4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

23.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Vlachovic si bez problémů poradila s rezervou Provodova


Branky


12. K. Tlusťák , 37. P. Drábík , 60. M. Jurák (vl.) , 62. D. Fojtík - 47. D. Talaš
0

Do Vlachovic přijela v parném nedělním odpoledni provodovská rezerva, která se na jaře výsledkově trápí. Domácí celek hraje naopak v dobré formě a v posledním kole dokázal vyhrát na horké půdě v Horní Lhotě, sice až v penaltovém rozstřelu. Vlachovice poslal v duelu s Provodovem do vedení už po dvanácti minutách Tlušťák. Hosté se snažili o vyrovnání, to se jim nepodařilo. Domácí celek přidal do půle ještě druhou trefu. Hosté hned po příchodu ze šatny snížili na jednobrankový rozdíl. Domácí o výsledku duelu rozhodli až po půlhodině hry dvěmi slepenými brankami a berou zaslouženou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu skvěle, když už ve 12. minutě dopravil míč do branky Kamil Tlusťák a vlachovická rezerva vedla 1-0. Domácí hráli pohledný kombinační fotbal s mnoho přihrávkami, ale nějaké větší tutovky si nevytvořili. Hosté hráli na rychlé, dlouhé nákopy, které domácí obrana kolikrát se štěstím odvracela. Ve 36. minutě se dokonce řítil hostující útočník sám na  Macháče, ale ten ho vychytal a uhájil Vlachovjanům čisté konto. Z následného brejku zvýšil Dráblík na 2-0 a opět se potvrdilo odvěké fotbalové pravidlo nedáš - dostaneš. Více diváci ve Vlachovicích už v prvním poločase neviděli a domácí odcházeli do kabin s pohodlným dvoubrankovým náskokem, ale hosté jejich obranu několikrát z brejku pozlobili. Utkání se lámalo za stavu 1:0, hosté svoji šanci neproměnili, zatímco domácí byli úspěšní.

Druhý poločas začal akcí hostujícího týmu, kde utekl domácí obraně Talaš a snížil na 2-1 a utkání se zdramatizovalo. Hosté vycítili svoji šanci, ale jejich snahu otupila velmi dobrá vlachovická obrana v čele s brankářem Macháčem .Hosté se poté trefili ještě jednou, bohužel do vlastní brány a rázem domácí znovu vedli o dvě branky .Domací se pak dostali do klidu a náhle přišla i velká šance, kterou proměnil Dan Fojtík a Vlachovjané vedli už o tři branky. Domácí si zbytek zápasu pohlídali a mohli slavit výhru zaslouženou 4-1. "Ve velkém horku jsme podlehli domácí rezervě Vlachovic 4:1. Domácí vyhráli zaslouženě je nutno ale dodat, že měli i velkou dávku štěstí hlavně v první půli, jelikož jsme neproměnili řadu vyložených šancí. Nám naopak uškodila absence střídajících hráčů, což ve velkém horku udělalo své, hodnotí duel ve Vlachovicích funkcionář Provodova Jan Talaš.



Ohlasy k zápasu


SK Vlachovice B
Patrik Macháč, brankář: Vyšel nám úvod zápasu, kdy jsme brzo vedli, to nás možná ukolébalo a hosté mohli vyrovnat. Naštěstí svoji šanci neproměnili a nám se podařilo z protiútoku dát druhou branku. Hosté ve druhém poločasu snížili, ale to bylo z jejich strany vše, my jsme přidali další dvě branky a dokráčeli tak k pohodlnému vítězství.

FC RAK Provodov
Jan Talaš, funkcionář: Zaspali jsme úvod utkání, potom jsme se hodně zlepšili a sahali po vyrovnání. Inkasovali jsme však zbytečně druhou branku. Ve druhé půli jsme snížili, ale na obrat v utkání jsme už neměli síly a domácí nás potrestali dalšími brankami.



Sestavy


SK Vlachovice B
P. Macháč [-] - K. Tlusťák [-] , D. Fojtík [-] , P. Burda [-] , P. Drábík [-] (62. P. Rak [-] ) , J. Gbelec [-] , J. Mana [-] , M. Pavlůsek [-] (57. M. Kudela [-] ) , P. Jandík [-] , J. Pekárek [-] (76. M. Dulík [-] ) , D. Grček [-]

FC RAK Provodov
T. Hanák [-] - T. Minařík [-] , M. Šalena [-] , D. Talaš [-] , R. Talaš [-] , P. Talaš [-] , J. Talaš [-] , T. Nevařil [-] , M. Jurák [-] , O. Plášek [-] , V. Sedlář [-]

ŽK: 70. J. Pekárek - 68. P. Talaš , 72. J. Talaš .
Hráči zápasu: D. Fojtík , K. Tlusťák - M. Jurák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOLÁŘ Stanislav - FOJTÍK Pavel (N), PÁLKA Přemysl (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.