0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 10:15

23.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov brankou kanonýra Pavla Rajznauera vyhrál v Tichově


Branky


0

V parném nedělním dopoledni se odehrálo na hřišti v Tichově malé klobucké derby, kdy zde zavítal celek z Mirošova. Ten má v posledních duelech velmi dobrou formu a v tabulce IV. třídy skupiny B vstoupá stále nahoru. Domácí tým ale umí být na svém hřišti velmi nepříjemným protivníkem a dokázal to i v duelu s Mirošovem. V první půli se hrálo dlouho bez branek, i když brankáři obou celků řešili několik ošemetných situací před oběma brankami. Hostům se ale podařilo kanonýrem Pavlem Rajznauerem dát gól do šatny. Ve druhém dějství už hosté bránili hubený náskok, domácím se v dramatickém závěru už vyrovnat napodařilo. Mirošov si tak připisuje další výhru, Tichov tentokrát zůstal bez bodového zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

Domácí tým je na na svém hřišti velmi nepříjemným protivníkem a umí potrápit nejednoho favorita. Tichov však na jaře střídá dobré výkony s těmi horšími a Achillovou patou týmu je slabá střelecká potence. Chybí mu branky Strušky z loňského roku a další koncový hráč se zatím v Tichově nenašel. Mužstvo sice hraje dobře odzadu, ale není schpno potrestat chyby soupeře. Jako přes kopírák se vše opakovalo i v duelu s Mirošovem. Hosté chytli v posledních zápasech výbornou formu, ale věděli, že je v Tichově nečeká nic jednoduchého. V první půli se dlouho hrála spíše taktická bitva, nikdo nechtěl udělat chybu a co prošlo za obrany, pochytali brankáři Maniš s Ďulíkem. Když už se zdálo, že oba celkou se do kabin rozejdou smírně, tak udeřili hosté svým kanonýrem Pavlem Rajznauerem, který poslal Mirošovjany do vedení. Pro domácí celek to byl šok, ale do druhého dějství bylo všechno otevřené a domácí mohli v kabině promyslet taktivu na další část hry.

Domácím se už srovnat nepodařilo

"Klasicky jsme se sešli v málo lidech, takže bylo jasné, že zápas bude těžký. Na malém hřišti nebyla nouze o souboje, rozhodčí však prokázal velký cit pro hru a nepískal žádné zbytečnosti (tzv. Anglie). V prvním poločase jsme měli my i hosté několik šancí, které však neskončili brankou. Ve 40. minutě se prosadil Rajznauer šajtlí á la Rosický a otevřel skóre. Druhý poločas byli lepší asi domácí, nevyužili však několik šancí. V 70 minutě utekl Rajznauer obraně Tichova a dal branku. Bohužel se zase klasicky předvedl pomezní rozhodčí Tichova a mával offside, který nebyl. Těžko říct, jestli to dělá schválně nebo jen úřadují jeho četné dioptrie. Každopádně to kazí pěkný a bojovný fotbal. Tichov naštěstí branku už do konce utkání nevstřelil a my jsme vyhráli", hodnotí povedený duel v Tichově brankář Mirošova David Ďulík.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Tichov
Josef Maniš, brankář:

FC Mirošov
David Ďulík, brankář: Nastoupili jsme v improvizované sestavě, v první půli bylo k vidění několik šancí na obou stranách. Nám se vydařil konec prvního poločasu, kdy jsme dali branky. Ve druhém dějství nás domácí potrápili a vytvořili si několik šancí na vyrovnání. Ty se jim však nepodařilo zužitkovat a my vezeme domů tři body.



Sestavy


Tichov
J. Maniš [-] - F. Bělaška [-] (65. D. Ščuglík [-] ) , T. Naňák [-] , F. Maniš [-] , M. Ruman [-] , J. Laža [-] , J. Maňas [-] , L. Hruška [-] , M. Maniš [-] , M. Hrdlička [-] , P. Juřička [-]

FC Mirošov
D. Ďulík [-] - F. Machů [-] , D. Ház [-] , P. Rajznauer [-] , M. Kořenek [-] , T. Mikulčík [-] , P. Holba [-] , O. Němeček [-] (46. L. Beňo [-] ) , M. Obadal [-] , L. Strouhal [-] , V. Frys [-]

ŽK: 17. F. Bělaška - 82. L. Strouhal .
Hráči zápasu: P. Juřička - D. Ďulík , P. Rajznauer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOUŽVIČKA Čestmír - RUMAN Pavel (N), LYSÁK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.