1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovická rezerva vydřela výhru v Hřivínově Újezdě


Branky


0

Utkání v Hřívínově Újezdě muzi domácím týmem a vlachovickou rezervou řídil nestor mezi sudími pan Stanislav Měrka, který nakonec musel tasit i dvě červené karty a to domácímu Záhorovi a hostujícímu Drabíkovi. Do utkání vstoupili lépe favorizovaní hosté, které poslal už v 11. minutě Viktor Fusek do vedení. Poté se hrála vyrovnaná partie, domácí se snažili o srovnání stavu, hostující obrana v čele s brankářem Macháčem jim to však nedovolila. Hosté přidali po sedmdesáti minutách hry druhou trefu Jandíkem. Domácí celek snížil až tři minuty před koncem Taláškem, hosté už si tříbodovou výhru vzít nenechali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

 

  Vlachovická rezerva odcestovala do Hřivinového Újezdu s cílím zvítězit. Hosté začali zápas skvěle, kombinovali a vytvářeli si krasné šance, ale koncovka jim vázla. V 11. min. měly Vlachovice rohový kop, který netradičně zády tečoval do branky Viktor Fusek a hosté vedli 0-1. Domácí hráli dlouhé nakopávané míče, které sbírala dvojice stoperů Mana, Jandík, popř. brankář Macháč. Vlachovická rezerva si vytvořili i několik pěkných šancí, ale další branka nepadla. Hostující Pekárek si domácí hráče vodil jak na vodícím páse a domácí Záhora neustal tlak a podrazil Pekárka, který ustál souboj a rozhodčí nechal výhodu, ve které oplatil faul na Pekárka hostující Dráblík. Záhora to nenechal jen tak a následným kopem do horní části těla srazil hostujícího Drablíka k zemi, kde mu lehce ještě kopl do hlavy. Situaci vyřešil rozhodčí Měrka následovně, Dráblík - červená, Záhora - červená. Domácí mohli v první půli ještě vyrovnat, nepřesný odkop Many, který se dostal Mikelovi a ten  otestoval hostujícího brankáře Macháče, který jeho pokus zneškodnil. V prvním poločase už víc diváci neviděli.

Hosté přidali další branku a vezou zaslouženou výhru

Do druhé půle nastoupily oba celky po deseti hráčích v poli a osprchováni už byli Záhora s Dráblíkem, kteří viděli z rukou rozhodčího Měrky červenou kartu. Domácí celek se chtěl ještě poksit s nepříznivým výsledkem něco udělat, zvláště, když si vzávěru první půle vypracoval velkou šanci a zjistil, že obrana Vlachovic není nepropustná. Do druhého poločasu nastoupil do hostující branky Milan Dulík, který vystřídal Macháče. Hostující tým si vytvořil několik šancí, ale nedařilo se jim v zakončení a když už míč mířil mezi tyče, tak byl na místě dobře chytající Richard Fišer. V 70. minutě zahrával Jandík standartku, jeho centr proletěl až do branky a hosté vedli už 0-2. Už to vypadalo, že zápas se vklidu dohraje, jenže ze standartky se trefil Jan Talášek a bylo to jen 1-2. Domácí měli závěrečný tlak, ale branka už nepadla a tak si hosté z Vlachovic odvezli všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Vlachovice B
Patrik Macháč, brankář: V první půli jsme dobře kombinovali a byli lepším týmem, do vedení nás poslal Fusek. Poté rozhodčí vyloučil po jednom hráči na každé straně. Domácí měli šanci na vyrovnání ale nedali. Ve druhém poločasu se domácí snažili o vyrovnání, my jsme mohli dát několik branek, to se podařilo až Jandíkovi. Domácí v závěru snížili a mohli z tlaku i vyrovnat, ale naše obrana odolala a bereme tři body.



Sestavy


Hřivínův Újezd
R. Fišer [-] - K. Buršík [-] , L. Štěpaník [-] , D. Kratochvíl [-] , J. Malenovský [-] (29. D. Borýsek [-] ) - M. Zábojník [-] (78. J. Talášek [-] ) - P. Hruška [-] - R. Cichra [-] , J. Mikel [-] , R. Šuranský [-] , O. Záhora [-]

SK Vlachovice B
P. Macháč [-] (46. M. Dulík [-] ) - D. Fojtík [-] , P. Burda [-] , V. Fusek [-] , P. Drábík [-] , M. Kováč [-] , J. Mana [-] , M. Pavlůsek [-] (65. M. Trčka [-] ) , P. Jandík [-] , J. Pekárek [-] (89. J. Obadal [-] ) , D. Grček [-]

ŽK: 35. R. Fišer , 75. R. Cichra , 85. P. Hruška . ČK: 39. O. Záhora - 39. P. Drábík .
Hráči zápasu: R. Šuranský - V. Fusek , P. Jandík .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: MĚRKA Stanislav - MOUDŘÍK Martin (N), FOJTÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.