Mudrák [-]

SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - T. Martinec [-] , J. Bruník [-] , J. Váňa [-] , P. Smištík [-] , J. Šenovský [-] , Z. Plášek [-] , D. Maňas [-] , V. Majerik [-] , F. Brostík [-] , A. Ščuglík [-]

ŽK: 25. M. Šprta , 28. P. Floreš , 82. R. Macků - 6. J. Váňa , 80. V. Majerik .
Hráči zápasu: P. Vaněk - J. Šenovský , J. Váňa .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HRBÁČEK Pavel - HNILO Jindřich (N), PLŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.