Bohuslavice nad Vláří doma rozstřílely Horní Lhotu


1

Do Bohuslavic nad Vláří přijela v nedělním odpoledni Horní Lhota, která stále pošilhává po třetím místu v celkové tabulce. Domácí tým je stále druhý a v minulém kole ztratil v Dobrkovicích jeden bod. Ten, kdo přišel na bohuslavické hřiště později, musel hodně litovat, neboť domácí hráči hned v úvodu pálili ostrými jako u Verdunu a za osmnáct minut vedli již o pět branek. Zkušený rozhodčí Franta Ptáček z Lipiny nestačil ani zapisovat střelce branek, protože ty šly v rychlém sledu. Poté kanonáda Bohuslavjanů ustala, hosté dokázali vsítit čestný úspěch. Ve druhé půli domácí přidali další dvě branky a hosté nakonec odjíždějí na Luhačovicko s vysokou prohrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým vedl po poločasu už o čtyři branky

Do Bohuslavic nad Vláří přijela v parném nedělním odpoledni Horní Lhota, která se v posledních duelech prezentovala velmi dobrými výkony a dokázala i jako jediná zatím vyhrát na horké půdě v Nedašově.  Domácí tým z Bohuslavic nad Vláří je v tabulce IV. třídy skupiny B stále druhý a v minulém kole ztratil v Dobrkovicích jeden bod, kdy musel otáčet nepříznivý vývoj zápasu. Do utkání s Horní Lhotou však Bohuslavjané vletěli jako uragán a po osmnácti minutách už vedli o pět branek.

 

"To byla velká ostuda. Jinak se hodnotit utkání v Bohuslavicích nedá. Za dvacet minut si nechat dát pět branek, to je opravdu umění. Od té doby se utkání jenom dohrávalo. Jediné, co můžeme udělat je na tenhle zápas rychle zapomenout a soustředit se už na další kolo. Čeká nás doma v derby Petrůvka, se kterou to vždy bývají těžké a vyrovnané zápasy. Máme co napravovat, tak snad se nám to i podaří a udobříme si naše věrné fanoušky", hodnotí nepovedený duel v Bohuslavicích nad Vláří kapitán Horní Lhoty Josef Šenovský.

 

 

 

Ve druhé půli domácí přidali další dvě branky

"Do utkání s Horní Lhotou jsem šli s tím, že chceme potvrdit domácí neporazitelnost a získat všechny tři body a stále si uchovat naději na 1. místo, o které soupeříme s rezervou Nedašova a utkáme se s ní v posledním kole. Soupeř z Horní Lhoty se nacházel na 3. místě a čekali jsme, že to bude těžký zápas. Ale první poločas jsme začali výborně. Po osmnácti minutách hry jsem vedli 5:0 a zápas byl víceméně rozhodnut. Musím říci, že jsem všechny gólové akce řešili fotbalově a tento začátek byl pro nás jako z říše snů. I hosté se dočkali čestného úspěchu a poločas skončil výsledkem 5:1. Ve druhém poločasu naše aktivita poměrně zeslábla a spíše jsem zápas dohrávali. Vstřelili jsme však další dvě branky. Divák možná byl hrou ve druhém poločase trošku zklamán, ale myslím si, že výsledek 7:1 mluví za vše. Pošetřili jsme síly do dalších zápasů a už teď se připravujeme na dalšího těžkého soupeře, kterým nám bude Provodov B", říká k povedenému duelu s Horní Lhotou hráč Bohuslavic nad Vláří Zdeněk Kupčík mladší.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: V sobotu u nás bylo kácení máje, tak jsme měli obavy, co to s našim výkonem udělá. Nakonec se ale ukázala příprava na toto utkání jako ideální a za osmnáct minut jsme vedli 5:0 a hosté byli zralí na ručník. Poté jsme trochu polevili a fanoušci to nesli nelibě, hosté dali čestný úspěch. Ve druhé půli se už v horku utkání jen dohrávalo, my jsme přidali další hezké branky a zabalili tak hostům na cestu sedm banánů. Vyšel nám začátek a od toho se vše odvíjelo a jsme spokojeni.

SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Začátek zápase byl pro nás jako z hororu, domácí nás úplně rozstříleli a pět branek za dvacet minut dlouho nepamatuju. Musíme se z kruté prohry oklepat a soustředit se na další utkání, kdy hostíme v derby Petrůvku.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: PTÁČEK František - JANÁČEK Pavel (N), VÁŇA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 5. 2017 10:00
Co to je za fotku? :-D