Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 14:00

24.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová loupila v nedělním odpoledni ve Smolině


Branky


0

Do Smoliny zavítali fotbalisté Lipové, kteří měli v minulém kole volný los a mohli tak doléčit některé šrámy. Domácí Smolina překvapivě prohrála v Jestřabí a potýkala se také s hráčckým kádrem, kdy poločas absolvovala o deseti fotbalistech. Začátek zápasu mezi Smolinou a Lipovou byl poměrně rušný, neboť diváci viděli do patnácti minut hned dvě branky, po jedné na každé straně. Ve druhé půli se snažil každý tým strhnout vítězství na svoji stranu a podařilo se to až hostím, kteří zaznamenali dvě slepené branky. V závěru přidal čtvrtou trefu agilní Tomáš Zoubek, domácí jen snížili Kolajou na 2:4 a Smolina tak musela spolknout další porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

V neděli do Smoliny zavítal tým z Lipové. Před zápasem a poté i během zápasu pršelo, proto byl terén nevyzpytatelný a balon měl kolikrát nepředvítalný skluz. V úvodu zápasu domácí Smolina zatlačila hosty do defenzívy, kdy si ale obrana v čele s Milošem Vaňkem a brankářem Němečkem poradila. Z ojedinělého ale útoku mohl hostující Zoubek dostat Lipovou do vedení, ale minul branku. To si ale zmiňovaný Zoubek vynahradil ve 12. minutě, kdy ze standartní situace z dvaceti metrů, trefil přesně šibenici ozdobenou tzv. angličákem. Domácí ale hned za tři minuty nato srovnali, kdy rozhodčí Ruman odpískal pokutový kop , kterému se divili sami domácí, protože faul na hostujícího Adámka byl ještě před pokutovým územím. Domácí Sucháček pokutovým kopem nepohrdl a s přehledem upravil na 1:1. Poté domácí měli řadu standartek a autů až do pokutového území, ale bez brankového skore. Hosty zejména zaměstnával dobře hrající Lukáš Bosák, který se ale poté zranil a musel odstoupit. Do kabin se šlo tedy za stavu 1:1.

Hosté dokázali strhnout výhru na svoji stranu

Do druhého poločasu vlétli do zápasu lépe hosté, kdy po individuálním uvolnění Zoubek vystřelil střelu z dvaceti metrů, kterou domácí golman Krahulec vytěsnil na roh. Z následného rohu Zoubek zakroutil balon do branky, který poté dorazil Šuba a bylo to rázem 1:2. A to nebylo všechno, po akci Kamila Nováka a Kamila Kleina se uvolnil Pete Urbánek, který zakončil sólo nádherným dloubáčkem a bylo 1:3. To domácí zarazilo a poté spíše už jen nakopávali balony, které ale celá obrana Lipové dobře pokryla. To hosté měli ještě řadu šancí, které ale neproměnili. Až v 83. minutě po individuální akci přidal v 83. minutě Zoubek svůj druhý gól a upravil skóre na 1:4. Domácí už jen kosmeticky upravili výsledek, kdy v 88. minutě se prosadil po rohu hlavou Kolaja a tak upravil na konečné skóre 2:4. Lipová tedy veze všechny tři body z Lipové a trenér Pavel Tomeček mohl být i s výkonem jeho svěřenců velmi spokojen.



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Chtěli jsme udržet jarní domácí neporazitelnost, ale dnes už to nešlo. První poločas byl ještě od nás dobrý, měli jsme tři 100% gólovky, ale proměnili jen penaltu. Hostům jsme gól darovali, ale je pravda, že Zoubek to trefil krásně. Do druhé půle jsme i kvůli vynuceným střídáním nastoupili rozhození a předvedli nejhorší výkon na jaře. Obrana hostů neudělala žádnou velkou chybu, góly, co nám daly, nebyly náhodné, ale hezké akce. Mají tam zkušené a kvalitní borce, takže si to v klidu pohlídali. Náš lazaret se rozšiřuje a sezona skončila pro další dva hráče. Nám těch pět hráčů z osy týmu hodně chybí, ale když už nic, tak si aspoň zahrají ostatní. V neděli hrajeme poslední zápas s Tichovem, už na podzim to bylo zbytečně vyhrocené a teďka nás taky naštvali už před zápasem, takže je musíme stůj, co stůj porazit...

TJ Lipová
Pavel Tomeček, trenér: S výkonem svých svěřenců jsem hodně spokojen. To domácím se naopak zranili dva výborní hráči, a to Tomáš Adámek a Lukáš Bosák, kteří budou Smolině určitě dost chybět. Přejem ale všem brzké uzdravení a věříme, že budou zase rozdávat radost na fotbalových trávnících.



Sestavy


TJ Smolina
J. Krahulec [-] - M. Pykal [-] , J. Sucháček [-] , T. Adámek [-] (42. J. Kolaja [-] ) , M. Ekart [-] , L. Bosák [-] (56. J. Liška [-] ) , J. Barcuch [-] , P. Sucháček [-] , M. Červeň [-] , P. Kolaja [-] , J. Kudela [-]

TJ Lipová
M. Němeček [-] - D. Kurtin [-] , P. Měrka [-] , K. Novák [-] (81. M. Žalek [-] ) , M. Carbol [-] , K. Klein [-] , M. Vaněk [-] , M. Chovančík [-] , J. Šuba [-] , T. Zoubek [-] , P. Urbánek [-] (83. . Trčka [-] )

ŽK: 28. K. Klein , 65. T. Zoubek , 66. P. Urbánek .
Hráči zápasu: P. Kolaja - J. Šuba , T. Zoubek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RUMAN Josef - DRGA Michal (N), VAŠIČKA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.