Bohuslavice nad Vláří vyhrály na Provodově a stáhly ztrátu na vedoucí Nedašov


Branky


0

Na Provodov zavítaly v nedělním odpoledni Bohuslavice nad Vláří, které dobře věděly o zaváhání nedašovské rezervy v Mirošově. Domácí tým nemá na jaře nijak oslnivou formu a tak Bohuslavjané byli v tomto duelu jasným favoritem. Hostím vyšel vstup do zápasu a už po osmnácti minutách vedli zásluhou Jakuba Kozubíka, který má v posledních kolech dobrou střeleckou formu. Ve 38. minutě dal hostující Urbánek druhou branku a hosté se uklidnili a do kabin šli s dvoubrankovým náskokem. Domácí celek se ve druhé půli ještě snažil s výsledkem něco udělat, ale jeho naděje defintivně pohřbila třetí branka bohuslavického týmu, který smazal ztrátu na vedoucí Nedašov na jediný bodík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

V neděli 4.6.2017 jsme sehráli mistrovské utkání s týmem Provodova B na jejich půdě. Věděli jsme o zaváhání Nedašova v Mirošově a možnosti dotáhnout se na jediný bodík. Před zápasem nám náš trenér pan Divila, řekl ať hrajeme v klidu, nemyslíme na výsledek Nedašova a soustředíme se na sebe. Hřiště bylo dobře připraveno a my se snažili hrát kombinační fotbal po zemi. První poločas se nám to dařilo, byli jsme lepším týmem. Drželi jsme míč na svých kopačkách a pomohlo nám i to, že soupeř se snažil hrát taky kombinačně. Vypracovali jsme si i několik gólových příležitostí ( Baklík,Šebák,Kupčík), ale tito borci nedokázali vsítit potřebný první gól, aby jsme se uklidnili.  V 18. minutě se ale prosadil náš ostrostřelec Kozubík a my se ujali vedení. Byla to pěkná akce založená naším špílmachrem M. Šebákem. Gól nás uklidnil a my přidávali na obrátkách. Vyústěním bylo zvýšení skóre na 2:0 z kopaček Urbánka v 38. minutě. Byla to pěkná akce po pravé straně, kdy Urbánek po odraženém míči nekompromisně prostřelil gólmana domácích. Do šaten se tedy šlo za stavu 0:2 pro bohuslavský celek, hodnotí zápas bohuslavičtí činovníci.

 

Hosté přidali třetí branku a vezou domů tři body

Po půli tak vedl druhý tým tabulky z Bohuslavic nad Vláří o dvě branky a měl dobře nakročeno k tříbodovému zisku, který by umazal z náskoku vedoucího Nedašova. "Druhý poločas jsem trochu polevili a soupeř změnil rozestavení a přidal na tvrdosti. Až do 65. minuty jsme se tak nějak bránili, ale vše jsem úspěšně zvládali. Naše obrana řízená Radkem Obadálkem, působila v tomto zápase jako neprostupná skála a domácí Provodov na dostřel brankáře Bartozela příliš nepouštěla.  V 66. minutě jsme však založili brejk, který jsme dobře využili a náš střelec Kozubík zvýšil na konečných 0:3. Zbytek zápasu jsem dohráli v klidu, i když soupeř měl nějaké šance na snížení. My bereme důležité tři body z venkovní půdy a stále pronásledujeme vedoucí Nedašov, na který tak máme ztrátu pouze  jeden bodík. Musím říci, že všichni kluci tento zápas pracovali poctivě a spolehlivě. Já osobně si myslím, že herně jsem zahráli možná nejlépe ze všech zápasů. Ted se soustředíme na domácí zápas. Soupeřem nám bude Hřivinův Újezd. Před domácím publikem se pokusíme zvítězit za tři body a stále držet šanci na 1. místo", komentuje povedené utkání na Provodově bohuslavický středopolař Zdeněk Kupčík.



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Jan Talaš, funkcionář:

TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: Utkání na Provodově jsme zvládli na jedničku, v prvním poločasu jsme vstřelili dvě branky a to nás uklidnilo. Ve druhé půli přišla naše třetí trefa a o výsledku bylo rozhodnuto a pokračujeme ve stíhací jízdě Nedašova.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: MĚŘIČKA Jiří - PRACHAŘ Josef (N), SLOVÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.